Push notifications

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:23:04
Quote Anchor link
Iemand ervaring met het versturen van push berichten naar Android en iOS apps? Ik ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen, nu heb ik alleen de mogelijkheid om naar iedereen te versturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:04:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 16:32:47
Quote Anchor link
Met PHP?

In dat geval weet ik dat de notificatie-app Pushover een API beschikbaar heeft.
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 16:38:36
Quote Anchor link
Volgens mij is die service niet geschikt voor apps, maar voor websites en andere webservices.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

26/07/2014 19:55:04
Quote Anchor link
Heb je de website al bekeken?

Quote:
Pushover
Simple Notifications

Pushover makes it easy to get real-time notifications on your Android device, iPhone, iPad, and Desktop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2014 19:58:32
Quote Anchor link
Misschien kan je wat meer concreets vertellen over wat je precies wilt?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 20:27:45
Quote Anchor link
@nick ik heb pushover afgelopen week getest, zover ik kan zien bieden zij een extra service bovenop een website. Je moet een app van hun kopen om push berichten op je telefoon te krijgen. Het is dit geen integratie zoals pushwoosh of urban airship. Kijk maar bij de voorbeelden, hier zie je geen apps staan alleen websites (cms-en) en webservices.

@aar ik ben een app aan het bouwen waarin de gebruiker een profiel aanmaakt. Vervolgens wil ik gebruikers op leeftijd, geslacht, whatever berichten kunnen sturen. Er moet dus een link kunnen worden gelegd tussen het profiel en de te versturen berichten.

Toevoeging op 26/07/2014 21:40:46:

iOS: https://github.com/manifestinteractive/easyapns
Amdroid: http://www.androidhive.info/2012/10/android-push-notifications-using-google-cloud-messaging-gcm-php-and-mysql/

Ziet er eenvoudig uit, of dat in de praktijk ook is, zal nog moeten blijken. Een interface-je zal ook niet misstaan.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:23:49
Quote Anchor link
Bouw je een native app voor de genoemde platformen, of een zogenaamde hybride app?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:25:16
Quote Anchor link
Phonegap. Wiezo?
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:28:31
Quote Anchor link
Dus een hybride app :D ..... Heb je al gekeken naar https://github.com/phonegap-build/PushPlugin ?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:29:53
Quote Anchor link
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden, vandaar mijn post ;)
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:45:44
Quote Anchor link
Quote:
Ja, maar dan moet je wel iets hebben om te verzenden


Hoe bedoel je? Wat wil jij bereiken? Wanneer wil je wat verzenden?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:47:31
Quote Anchor link
Lees even de rest zou ik zeggen.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 22:52:07
Quote Anchor link
Laat maar..... de genoemde plugin kan wat hetgeen jij hier in je vraagstelling omschrijft, vandaar mijn vraag.

Voorbeeldje:
gebruiker meld zich aan -> notification: hallo [naam], welkom terug
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 22:55:56
Quote Anchor link
Klopt, maar dan nog moeten de berichten verzonden worden. "If you're not up to building and maintaining your own intermediary push server, there are a number of commercial push services out there which support both APNS and GCM."

Kan me vergissen, maar deze plugin is alleen voor ontvangen, een plugin verstuurt sowieso niks.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:12:00
Quote Anchor link
Ok, dan heb ik je verkeerd begrepen.

Ik ging ervan uit dat je de berichten wilde ontvangen in de apps, waarbij ik ervan uitging dat je het verzenden al geregeld had.
Het verzenden van push notifications is op talloze manieren uit te voeren, via een commerciële oplossing of er zelf 1 maken.

Heb je bv al naar http://www.pushwoosh.com gekeken?
 
Veur Heur

Veur Heur

26/07/2014 23:20:15
Quote Anchor link
Gaf deze zin het niet weg? ;) "k ben op zoek naar een systeem om gesegmenteerd mee te kunnen versturen"

Nadeel van pushwoosh en dergelijke services zijn dat ze best wat geld kosten en weinig flexibel zijn. Ik zoek een manier waarbij ik letterlijk een query op m'n database kan draaien en vervolgens naar dat resultaat kan sturen. Bij bijv pushwoosh kun je tags gebruiken (waarvan ik het precieze gebruik overigens nog niet helder heb) waar je vervolgens naar kunt sturen. Voor 50 € pm heb je 3 tags en voor 250 € slechts 10, terwijl ik verschillende 10-tallen tags kan bedenken voor de app die ik ga bouwen. De kosten van een dergelijke service zijn dus al snel duurder dan de ontwikkeling van een eigen service waarbij je dus een stuk flexibeler bent.
 
Local Dev

Local Dev

26/07/2014 23:35:18
Quote Anchor link
Niet goed gelezen :D

Makkelijkste oplossing is via curl of stream verbinding te maken met apn, gcm, etc. en een json payload te verzenden.
Gewijzigd op 26/07/2014 23:46:16 door Local Dev
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 10:30:33
Quote Anchor link
Heb je voorbeelden, buiten de genoemde projecten?
 
Local Dev

Local Dev

27/07/2014 15:25:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
/**
 * Voorbeeldje voor apns
 */


$host = '';
$port = '';
$cert = '';

$msg = 'Hello [name]';

$payload['aps'] = [
    'alert' => $msg,
    'badge' => 1,
    'sound' => 'default'
];

$payload = json_encode($payload);

$streamContext = stream_context_create();
stream_context_set_option($streamContext, 'ssl', 'local_cert', $cert);

$apns = stream_socket_client(
    'ssl://' . $host . ':' . $port,
    $error,
    $errorString,
    2,
    STREAM_CLIENT_CONNECT,
    $streamContext
);

/**
 * Haal alle iOS apperaten op uit bv een database.
 */

$deviceTokens = [];

foreach ($deviceTokens as $deviceToken) {
    $apnsMessage = chr(0) . chr(0) . chr(32) . pack('H*', str_replace(' ', '', $deviceToken)) . chr(0) . chr(strlen($payload)) . $payload;
    fwrite($apns, $apnsMessage);
}


socket_close($apns);
fclose($apns);
?>


Of je kan gebruik maken van de volgende ZF2 Services:
Apns:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-apple-apns
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Apple_Apns
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.apple.apns.html

Gcm:
packagist: https://packagist.org/packages/zendframework/zendservice-google-gcm
code: https://github.com/zendframework/ZendService_Google_Gcm
docs: http://zf2.readthedocs.org/en/latest/modules/zendservice.google.gcm.html
 
Veur Heur

Veur Heur

27/07/2014 19:56:36
Quote Anchor link
Dank u.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.