Review: eddyerkelens.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Eddy E

Eddy E

21/10/2015 20:20:20
Quote Anchor link
Eergisteren vernieuwd: www.eddyerkelens.nl

Het is een standaard template (ja, voor die 8 euro kan je niet tobben en uren werk verzetten), maar wel aangepast.
Vraag is eigenlijk: werkt het lekker? Inhoudelijk nog tips/commentaar?

Toevoeging op 21/10/2015 20:20:33:

Dubbel door Bad Gateway...
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 13:47:17
 
Peter K

Peter K

21/10/2015 21:04:40
Quote Anchor link
Achter de tekst "Geïnteresseerd in FTE 1, omgeving Gorinchem!" zit een mailto link. Is het niet mooier daar een contact formulier achter te zetten?

Ik gebruik nooit de mail client.

Google maps op de contactpagina is niet te verschuiven/zoomen?

Wat is eigenlijk het doel van je website? Dat is me niet helemaal duidelijk.
 
Eddy E

Eddy E

21/10/2015 21:19:34
Quote Anchor link
Goed punt: al heeft iedereen toch wel een mail-client staan? Op je telefoon en PC in elk geval wel... wellicht consoles niet. Maar ik verwacht niet dat personen die mij een baan willen voorschotelen mijn website op een console bekijken...

Google Maps is inderdaad een plaatje om navigeren/schuiven op de telefoon te verbeteren. Voor de rest voegt het toch niet veel toe: ik werk niet vanuit huis ;)

Doel: mijzelf op internet neerzetten dat, als mensen op mij zoeken, vinden wat ik wil ;)
Bijvoorbeeld volgende werkgevers ;)
 
Peter K

Peter K

21/10/2015 21:21:25
Quote Anchor link
Nou, ik werk bijvoorbeeld met Google for Business. Dan zit je mail dus allemaal in een gmail omgeving.

Resultaat: ik gebruik dus geen mail client op de computer :)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

22/10/2015 09:54:01
Quote Anchor link
Nette site Eddy! Ik pik er vier kleinigheden uit die me opvallen:

• Veel mensen en ikzelf ook hebben de neiging (aangeleerd gedrag) om op het logo linksboven te klikken om terug te keren naar de homepage. Maak dus van je (zwarte) naam een link naar de eerste tab Profiel.

• De gele tekst valt een beetje weg, vooral tegen een witte achtergrond (zoals de datums op je CV). Maak die bijvoorbeeld met het Adobe Color CC-kleurenwiel daar wat donkerder.

• Maak van "De mailbox staat klaar voor uw uitnodiging" een mailto-link: een dergelijke call to action vereist niet alleen een call, maar ook action.

• Ik denk dat je met "FTE 1" eigenlijk "1 FTE" bedoelt? Keer dan de volgorde om.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/10/2015 11:02:12
Quote Anchor link
Ben ik de enige die zich er enigsinds aan ergert dat de profiel pagina boven het menu word geladen en de rest er onder?

Voor mijn gevoel moet een menu (voor zover realistisch en mogelijk) zo veel mogelijk op dezelfde plek blijven staan

Maar kan aan mij liggen :P

verder kleine JS error :
Uncaught TypeError: $map.gmap is not a function
Gewijzigd op 22/10/2015 11:04:38 door Jacco Engel
 
Eddy E

Eddy E

22/10/2015 13:14:55
Quote Anchor link
Ward van der Put op 22/10/2015 09:54:01:
Nette site Eddy! Ik pik er vier kleinigheden uit die me opvallen:

Dank je.

Quote:
• Veel mensen en ikzelf ook hebben de neiging (aangeleerd gedrag) om op het logo linksboven te klikken om terug te keren naar de homepage. Maak dus van je (zwarte) naam een link naar de eerste tab Profiel.

Goed idee... maar geen idee hoe. Een <a href="#contact"> doet niets.
Dat gaat via Javascript, maar dat krijg ik niet aan de praat. Alleen in <nav class="menu"><ul><li><a> werkt dit... Weet je hoe ik dit voor elkaar krijg?
Geldt namelijk ook voor de link naar #profile

ul > li.tmenu > a

Quote:
• De gele tekst valt een beetje weg, vooral tegen een witte achtergrond (zoals de datums op je CV). Maak die bijvoorbeeld met het Adobe Color CC-kleurenwiel daar wat donkerder.

