[Review] Persoonlijke site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels K

Niels K

19/05/2012 22:53:13
Quote Anchor link
Beste mensjes van PHPHulp,

Een tijdje geleden heb ik dit domein gekocht om te gaan bloggen. Nadat ik eerst een Wordpress template gebruikt hebt, wordt het tijd voor een custom made.

Opbouwende kritiek wordt op prijs gesteld!

Afbeelding


Alvast hartelijk dank voor je reactie.

PS: Graag het domein niet noemen, gezien de indexering van google.

Niels Kieviet
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:30:31
 
Loran DP

Loran DP

19/05/2012 22:57:03
Quote Anchor link
Ziet er mooi uit, alleen de kleuren.... Niet echt kleuren die lekker liggen.
 
Niels K

Niels K

19/05/2012 22:59:17
Quote Anchor link
Hoi Loran,

Allereerst dankjewel voor je reactie. Wat kleuren betreft, daar heb ik juist expres voor gekozen. Het was eerst grijs, maar ik wilde het fleuriger hebben. Dit oogt niet nerd-achtig en dat is de bedoeling van deze kleurkeuze.

Voor welke kleuren zou jij gaan dan?

Niels
 
Loran DP

Loran DP

19/05/2012 23:11:59
Quote Anchor link
tipje: kuler.adobe.com
 
Jeroen VD

Jeroen VD

19/05/2012 23:30:35
Quote Anchor link
In 1 woord: netjes. Niets aan kleuren/design doen, is goed zo. Paar kleine puntjes:

- Ik zou de opacity van je 'logo' verlagen, omwille van het contrast
- halverwege je eerste post gaat de achtergrondafbeelding over in een achtergrondkleur met zo'n lelijke lijn. Kun je niet een tussenafbeelding maken waarin je blurred, zodat er een naadloze overgang is?
- die footer is lelijk. Verklein 'm of vul 'm. Te groot leeg vak.
- die schaduwen van je menubalk zijn met pseudo-elements gemaakt, of niet? Wees je ervan bewust dat die het niet altijd in ie doen, dus ziet het er ook goed uit in ie?

P.s. een link naar je domein geven, geplaats door een persoon met de naam van de eigenaar, zal google toch wel indexeren, denk je niet?
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

19/05/2012 23:41:38
Quote Anchor link
Ziet er goed uit!

Komt misschien een beetje anders over dan bedoelt is, terwijl het toch een soort zakelijke/blog (freelance) website is....

Maar verder ziet het er goed uit.. het Menu is erg mooi...
Zeer netjes..
Ik vraag me alleen af of dat in elke browser gaat werken ?

ps. wat is er mis met nerd-achtig ? :P XD
Gewijzigd op 20/05/2012 00:03:05 door Marco PHPJunky
 
Wouter J

Wouter J

20/05/2012 00:04:44
Quote Anchor link
Alle opmerkingen hieronder zijn over het design/de code en niet persoonlijk.

Ik vind de kleur ook niet echt geweldig. Het ziet er allemaal een beetje chemisch uit. Kijk eens naar kleuren van de zee van een tropisch eiland en pak daar een mooie kleur uit. Zorg dat alles een beetje natuurlijk overkomt.

De tekst in het menu vind ik zelf behoorlijk klein, iets meer weight en iets groter mag best wel.

Ik vind dit ook meer een blog lijken voor een reiziger, een backpacker ofzo. Dat komt vooral door die achtergrond foto. Ik ben bang dat dit design zijn doel voorbij schiet en het eruit gaat zien als een trapauto op de snelweg: dat hoort niet.

Wat andere puntjes:
- Een border om de blokken heen zorgt volgens mij voor wat meer rust
- de tekst in de sidebar is groter dan in de content, dat hoort niet...
- het lettertype vind ik een beetje te strak voor zo'n design ook vind ik de font-weight veel te weinig. Ik vind het gewoon niet echt lekker lezen.
- Lees meer buttons staan een beetje vreemd. Probeer de margin-right en margin-bottom gelijk te krijgen, zelfde geldt voor de thumbnails
- Waarom die tags ook niet in zo'n mooi vierkantje met ronde hoeken plaatsen?
- Het zoekenveld mag iets groter
- In de footer komt hopelijk wel wat tekst?
- Ik zou de social media buttons in de footer plaatsen
- het logo valt een beetje in het niet
- plaats die border + padding van de thumbnail ook eens om de afbeeldingen in de sidebar, probeer er meer 1 geheel met terugkomende dingen van te maken.
 
Mark Bos

Mark Bos

20/05/2012 01:33:03
Quote Anchor link
Ik ben bang dat de mensen hier denken dat het design in html staat? dat is niet het geval. Niels is dat denk ik vergeten te vermelden.

Hoe dan ook goede kritieken ;)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

20/05/2012 09:01:12
Quote Anchor link
Ik krijg hier in GC geen eens een achtergrondkleur of afbeelding... Of gaat het alleen om de afbeelding, en niet de link?
Gewijzigd op 20/05/2012 09:02:33 door Tobias Tobias
 
Mark Bos

Mark Bos

20/05/2012 20:39:17
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 20/05/2012 09:01:12:
Ik krijg hier in GC geen eens een achtergrondkleur of afbeelding... Of gaat het alleen om de afbeelding, en niet de link?


gaat om de afbeelding niet de link ;)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

20/05/2012 21:02:56
Quote Anchor link
Mooi alleen die kleuren niet van blauw naar groen niet echt mooi. Neem enkel blauw of groen en verloop in die kleur. Gebruik een kleur dat dichterbij die blauw of groen ligt
 
Chris PHP

Chris PHP

21/05/2012 07:59:12
Quote Anchor link
Mmmm... Ik denk dat je template niet IE7 vriendelijk is. Als je screenshot ook nog echt je thema is, dan gaat het best fout in IE7 haha.

