R.I.P. Steve Jobs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 02:02:11
Quote Anchor link
Apple heeft bekendgemaakt dat ex-ceo Steve Jobs is overleden. Jobs is mede-oprichter van het bedrijf uit Cupertino, en stond lange tijd aan het roer. De topman is slechts 56 jaar oud geworden.

http://tweakers.net/nieuws/77231/ex-apple-ceo-steve-jobs-is-overleden.htm

Afbeelding

R.I.P Steve Jobs (1955 - 2011)
Gewijzigd op 06/10/2011 02:02:23 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:26:08
 
Chris -

Chris -

06/10/2011 02:25:55
Quote Anchor link
Hm, hij is eigenlijk nog net iets te jong.. r.i.p.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/10/2011 02:39:04
Quote Anchor link
Jemig... daar word je even stil van. Hij heeft toch een hoop betekend voor onze digitale generatie. Too soon... RIP
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

06/10/2011 03:14:13
Quote Anchor link
Deze geweldige man is veeeel te vroeg overleden.
hij heeft zoveel voor 'ons' betekend wat betreft de digitale generatie, hij heeft er zo'n grote inpact op gehad niet te geloven gewoon dat 1 man dat kom vanaf zijn 21 jaar.....

echt heel veel respect voor deze man!!

R.I.P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

06/10/2011 06:43:01
Quote Anchor link
Respect
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/10/2011 09:10:00
Quote Anchor link
citaat-door-modmyi:

Apple has released that Steve Jobs has passed away, at the age of 56. Jobs had been dealing with liver issues, and had a liver transplant in April of 2009. His health continued to deteriorate, and he died today.

Apple is what it is today due to Steve's vision and passion for innovation.

There is much to write of his incredible career, life, and the changes he made in today's technology. However, you probably know his story well by now, so we'll simply say we, too, will miss Steve Jobs.

Our prayers go out to his family and friends..

-- The ModMy Crew
Gewijzigd op 06/10/2011 09:10:49 door Jordi Kroon
 
Harry Schaten

Harry Schaten

06/10/2011 17:00:37
Quote Anchor link
R.I.P. Steve,

Je blijft groots
Gewijzigd op 06/10/2011 17:01:07 door Harry Schaten
 

06/10/2011 18:40:07
Quote Anchor link
R.I.P
Hij is te vroeg gestorfen
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

06/10/2011 20:12:34
Quote Anchor link
Afbeelding
 
PHP Scripter

PHP Scripter

06/10/2011 20:17:48
Quote Anchor link
Damn, ik wist het vannacht al. Maar heb de hele dag al een vreemd gevoel. Ik ben iemand die achter Apple staat en ook veel producten van Apple gebruikt. En dat dan zo'n man op zo'n leeftijd niet meer verder mag leven..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

06/10/2011 22:39:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(!$apple) {
    $apple = true;
    $CEO = 'steve jobs';
    $kanker = false;
    $gezonde_lever = true;
    
    
    if($CEO == 'steve jobs' && $kanker == true && $gezonde_lever == false)
    {

        $CEO = 'tim cook';
    }

    
    if($datum == '5 oktober' && $tijdsdeel == 'avond') {
        die();
    }
}

?>
 
Chris -

Chris -

06/10/2011 23:36:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$steveJobs
= new Apple\AppStore\iHeaven();
?>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/10/2011 13:05:30
Quote Anchor link
Agh moet hier nu zoveel heisa om gemaakt worden? Net of Steve Jobs de 'iPhone', 'MacBook', 'iPad' etc zelf bedacht/ontworpen heeft. Hij is gewoon een mannetje die alles presenteert, niet alle succesvolle ideeën komen alleen maar bij hem zelf vandaan. Helaas voor de Apple Fanboys.

Toch shit dat iemand op zo'n vroege leeftijd aan zijn einde moet komen door zo'n ziekte. RIP, en gecondoleerd familie :)
 
Maikel  B

Maikel B

07/10/2011 14:32:39
Quote Anchor link
@Hertog Jan

Jobs heeft het juist wel allemaal bedacht. En al helemaal qua uiterlijk.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/10/2011 14:41:30
Quote Anchor link
Haha... inderdaad... Steve Jobs is juist degene die verantwoordelijk is voor al die producten en het succes. En ja er zullen best meerdere mensen aan hebben meegeholpen. Maar Steve Jobs is absoluut niet het mannetje dat alleen maar alles presenteert. Dus Hertog Jan, jouw opmerking is toch echt een iMisser!
 
- Mark -

- Mark -

07/10/2011 15:54:39
Quote Anchor link
Qua uiterlijk was het niet Jobs maar Jonathan Ive.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/10/2011 15:59:40
Quote Anchor link
Strakke eenvoudige, maar herkenbare vormgeving, goed nagedacht over usability. En daar omheen is natuurlijk heel goed marketing gevoerd. Het recept voor succes. Het ging niet alleen om de producten, maar ook om Apple als lifestyle waarmee mensen zich verbonden voelden.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/10/2011 19:32:58
Quote Anchor link
Wat een kort leven.
 
Gerhard l

gerhard l

09/10/2011 18:33:53
Quote Anchor link
Goed voorbeeld van geld maakt niet gelukkig...
 
Jelmer -

Jelmer -

09/10/2011 19:08:18
Quote Anchor link
Ik denk niet dat Jobs ongelukkig was in het leven, als je ziet hoeveel passie hij heeft gestopt in alles wat hij gedaan heeft, en hoe erg dat gewaardeerd werd/wordt door de mensen om hem heen en door de mensen die dagelijks Apple's producten gebruiken.
Gewijzigd op 09/10/2011 19:09:12 door Jelmer -
 
Roel -

Roel -

09/10/2011 21:44:04
Quote Anchor link
Een groot verlies voor Apple.
Het is echt een genie die man, hoe hij al die producten bedacht heeft.

Nog altijd erg tevreden en nog geen moment spijt gehad van mijn iPhone 3GS.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.