Probleem met Joomla module Joaktree deel 2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bruno Wit

Bruno Wit

28/02/2015 08:40:42
Quote Anchor link
Hallo,

Om mijn vraag toch nog even onder de aandacht te brengen heb ik er maar even een "deel2" van gemaakt.
Met Joomla foutopsporing krijg ik de volgende melding:

Fatal error: Class 'JFile' not found in /home/famhuijbr/domains/familiehuijbregts.com/public_html/components/com_joaktree/helper/person.php on line 1639

Weet iemand waar wat fout gaat en, belangrijker nog.....hoe los ik dit op ?

Bruno
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:39:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 08:55:11
Quote Anchor link
Ik gok dat er ergens een include mist die de PHP-file met de class JFile niet kan inladen.
 
Bruno Wit

Bruno Wit

28/02/2015 09:47:13
Quote Anchor link
Dank voor je reaktie, maar mijn kennis van php is eigenlijk 0 vandaar dat ik het probleem op dit forum voorleg. De hamvraag, is dit op te lossen en hoe doe ik dat ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 10:23:34
Quote Anchor link
Controleer eerst eens of alle bestanden aanwezig zijn, en of deze plugin wel geschikt is voor je Joomla-versie.
 
Bruno Wit

Bruno Wit

28/02/2015 11:35:55
Quote Anchor link
Hallo

Zojuist de oplossing gevonden !


toevoegen in:
webcomponents/com_joaktree/helper/person.php on line 21

jimport('joomla.filesystem.file');

Allemaal Kei bedankt voor het meedenken !

Grt Bruno
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.