Afbeelding
 
Wouter J

Wouter J

21/05/2012 08:00:30
Quote Anchor link
Chris nogmaals. De link is het oude design en de afbeelding het nieuwe. Die hebben dus nog niks met elkaar te maken.
 
Chris PHP

Chris PHP

21/05/2012 08:02:58
Quote Anchor link
Nogmaals!?

Er staat niets in de post van Niels dat het alleen om die afbeelding gaat. Ik heb gewoon op de link geklikt en 'mijn' mening gegeven aangezien dat er gevraagd wordt. En niet om eerst alle reacties te lezen en daar mijn mening op te baseren.
 
Niels K

Niels K

21/05/2012 19:34:20
Quote Anchor link
Beste mensen,

Allereerst bedankt voor jullie reacties. (het gaat inderdaad om de afbeelding, en niet om de link. Excuses voor de verwarring)

Ik zie wat commotie over de kleuren :-) Ik heb hier echter expres voor gekozen. Mijn blog gaat niet speciaal over programmeren, maar ook over persoonlijke dingen. 1 van mijn (grote) hobby's is vissen (vandaar de header) en ik wanneer ik een mooie sessie heb gehad zal ik ook een verhaaltje typen plus wat foto's plaatsen.

Daarnaast zal ik ook wat psychologische onderwerpen gaan behandelen (andere hobby) dus vandaar deze kleurkeuze. Echter ben ik het er wel mee eens dat het een chemische kleur is. Daarom is het iets blauwer gemaakt.

@Wouter

- De border om de blokken komt er.
- Tekst puntjes zijn opgelost
- Over het lettertype, wat raad jij mij aan? (niet heel veel ervaring mee)
- Margin / paddings zijn opgelost.
- Wat bedoel je met de tags in een mooi vierkantje? Een tag claud?
- Zoekveld is groter gemaakt
- Footer is bijgewerkt, en social media is daarin verwerkt.
- Wat bedoel je met het logo valt in het niet? Wat zou jij doen om het te verbeteren?

Nogmaals bedankt voor de reacties.

Ik zal de update zo gauw mogelijk plaatsen.

Niels Kieviet
 
Wouter J

Wouter J

21/05/2012 19:55:14
Quote Anchor link
>> Over het lettertype, wat raad jij mij aan? (niet heel veel ervaring mee)
Het ligt natuurlijk compleet aan wat je doel met de website is. Een beetje een vrolijke speelse website krijgt bijv. Georgia of Trebuchet MS. Als je iets strakker wilt kun je kijken naar Helvetica of Verdana (Arial vind ik zelf veel te strak) of Myriad Pro.
In elk geval wel een lettertype dat er staat, het lettertype wat je nu hebt is zo dun dat ik moeite heb met lezen.

Wat andere typographie tips: http://www.informationarchitects.jp/en/100e2r/

>> Wat bedoel je met de tags in een mooi vierkantje? Een tag claud?
Ik bedoel dat je hetzelfde button stijltje van de READ MORE knop doorvoert in de tags van een bericht.

>> - Wat bedoel je met het logo valt in het niet? Wat zou jij doen om het te verbeteren?
Je kunt het niet meteen zien. Als je op de site komt is niet het logo het eerste waar je gezicht op valt. Iets meer kleur in het logo zelf en iets minder kleur in de background zou al een stuk meer uitmaken. Of een afbeelding erin plaatsen, dan heb je meteen wat aandacht.
 
Niels K

Niels K

21/05/2012 20:01:10
Quote Anchor link
Hoi Wouter,

Bedankt voor je reactie. Er wordt over nagedacht.

Update tot nu toe:

Afbeelding

De meeste punten zijn er in verwerkt.

Niels

Toevoeging op 21/05/2012 21:13:34:

Update: (met nieuwe fonts)

Afbeelding
 
Wouter J

Wouter J

21/05/2012 22:34:59
Quote Anchor link
Hmm, het ligt denk ik niet aan het font dat je gebruikt, maar aan de instellingen. Maak je het in photoshop? Zoja, ben je er zeker van dat je geen 'scherp' font gebruiken (instelling in photoshop) maar een andere instelling als 'vloeiend'?
 
Mark Bos

Mark Bos

21/05/2012 23:06:31
Quote Anchor link
Instellingen staan op none, niet scherp ook niet vloeiend, aangezien none het dichtst bij de html render komen ;)
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

21/05/2012 23:22:17
Quote Anchor link
Mijn mening:
- De kleur in de 2e is perfect; op de kleur van de dropdown na; die moet de zelfde tint (ander contrast kan wel) hebben van de blauwe kleur (dus niet groen-blauw)
- De text leest nog steeds vervelend
- Ik zou de padding in de widget boxen wat groter maken
- De schaduw van het menu is te extreem, ik zou of de zijkanten wat minder schaduw geven, of het midden ook een subtiele schaduw meegeven
- Als je de post boxen een schaduw mee geeft, waarom de widget boxen dan niet?
- Ik zou de text in je logo iets donkerder doen

Dit is opbouwende kritiek om een top layout nog net iets beter te maken. Ik vind het echter al heel mooi hoe het er nu staat! M'n complimenten.
 
Mark Bos

Mark Bos

08/06/2012 20:54:42
Quote Anchor link
Goed na alle comments gelezen te hebben en me eigen site te hebben geupdate heb ik het hele design voor Niels Kieviet omgegooid naar dit:

Afbeelding

Graag hoor ik feedback over bedankt :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.