Query was empty.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

24/04/2014 11:31:56
Quote Anchor link
Geachten,

Excuses als dit een domme vraag is. Loop nu al dagen te zoeken naar antwoorden, maar ik kom niks verder.

Ik gebruik Core CMS. Deze is ooit geschreven door een Zweed en het werkt allemaal geweldig. Enige probleem is dat ik nu de previous/next-button wil gebruiken om door tags te gaan, niet door entries. Tags zijn opgeslagen in de database als een getal (tag_id) in entry2tag. Heb nu zelf een deel van de code verplaatst en een poging gedaan om de originele code te veranderen, maar wat ik ook doe nu, ik krijg alleen 'Query was empty'. Alle tips zijn meer dan welkom.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
<?php
[code]<?php

$b
= $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
    $isPerma = true;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }


    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        $data_tags = mysql_query("SELECT entry_id,entry_title FROM core_entries WHERE entry_show = 1 ORDER BY entry_position DESC") or die(mysql_error());

    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_tags,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['entry_id']);
        }

    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);

    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$id);
        $entry_id       = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t              = $e["entry_date"];
        $y              = substr($t,0,4);
        $m              = substr($t,5,2);
        $d              = substr($t,8,2);
        $entry_date     = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text     = $e['entry_text'];
        $entry_extra1   = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2   = $e['entry_extra2'];
        $entry_client   = $e['entry_client'];
        $entry_position = $e['entry_position'];
        $entry_hits     = $e['hits']+1;
        $entry_new      = $e['entry_new'];


        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }


        if($nice_permalinks) {
            $entry_perma = "$http".$entry_id;
        }
else {
            $entry_perma = "$http"."?entry=$entry_id";
        }


        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");

        $tag_str = "";

            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }


            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }


    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);

}


if($isPerma) {
echo "<a class=\"index-link\" href=\"$http\">back to index</a>";
}


$result2 = mysql_query($myQuery) or die($myQuery."<br/><br/>".mysql_error());
?>

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 19:16:38
 
- SanThe -

- SanThe -

24/04/2014 11:35:04
Quote Anchor link
De uit te voeren query is blijkbaar leeg.

Misschien wat makkelijker als je er een regelnummer bij geeft.

Ik mis ook overal de foutafhandeling.
Gewijzigd op 24/04/2014 11:36:24 door - SanThe -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

24/04/2014 11:43:35
Quote Anchor link
En, kijk naar je query kleurtjes.
 
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

28/04/2014 13:08:39
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor de antwoorden!

Ben bezig geweest om alle errors weg te werken. Krijg nu geen query was empty meer, maar heb nu wel twee nieuwe errors waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen:

'Notice: Undefined offset: 1 in /home/core/functions/get_entry.php on line 108' en bij het klikken op previous: 'Invalid id, no entry to be shown'. Next doet helemaal niks.

Code zoals het nu is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php

  error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
  ini_set("display_errors", 1);
  // the rest of your script...
  
$b = $_SERVER['REQUEST_URI'];

if($entry) {
    $b = substr($b,0,strrpos($b,"/")) . "/core/";
    $id = $entry;
}
else {
    $b = substr($b,0,mb_strrpos($b,"/core/")+6);
    $id = $_REQUEST["id"];
}


$root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . $b;
$http = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . substr($b,0,strlen($b)-5);

require_once($root . "user/configuration.php");
require_once($root . "themes/".$theme."/configuration.php");
require_once($root . "functions/session.php");

if(is_numeric($id)) {
    $type = "entry";
}
else {
    $type = "page";
}


$id = secure($id);

if($type == "page") {
    $data = mysql_query("SELECT p.* FROM core_pages p WHERE p.page_title = \"$id\"");
    $page_clicks = 0;
    while($p = mysql_fetch_array($data)) {
        $url = $p["page_url"];
        $path = $root . "user/pages/" . $url;
        $page_clicks = $p['hits']+1;
        require($path);
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_pages p SET
    p.hits = $page_clicks
    WHERE p.page_title = $id"
);
}


