reacties hosting site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »
Bart Bakker

Bart Bakker

11/09/2012 23:32:43
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met een nieuwe layout ik heb nog even rond gekeken en nog mij verdiept in jullie feedbacks over de website daarvoor heel erg bedankt.
Gewijzigd op 12/09/2012 20:49:54 door Bart Bakker
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:20:30
 
Write Down

Write Down

11/09/2012 23:39:54
Quote Anchor link
Het ziet er allemaal nog al erg druk uit. Alles staat bij mekaar geduwd. (zeker bij Twitter) Als de template al iets breder wordt gemaakt, zal dit al zeker helpen. Verder zou ik ook al die groene dingen wat minder bombastisch maken. Minder groot, minder extreem.

De banner bovenaan vind ik ook maar niets. Eerder storend, zeker omdat je dit niet kan pauzeren.

Verder is de HTML niet al te best. Tabellen gebruikt waar het niet nodig is. Lege div boxes <div></div> of bijvoorbeeld breaks gebruikt waar dit niet hoort.

En ondanks dat je niets over de prijs wilt horen, doe ik het lekker wel. Kijk, de webhostingmarkt is al vrij verzadigd als je het mij vraagt. Je moet dus uitblinken met iets.
 
Bart Bakker

Bart Bakker

11/09/2012 23:42:59
Quote Anchor link
Write Down op 11/09/2012 23:39:54:
Het ziet er allemaal nog al erg druk uit. Alles staat bij mekaar geduwd. (zeker bij Twitter) Als de template al iets breder wordt gemaakt, zal dit al zeker helpen. Verder zou ik ook al die groene dingen wat minder bombastisch maken. Minder groot, minder extreem.

De banner bovenaan vind ik ook maar niets. Eerder storend, zeker omdat je dit niet kan pauzeren.

Verder is de HTML niet al te best. Tabellen gebruikt waar het niet nodig is. Lege div boxes <div></div> of bijvoorbeeld breaks gebruikt waar dit niet hoort.

En ondanks dat je niets over de prijs wilt horen, doe ik het lekker wel. Kijk, de webhostingmarkt is al vrij verzadigd als je het mij vraagt. Je moet dus uitblinken met iets.


Bedankt voor je snelle reactie ik zal het mee nemen in de wijzigingen. heb je nog een idee over uitblinken want het is altijd makkelijk om te zeggen maar enige ideeën, zelf zat ik er ook al aan te denken en dacht ik aan een actie als de 1e maand gratis en op welke pagina vond je tabellen en divs die niet nodig zijn dan kan ik een kijkje nemen
Gewijzigd op 11/09/2012 23:44:29 door Bart Bakker
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/09/2012 10:28:25
Quote Anchor link
je tweets staan in het nederlands, je inlogformulier begint met de text 'Leden Menu' en je hoofdmenu en aanbiedingen staan weer in het engels.... beetje confusing niet?
 
Wouter J

Wouter J

12/09/2012 10:40:01
Quote Anchor link
Sorry dat ik het moet zeggen en neem het niet persoonlijk, maar het design is niks.

Het is een beetje Web 1.0 waar we tegenwoordig al bij Web 3.0 zitten. Kijk eens naar andere hosting site's, hoe ziet hun wireframe eruit? Welke kleuren gebruiken ze? Wat is er mooi en modern aan die site?

Vervolgens ga je zelf aan de slag. Volg hiervoor de stappen die hier beschreven zijn: [url=http://webdesign.tutsplus.com/tutorials/workflow-tutorials/a-beginners-guide-to-wireframing/[/url]A beginners guide to wireframing[/url]. Dan heb je de kans tot het beste lay-ot.

Daarna ga je opzoek naar de beste kleuren. Vaak niet al te licht, maar ook niet te donker. Kijk voor wat vale hoofdkleuren en wat lichtere achtergrond kleuren zoals iets dat net geen wit is, of gewoon echt wit. Ga wat variëren op de 2 à 3 hoofdkleuren en zorg zo dat je een mooi palletje hebt van zo'n 8 kleuren.

