resize

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »
Koen

koen

08/07/2008 13:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function laatZien(fotonr, hoogte, breedte, src)
{
foto = window.open('','','menubar=no,toolbar=no');
foto.resizeTo(1024,748);
foto.document.write("<html><head><title>Foto - " + fotonr + "</title></head><body leftmargin='0' topmargin='0'>");
foto.document.write("<center><img src=" + src + fotonr + "><center><br>");
foto.document.write("<center><font face='Arial, Helvetica, sans-serif' size='2'>.::<a href='JavaScript:window.close();'> Sluit venster </a>::.</font></center>");
foto.document.write("</body></html>");
}

Hoe komt het dat hij mijn image hier niet naar 1024/748 resized??

Dit is het gehele script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
<script>
<?php
//fotoboek gepost door: habbomedia
//fotoboek gepost op: wmcity.nl
//LET OP!!! Wijzig de Dir !!!
//Foto grootte te wijzigen nu 100 x 100


$dir = 'bestanden/'; //Dir die uitgelezen moet worden. vergeet / NIET !!!

//inhoud van de directory ophalen

$handle = opendir($dir);

while ($file = readdir($handle))
{

        if($file == '.' || $file == '..')
                continue;
        else
                $result_array[]=$file;
}

closedir($handle);

array_multisort($result_array, SORT_DESC);

?>


<script language="JavaScript">

<!--

function laatZien(fotonr, hoogte, breedte, src)
{
foto = window.open('','','menubar=no,toolbar=no');
foto.resizeTo(breedte,hoogte);
foto.document.write("<html><head><title>Foto - " + fotonr + "</title></head><body leftmargin='0' topmargin='0'>");
foto.document.write("<center><img src=" + src + fotonr + "><center><br>");
foto.document.write("<center><font face='Arial, Helvetica, sans-serif' size='2'>.::<a href='JavaScript:window.close();'> Sluit venster </a>::.</font></center>");
foto.document.write("</body></html>");
}

!-->

</script>

</head>

<style>

body
{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
color: #000000;
background-color: #FFFFFF
}
span
{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
color: #CC6633
}

a:link { color: #000000; font-size: 12px }
a:visited { color: #31928C; font-size: 12px }
a:active { color: #CCFFCC; font-size: 12px }
a:hover { color: #CC3333; font-size: 12px }

</style>

<body>

<?php

//aantal rijen en kolommen in stellen. De dir waar je je foto's moet in zetten heet "foto". Deze index.php moet
//één directory hoger staan :-)
//Wil je dat wijzigen, dan moet je niet vergeten het stukje JavaScript hier boven ook te wijzigen.
//ik had de tabellen ook vanaf hier willen configgen, maar dat zijn slechts 3 regels dus dat
//doe je zelf maar :-P

$rows = 4;
$cols = 5;

//pagina nummer ophalen, indien geen pagina nummer op 0 zetten
if(isset($_GET['page']))
{

        $page = $_GET['page'];
}

else
{
        $page = 0;
}


//totaal aantal foto's, om het aantal pagina's uit te rekenen
$num_pics = count($result_array);

//wat vars en andere rommel om de juiste pagina's en array's door te lopen
$cells = $rows * $cols;
$pages = ceil($num_pics / ($rows * $cols));
$num_pages = $pages - 1;
$output = array();
$slices = array();
$push = 0;
$showpage = $page + 1;

//array vullen met waarden voor de slice om afbeeldingen per pagina weer te geven
for($k=0;$k<$pages;$k++)
{

        array_push($slices, $push);
        $push = $push + $cells;
}


//lusje om te kijken op welke pagina we zijn en vervolgens de goede set afbeeldingen uit $result_array halen
for($k=0;$k<$pages;$k++)
{

        if($page == key($slices))
        {

                $output = array_slice($result_array, current($slices), $cells);
        }

        next($slices);
}


reset($output);

//afbeelden van afbeeldingen
print "<center>\n<table width='*' border='1' bordercolor='#000000' cellspacing='0' cellpadding='2'>\n";

for($i=0;$i<$rows;$i++)
{

        print "\t<tr>\n";
        for($j=0;$j<$cols;$j++)
        {

                if(current($output) != false)
                {

                        $pic = current($output);

