[Review] Naambordkopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »
Peter  Flos

Peter Flos

29/09/2014 17:03:51
Quote Anchor link
Ik, de maker van **knip**.nl zou graag om jullie review willen vragen.

Wij hebben ondertussen 9 jaar 4 webshop's lopen met naamborden. Het gaat slechter met de markt en ik heb verstand in het maken van een webshop in PHP, dus heb ik deze zelf gemaakt. De bedoeling is om hiervan later een kopie te maken, andere layout, zelfde naamborden erin zodat er meerdere webshop's komen. Het invoeren van naamborden is tijdrovend en kost zo'n 20/30 minuten per bord. Na te gaan dat er nu 150 borden in staan en dit er wellicht 500 worden, is het de bedoeling dat later de databases gekoppeld worden zodat er meerdere sites, en dus (hopelijk) ook meer inkomsten zijn.

Over de webshop zelf;
Design is door mij zelf gemaakt in PHP, webshop staat denk net 1 maand online. SEO-Technisch zit het meeste erin, maar hier kijkt later een bedrijf naar.

Ik zou graag jullie mening, fouten en etc. willen horen. Mede dankzij PHPHulp is deze website zo geworden als deze nu is. Jullie zijn een van de eerste die op de website zitten, dus er is nog niet echt een derde partij die hun mening hebben gevormd.

Alvast bedankt!

Peter.

(Link naar de website: **knip**)
- Aar -:
Links op verzoek verwijderd!
Gewijzigd op 08/10/2014 21:35:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:36:02
 
Eddy E

Eddy E

29/09/2014 19:04:18
Quote Anchor link
Plaatje: http://oi58.tinypic.com/11jcguf.jpg

Groen = goed
1 Duidelijk leesbaar. Hoe 'persoonlijk' is dat? Echt met een levend persoon? Dat had ik pas ergens (Heutink oid) en dat beviel echt goed!
2 Ik zou die 2 grijze balken even hoog plaatsen

Rood = kan beter of is onlogisch
1 Dat staat daar heel raar. Haal het gewoon weg. Of prop het weg in de footer.
2 Je logo? Maak een beter, modernere, meer sprekende etc
3 Wat doen die rondjes?
4 Horizontale balken (<hr>'s?) zijn zo 2000
5 Staat daar tekst in? Ik kan het niet lezen.
6 Contrast is veel te klein.

Algemeen: ik denk dat er heel wat te winnen is door een flinke dosis uitgekiende CSS.
Wat minder 'blokkerigheid' zou hem zeker goed doen.
Waarom niet wat mooie foto's van diverse borden?
Je hebt een 'toon'-product wat getoond moet worden. Toon het dan!
Nu zie ik 3 miniscule fotootjes van de meest simpele bordjes. In een kwaliteit om te janken.
Dat zou ik echt prioriteit 1 maken.

Voorbeelden ter inspiratie:
http://www.stonesign.com/
https://www.housenameplate.co.uk/
http://www.designyourhousesign.com.au/index.aspx


Slechte voorbeelden:
housesignshop.co.uk
http://www.sign-maker.net/house-signs/ (al is het filmpje wel goed)

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk van geen een website echt onder de indruk was.
Er is dus genoeg te verbeteren.
Gewijzigd op 29/09/2014 19:05:04 door Eddy E
 
Peter  Flos

Peter Flos

29/09/2014 19:21:29
Quote Anchor link
Eddy E op 29/09/2014 19:04:18:
Plaatje: http://oi58.tinypic.com/11jcguf.jpg

Groen = goed
1 Duidelijk leesbaar. Hoe 'persoonlijk' is dat? Echt met een levend persoon? Dat had ik pas ergens (Heutink oid) en dat beviel echt goed!
2 Ik zou die 2 grijze balken even hoog plaatsen
Past op jouw scherm, echter niet op de mijne (balk is afhankelijk van schermgrootte)

Rood = kan beter of is onlogisch
1 Dat staat daar heel raar. Haal het gewoon weg. Of prop het weg in de footer.
Als ik het weghaal, is mogen mensen dan niet alles van de site afhalen? Dus de HTML, CSS, Foto's etc.?
2 Je logo? Maak een beter, modernere, meer sprekende etc
Komt goed :)
3 Wat doen die rondjes?
Das een LI. Veranderd in liggende streepjes.
4 Horizontale balken (<hr>'s?) zijn zo 2000
Wat raad je hiervoor aan? Een DIV?
5 Staat daar tekst in? Ik kan het niet lezen.
Heb het veranderd in zwart. Is het zo goed, of denk je eerder dat de groene kleur veranderd moet worden?
6 Contrast is veel te klein.
Ga ik nieuwe voor maken

Algemeen: ik denk dat er heel wat te winnen is door een flinke dosis uitgekiende CSS.
Wat minder 'blokkerigheid' zou hem zeker goed doen.
Waarom niet wat mooie foto's van diverse borden?
Je hebt een 'toon'-product wat getoond moet worden. Toon het dan!
Nu zie ik 3 miniscule fotootjes van de meest simpele bordjes. In een kwaliteit om te janken.
Dat zou ik echt prioriteit 1 maken.

Als ik het goed lees, is dat je meer foto's van naamborden wilt zien. Dus niet de tekst erboven, maar enkel, grotere, foto's. Klopt dat, dat je dat denkt? Zeker een punt om aan te werken, nu je het zegt (vanuit dat oogpunt heb ik er nog niet naar gekeken), ben ik het daarmee eens.

Voorbeelden ter inspiratie:
http://www.stonesign.com/
https://www.housenameplate.co.uk/
http://www.designyourhousesign.com.au/index.aspx


Slechte voorbeelden:
housesignshop.co.uk
http://www.sign-maker.net/house-signs/ (al is het filmpje wel goed)

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk van geen een website echt onder de indruk was.
Er is dus genoeg te verbeteren.


Bedankt voor je feedback, zie de dikgedrukte delen.

Toevoeging op 29/09/2014 19:27:39:

Punt 6 is in de tussentijd opgelost.

Toevoeging op 29/09/2014 19:30:20:

Punt 1 (groen deel) is ook opgelost.
 
M B

M B

29/09/2014 19:38:27
Quote Anchor link
Als ik de broncode van de website bekijk zie ik dat er niks klopt van je html.
Zorg dat je html ook klopt, dat de html, head, body tags op de juiste plekken staan bijv.
 
Peter  Flos

Peter Flos

29/09/2014 20:07:53
Quote Anchor link
Ga ik doen, komt goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.