Probleem met setAttribute()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harry H Arends

Harry H Arends

29/08/2014 17:39:47
Quote Anchor link
Ik ben een stukje script van het net aan het uitproberen om een afbeelding veilig in de database te plaatsen.
Hier in zit dit stukje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
        $dbh = new PDO(HOST, USER, PASSWORD, DATABASE);
        echo 'Connected to database';

        /*** set the error mode ***/
        $dbh->setAttribute(PDO::ATTR_CASE, PDO::CASE_NATURAL);
        $dbh->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);

Maar ik krijg op de setAttribute regels een foutmelding ( Call to a member function setAttribute() on a non-object in /hom...)
Heeft iemand een idee waar dit door wordt veroorzaakt?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:20:25
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/08/2014 17:58:49
Quote Anchor link
$dbh is geen object. Dit komt omdat het niet lukt om te connecten. zo kun je fouten afvangen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
try {
    $dbh = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test', $user, $pass);
}
catch (PDOException $e) {
    print "Error!: " . $e->getMessage() . "<br/>";
    die();
}

?>
 
Harry H Arends

Harry H Arends

30/08/2014 15:44:20
Quote Anchor link
Dit geeft geen fout dus de connectie is goed.
En mijn profider support PDO --> http://www.harry-arends.nl/info.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.