Done. Gewoon iets donkerder kon geen kwaad.

Quote:
• Maak van "De mailbox staat klaar voor uw uitnodiging" een mailto-link: een dergelijke call to action vereist niet alleen een call, maar ook action.

Gedaan. Al kan het nu nog omgezet worden naar het contactformulier

[qoute]• Ik denk dat je met "FTE 1" eigenlijk "1 FTE" bedoelt? Keer dan de volgorde om.
[/quote]
Dat is vreemd, maar zo wordt het vaak wel genoemd.
Bij WTF (werktijdfactor) is het sowieso WTF 1 (en niet 1 WTF). Dus ik heb een andere afkorting van 3 letters gebruikt ;)
Gewijzigd op 22/10/2015 13:18:52 door Eddy E
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2015 13:16:38
Quote Anchor link
Ik mis een doctype ;-)
 
Eddy E

Eddy E

22/10/2015 13:28:20
Quote Anchor link
- Aar - op 22/10/2015 13:16:38:
Ik mis een doctype ;-)


Nu niet meer ;)
Jammer dat zo'n template-bouwer wel HTML5-attributen als <nav> gebruikt, maar dan geen HTML5 opgeeft...

Toevoeging op 22/10/2015 13:29:18:

Jacco Engel op 22/10/2015 11:02:12:
Ben ik de enige die zich er enigsinds aan ergert dat de profiel pagina boven het menu word geladen en de rest er onder?

Voor mijn gevoel moet een menu (voor zover realistisch en mogelijk) zo veel mogelijk op dezelfde plek blijven staan

Maar kan aan mij liggen :P

verder kleine JS error :
Uncaught TypeError: $map.gmap is not a function


JS-functie heb ik eruit gegooid. Ik zag hem net ook voorbij komen.
Dat het 'verschillend' is met de rest, vind ik juist wel leuk.
Nu is de home-pagina net een visitekaartje. Daarna wordt het wat anders. Dat is wat speelser: juist dat was voor mij de reden om deze template te kopen ;)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/10/2015 14:13:52
Quote Anchor link
Als ik de site bezoek (firefox) kom ik eerst op de contactpagina? Daarmee is het mij -in eerste oogopslag- volstrekt onduidelijk waar deze site over gaat.
 
Gerhard l

gerhard l

22/10/2015 14:22:12
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 22/10/2015 14:13:52:
Als ik de site bezoek (firefox) kom ik eerst op de contactpagina? Daarmee is het mij -in eerste oogopslag- volstrekt onduidelijk waar deze site over gaat.


Jup, in chrome ook, profiel tab is active, maar hij laadt de contact pagina.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

22/10/2015 14:30:25
Quote Anchor link
Ja inderdaad, eerst was dat niet zo
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/10/2015 14:47:16
Quote Anchor link
Een van de voordelen van ontwikkelen met cache volledig uitgeschakeld ;).
 
Eddy E

Eddy E

23/10/2015 09:07:11
Quote Anchor link
Probleem lag hem in de link op de frontpage... Javascript pakte de eerste link met # als actief.
Door de link naar #contact werd die actief, maar het menu regelt dat weer anders.
Dat is opgelost nu ;)

Daarnaast nog een anti-spam-maatregel ingevoerd. Zowel via het formulier (3 plus 4) als een verplichte wachttijd na elke mail (elke poging * 20 seconden) via PHP.

Want vannacht zijn er 3700+ mailtjes verstuurd naar mijn Gmail-account...

Toevoeging op 23/10/2015 09:23:08:

Leuk.... die @spam ;)

Hoe krijg je het voor elkaar?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/10/2015 10:33:54
Quote Anchor link
Ziet er Netjes uit Eddy, thumb up!
 
Eddy E

Eddy E

23/10/2015 13:47:11
Quote Anchor link
Dank je Frank.




Omdat er toch nog iemand kon spammen (280 mailtjes in 3 minuten oid), heb ik ook nog een flood-blokkade opgericht op basis van IP-adressen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.