Dan ga je die 2 samenvoegen: Wireframe + kleurenpallet = detailed wireframe. En dat werk je weer uit naar een Photoshop template.

Daarna ga je slicen, waarmee we bedoelen dat je het goed om zet in HTML en CSS. Met zo min mogelijk afbeeldingen en de goede technieken.
Dat is dus niet hoe jij het nu hebt. Wat punten van aandacht:
- plaats script elementen in de head of vlak voor </body>, niet ergens halverwege
- gebruik geen inline CSS (style="", border="", ect.)
- een menu hoort in een lijst
- dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div class="inside">
                <div class="wrapper row-1">
                    <div class="box col-1 maxheight">
                        <div class="border-right maxheight">
                            <div class="border-bot maxheight">
                                <div class="border-left maxheight">
                                    <div class="left-top-corner maxheight">
                                        <div class="right-top-corner maxheight">
                                            <div class="right-bot-corner maxheight">
                                                <div class="left-bot-corner maxheight">
                                                    <div class="inner">
                                                        <h3 class="aligncenter">Basic Plan</h3>

Is echt idioot, dit kon je met 1 div afhandelen...

Kortom: Verdiep je eens in de betekens van elementen en een pagina maken met de juiste semantiek. Goede video om eens te bekijken: Let's write semantic markup
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 13:33:17
Quote Anchor link
Wouter J op 12/09/2012 10:40:01:
Sorry dat ik het moet zeggen en neem het niet persoonlijk, maar het design is niks.

Het is een beetje Web 1.0 waar we tegenwoordig al bij Web 3.0 zitten. Kijk eens naar andere hosting site's, hoe ziet hun wireframe eruit? Welke kleuren gebruiken ze? Wat is er mooi en modern aan die site?

Vervolgens ga je zelf aan de slag. Volg hiervoor de stappen die hier beschreven zijn: [url=http://webdesign.tutsplus.com/tutorials/workflow-tutorials/a-beginners-guide-to-wireframing/[/url]A beginners guide to wireframing[/url]. Dan heb je de kans tot het beste lay-ot.

Daarna ga je opzoek naar de beste kleuren. Vaak niet al te licht, maar ook niet te donker. Kijk voor wat vale hoofdkleuren en wat lichtere achtergrond kleuren zoals iets dat net geen wit is, of gewoon echt wit. Ga wat variëren op de 2 à 3 hoofdkleuren en zorg zo dat je een mooi palletje hebt van zo'n 8 kleuren.

Dan ga je die 2 samenvoegen: Wireframe + kleurenpallet = detailed wireframe. En dat werk je weer uit naar een Photoshop template.

Daarna ga je slicen, waarmee we bedoelen dat je het goed om zet in HTML en CSS. Met zo min mogelijk afbeeldingen en de goede technieken.
Dat is dus niet hoe jij het nu hebt. Wat punten van aandacht:
- plaats script elementen in de head of vlak voor </body>, niet ergens halverwege
- gebruik geen inline CSS (style="", border="", ect.)
- een menu hoort in een lijst
- dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<div class="inside">
                <div class="wrapper row-1">
                    <div class="box col-1 maxheight">
                        <div class="border-right maxheight">
                            <div class="border-bot maxheight">
                                <div class="border-left maxheight">
                                    <div class="left-top-corner maxheight">
                                        <div class="right-top-corner maxheight">
                                            <div class="right-bot-corner maxheight">
                                                <div class="left-bot-corner maxheight">
                                                    <div class="inner">
                                                        <h3 class="aligncenter">Basic Plan</h3>

Is echt idioot, dit kon je met 1 div afhandelen...

Kortom: Verdiep je eens in de betekens van elementen en een pagina maken met de juiste semantiek. Goede video om eens te bekijken: Let's write semantic markup


Over dat blok heb je helemaal gelijk, ik had het al gezien en die stond al op de to do list. over de kleur combinaties welke bedoel jij van de pakket buttons? daar heb ik al meer over gehoord en die worden veranderd naar oranje.

Bedoel je met web 1.0 naar web 3.0 dat hij ouderwets is? zo ja wat is jou tip om hem modern te maken bedoel je dan meer bewegende elementen of in de vorm van kleuren.