if($type == "entry") {

// queries the dbase
        
    $data = mysql_query("SELECT e.* FROM core_entries e WHERE e.entry_id = $id AND e.entry_show = 1");
    $entry_clicks = 0;
    if(@mysql_num_rows($data) < 1) {
        die("Invalid id, no entry to be shown");
    }

    while($e = mysql_fetch_array($data)) {
        $entry_id        = $e['entry_id'];
        $entry_title    = $e['entry_title'];
        // DATE
        $t                = $e["entry_date"];
        $y                 = substr($t,0,4);
        $m                 = substr($t,5,2);
        $d                 = substr($t,8,2);
        $entry_date        = date($date_format,mktime(0,0,0,$m,$d,$y));
        $entry_text        = $e['entry_text'];
        $entry_extra1    = $e['entry_extra1'];
        $entry_extra2    = $e['entry_extra2'];
        $entry_client    = $e['entry_client'];
        $entry_position    = $e['entry_position'];
        $entry_hits        = $e['hits']+1;
        $entry_new        = $e['entry_new'];
        
        
        if($entry_new == 1) {
            $isNew = true;
        }
else {
            $isNew = false;
        }

        
        $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id");
                
        $tag_str = "";
            
            while($e2t = @mysql_fetch_array($data_e2t)) {
                $tag_id = $e2t["tag_id"];
                $data_tags = @mysql_query("SELECT t.tag_text FROM core_tags t WHERE t.tag_id = $tag_id");
                    while($t = @mysql_fetch_array($data_tags)) {
                        $tag_text = $t["tag_text"];
                        $tag_str = $tag_str . "<a class=\"tag-link\" name=\"tag".$tag_id."\" href=\"#tag-"._encode($tag_text)."\">".$tag_text."</a>".$separator_tags;
                    }
            }

            
            $entry_tags = substr($tag_str,0,strlen($tag_str)-strlen($separator_tags));

                    $data_e2t = @mysql_query("SELECT e2t.tag_id FROM core_entry2tag e2t WHERE e2t.entry_id = $entry_id ORDER BY tag_id DESC") or die(mysql_error());
      
    $navArr=array();
    while($tmparray = mysql_fetch_array($data_e2t,MYSQL_ASSOC)){
                array_push($navArr,$tmparray['tag_id']);
        }
      
    function
array_next_previous($array, $value) {
    $index = array_search($value,$array);
  
    //if user clicked to view the very first entry
    if($value == reset($array)){
    $return['prev'] = end($array);
    $return['next'] = $array[$index + 1];
    //if user clicked to view the very last entry
    }else if($value == end($array)){
    $return['prev'] = $array[$index - 1];
    reset($array);
    $return['next'] = current($array);
    }
else{
        $return['next'] = $array[$index + 1];
        $return['prev'] = $array[$index - 1];
    }

                return $return;
    }


    $nextPrevProject = array_next_previous($navArr,$tag_id);
        
        $layout_path = $root . "user/uploads/" . treat_string($entry_title) . "/layout.php";
        if(is_file($layout_path) && (@filesize($layout_path) > 0)) {
            require($layout_path);
        }
else {
            require($theme_path . "parts/entry.php");
        }
    }

    
    mysql_query("UPDATE core_entries e SET
    e.hits = $entry_hits
    WHERE e.entry_id = $id"
);
    
}


?>


Alle hulp is meer dan welkom.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2014 13:16:11
Quote Anchor link
$array[$index + 1] (is hier $array[1]) zal niet bestaan in regel 108 $return['next'] = $array[$index + 1];
 
Erwin H

Erwin H

28/04/2014 14:22:36
Quote Anchor link
Pepijn --- op 24/04/2014 11:43:35:
En, kijk naar je query kleurtjes.

Klok horen luiden....?

Daar is niets mis mee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.