                        $size = getimagesize($dir.$pic);
                        $height_button = $size[1] + 70;
                        $value = current($output);
                        print "\t\t<td width='100' height='100' align=center>\n\t\t\t<a href=JavaScript:laatZien('$value',$height_button,$size[0],'$dir');>\n\t\t\t\t<img width='100' height='100' border='0' src='$dir$value'>\n\t\t\t</a>\n\t\t</td>\n\n";
                        next($output);
                }

                else
                {
                        print "\t\t<td width='100' height='100' align='center'>&nbsp;</td>\n";
                }
        }

        print "\t</tr>\n";
}


//hier worden de prev en next knopjes gemaakt.
$ref = $_SERVER['PHP_SELF'];
print "</table>\n";

        if($num_pages == '0')
        {

                print "<span>[ </span>";
                print "vorige";
                print "<span> ] </span>";

                print "<span> [ </span>";
                print "volgende";
                print "<span> ]</span>";
        }

        elseif(($page == '0')||($page == ''))
        {

                // geen previous knopje, begin pagina index.php?page=0
                $next = $page + 1;

                print "<span>[ </span>";
                print "vorige";
                print "<span> ] </span>";

                $page_link = 1;

                for($k=0;$k<$pages;$k++)
                {

                        if($k == $page)
                        {

                                print "$page_link&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                                print "<a href='$ref?page=$k'>$page_link</a>&nbsp;";
                        }

                        $page_link++;
                }


                print "<span> [ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$next'>volgende</a>";
                print "<span> ]</span>";
        }


        elseif($page == $num_pages)
        {

                // geen next knopje, $pages = maximum
                $prev = $page - 1;

                print "<span>[ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$prev'>vorige</a>";
                print "<span> ] </span>";

                $page_link = 1;

                for($k=0;$k<$pages;$k++)
                {

                        if($k == $page)
                        {

                                print "$page_link&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                                print "<a href='$ref?page=$k'>$page_link</a>&nbsp;";
                        }

                        $page_link++;
                }


                print "<span> [ </span>";
                print "volgende";
                print "<span> ]</span>";
        }


        else
        {
                // de rest, pagina's in het midden, 2 knopjes
                $next = $page + 1;
                $prev = $page - 1;

                print "<span>[ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$prev'>vorige</a>";
                print "<span> ] </span>";

                $page_link = 1;

                for($k=0;$k<$pages;$k++)
                {

                        if($k == $page)
                        {

                                print "$page_link&nbsp;";
                        }

                        else
                        {
                                print "<a href='$ref?page=$k'>$page_link</a>&nbsp;";
                        }

                        $page_link++;
                }


                print "<span> [ </span>";
                print "<a href='$ref?page=$next'>volgende</a>";
                print "<span> ]</span>";
        }


//pagina nummer afbeelden, dit kan je er nog uit slopen of ergens anders neerkwakken
print "<br><br>";
print "Pagina: $showpage van $pages";
?>


</center>


</body>
</html>
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:21:47
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Pas je script even aan en gebruik en tags om je code heen. Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Koen

koen

08/07/2008 14:14:00
Quote Anchor link
Ok gedaan iemand die me kan helpen?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

08/07/2008 14:16:00
Quote Anchor link
niemand die vrijwillig naar 260 regels code gaat zitten kijken..

geef een foutmelding
haal niet relevante code weg

zie ook de regels
 
Koen

koen

08/07/2008 14:25:00
Quote Anchor link
nee ik geef toch ook eerst waar de fout is aan, Het eerste stuk is waar het niet werkt.
 
Sam

Sam

08/07/2008 16:03:00
Quote Anchor link
Ik heb je volledige script eens doen werken op PHP 5.2.6 en daar doet ie het perfect. Hij toont afbeeldingen 100x100 en wanneer je er op klikt opent hij een popup die resized wordt naar de grote van de afbeelding. Dus ik denk dat er ergens een ander probleem is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.