Nogmaals heel erg bedankt voor je inbreng
 
Chris -

Chris -

12/09/2012 15:13:46
Quote Anchor link
Is het nou een nederlandse, of engelse website/bedrijf? :/
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 15:23:56
Quote Anchor link
Chris op 12/09/2012 15:13:46:
Is het nou een nederlandse, of engelse website/bedrijf? :/

officeel gezien is het niet eens een bedrijf maar gewoon particulier
 
Chris -

Chris -

12/09/2012 15:40:55
Quote Anchor link
Ah. Daar gaat dus niemand hosting halen.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/09/2012 16:03:48
Quote Anchor link
Ja dat viel mij ook al op. Als ik op support klik krijg ik een of ander chatroom support. Maar wat ontbreekt zijn:

- contact gegevens
- voorwaarden
- support/misbruik/klachten en al dat soort informatie.

Verder heb ik het idee dat je als doel hebt winst te maken. Dan dien je wel ingeschreven te zijn bij de kamer van koophandel.

Persoonlijk zal ik hier nooit een hosting afhalen, zoals chris ook al zegt, gezien de essentiële informatie ontbreekt.
 
John D

John D

12/09/2012 17:28:36
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 12/09/2012 16:03:48:
Ja dat viel mij ook al op. Als ik op support klik krijg ik een of ander chatroom support. Maar wat ontbreekt zijn:

- contact gegevens
- voorwaarden
- support/misbruik/klachten en al dat soort informatie.

Er moet nog meer info bij wil je andere klanten dan hobby-huisvrouwen trekken. Waar draait het, welk datacenter, wat is de bedrijfszekerheid, ben je geen reseller-van-de-reseller-van-de-reseller-van-de-reseller, hoe zit je support in elkaar, 24x7?

@Bas: Winst maken is geen criterium om wel of niet ingeschreven te zijn/moeten bij de KvK.
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 18:49:39
Quote Anchor link
Chris op 12/09/2012 15:40:55:
Ah. Daar gaat dus niemand hosting halen.


ik had geen vragen over de hosting enz maar over de website kwa layout enzo en ik vroeg om een reactie waar ik iets mee kon hier kan ik niks mee
Gewijzigd op 12/09/2012 19:05:08 door Bart Bakker
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

12/09/2012 19:06:55
Quote Anchor link
Bart Bakker op 11/09/2012 23:32:43:
de website is nog niet af

Wat moet er nog gebeuren, voordat jij de site 'af' vindt? Los van eventueel commentaar/opmerkingen die je krijgt.

Als ik de site bezoek is het 1e wat me opvalt dat (bijna) alles in het Engels is. Waarom niet (gewoon) in het Nederlands? Of is je doelgroep (vooral) Engelstalig publiek?

Ik zou geen hard-coded mailadres in je pagina's zetten. De kans om spam is daardoor erg groot.
Gewijzigd op 12/09/2012 19:09:56 door Obelix Idefix
 
Chris -

Chris -

12/09/2012 19:48:37
Quote Anchor link
Je wilt een reactie op die website, mijn reactie hoort daarbij. Als je dit wilt gaan gebruiken voor toekomstige klanten, is het handig om er een degelijk bedrijf van te maken. Het bedrijf eerst goed laten draaien en dan pas een website te maken.

Stap ook af van het 2008 model, het is al bijna 2013. Frissere layout, neem eens een kijkje bij je concullega's :)
 
Bart Bakker

Bart Bakker

12/09/2012 19:50:24
Quote Anchor link
Chris op 12/09/2012 19:48:37:
Je wilt een reactie op die website, mijn reactie hoort daarbij. Als je dit wilt gaan gebruiken voor toekomstige klanten, is het handig om er een degelijk bedrijf van te maken. Het bedrijf eerst goed laten draaien en dan pas een website te maken.

Stap ook af van het 2008 model, het is al bijna 2013. Frissere layout, neem eens een kijkje bij je concullega's :)


ik ben nu al bezig met een nieuwe en frisse layout maar dit is iets waar ik meer aan heb dan die domme reatie van zonet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.