schiet baan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jorrit Dokira

jorrit Dokira

06/06/2007 02:51:00
Quote Anchor link
Hallo

ik heb nu en script van schiet baan voor en crinemal maar hij doet het niet
ik wil graag dat je niet in 1 keer veel moordervaring er bij krijg en
het verhaal doet het niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
<?php /* ------------------------- */

include("config.php");

    if(! check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
    }



if($data->se >= 100){
    print <<<ENDHTML
<html>
<head>
<title>gunlife</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
</head>
<body>
<table width="100%" height="10%">
    <tr>
        <td class="subTitle">
        <b>Schietbaan.</b>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="mainTxt">
        <center>U hebt al 100% moordervaring.<br>
        </center>
        </td>
    </tr>
</table>
</body>
</html>
ENDHTML
;
    exit;
    }


/* ------------------------- */ ?>

 
<html>
<head>
<title>gunlife</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
</head>
<body>
<table width="100%">
    <tr>
        <td class="subTitle"><b>Schietbaan</b>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="mainTxt" align="center">
        <img src="images/schietbaan.jpg" width="490" height="300">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="mainTxt" align="center">
        <form method="POST">
        <p>kogels:<input type="text" name="kogels" size="20" maxlength="2"></p>
        <p><input type="submit" value="Schieten!" name="submit"></p>
        </form>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="subTitle"><b>Uitleg</b>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="mainTxt">Deze schietbaan is ervoor om je leren hoe je iemand moet vermoorden.<br> Je kunt doormiddel van de schietbaan aftehuren dit kost $50.000,- en een aantal kogels in te vullen (max is 50) je moordervaring op te krikke.<br> Hierdoor zorg je dat je meer kans hebt iemand te vermoorden en minder om vermoord te worden.
        </td>
    </tr>
</table>
</body>
</html>
<?php /* ------------------------- */
$rank1 = $data->rank;


    if ($rank1 == "Empty-suit") {  
    $se = rand(1,1);
    }
else if ($rank1 == Deliveryboy || $rank1 == Deliverygirl) {  
    $se = rand(1,1);
    }
else if ($rank1 == Picciotto) {
    $se = rand(1,2);
    }
else if ($rank1 == Shoplifter) {
    $se = rand(1,2);
    }
else if ($rank1 == Pickpocket) {
    $se = rand(1,2);
    }
else if ($rank1 == Thief) {
    $se = rand(1,3);
    }
else if ($rank1 == Associate) {
    $se = rand(1,3);
    }
else if ($rank1 == Mobster) {
    $se = rand(1,3);
    }
else if ($rank1 == Soldier) {
    $se = rand(1,4);
    }
else if ($rank1 == Assassin) {  
    $se = rand(1,4);
    }
else if ($rank1 == "Local Chief") {
    $se = rand(1,4);
    }
else if ($rank1 == Chief) {
    $se = rand(1,5);
    }
else if ($rank1 == Bruglione) {  
    $se = rand(1,5);
    }
else if ($rank1 == Godfather || $rank1 == "First Lady") {  
    $se = rand(1,5);
    }




    if($data->wapon == 1){
    $geweer  = 1;
    }
else if($data->wapon == 2){
    $geweer  = rand(1,2);
    }
else if($data->wapon == 3){
    $geweer   = rand(1,3);
    }
else if($data->wapon == 4){
    $geweer   = rand(1,4);
    }
else if($data->wapon == 5){
    $geweer   = rand(1,5);
    }
else if($data->wapon == 6){
    $geweer   = rand(1,6);
    }
else if($data->wapon == 7){
    $geweer   = rand(1,7);
    }


$kans      = rand(1,5);
$kogels    = $_POST['kogels'];
$kans1     = $kogels/$kans;
$kans2     = $geweer+$se;
$kans5     = $kans1*$kans2/100;
$kansa     = $kans1*$kans2;
$verhaal   = rand(1,3);



    if(isset($_POST['submit'])) {
        if($data->wapon == 0){
        print"Jij wil schieten zonder wapen?";
        exit;
        }
else if($kogels > 50){
        print"U mag maar 50 kogels invoeren.";
        exit;
        }
else if($data->kogels < $kogels){
        print"u heeft niet genoeg kogels.";
        exit;
        }
else if($kogels < 1){
        print"U moet wel een aantal kogels invoeren";
        exit;
        }
else if($data->zak < 100000){
        print"U heeft $50.000,- cash nodig.";
        exit;
        }
else if($kogels == ""){
        print"U moet wel een aantal kogels invullen.";
        exit;
        }

  
        if($verhaal == 1){
        print"Je  ging relext naar de schietbaan.<br> Nadat je je geweer had geladen begon je te schieten.<br> Met als gevolg dat alles vlekkeloos raak werd geschoten.<br> U heeft $kans5 % moordervaring erbij.";
        }
else if($verhaal == 2){
        print"Het is monday shootday.<br> Alle beste schieters van de stad waren bij één.<br> De dag waar jij van had gedroomd was werkelijkheid.<br> Je was 3de geworden van de schietwedstreidt.<br> U heeft $kans5 % moordervaring erbij.";
        }
else if($verhaal == 3){
        print"Het is monday shootday.<br> Helaas je had je dag niet.<br> Je schoot slordig en onervaren.<br> U heeft $kans5 % moordervaring erbij.";
        }

    mysql_query("UPDATE `users` SET `zak`=`zak`-'50000',`se`=`se`+$kansa,`kogels`=`kogels`-$kogels WHERE `login`='{$data->login}'");
    }


/* ------------------------- */ ?>


[/CODE]

dit komt er gewoon nergens te staan



if($verhaal == 1){
        print"Je  ging relext naar de schietbaan.<br> Nadat je je geweer had geladen begon je te schieten.<br> Met als gevolg dat alles vlekkeloos raak werd geschoten.<br> U heeft $kans5 % moordervaring erbij.";
        } else if($verhaal == 2){
        print"Het is monday shootday.<br> Alle beste schieters van de stad waren bij n.<br> De dag waar jij van had gedroomd was werkelijkheid.<br> Je was 3de geworden van de schietwedstreidt.<br> U heeft $kans5 % moordervaring erbij.";
        } else if($verhaal == 3){
        print"Het is monday shootday.<br> Helaas je had je dag niet.<br> Je schoot slordig en onervaren.<br> U heeft $kans5 % moordervaring erbij.";


en ik weet dat je hier die hoeveel moord ervaring er bij krijg kan veranderen maar ik kom er niet uit il wil dat je max 1.5 moordervaring krijgt


    if($data->wapon == 1){
    $geweer  = 1;
    } else if($data->wapon == 2){
    $geweer  = rand(1,2);
    } else if($data->wapon == 3){
    $geweer   = rand(1,3);
    } else if($data->wapon == 4){
    $geweer   = rand(1,4);
    } else if($data->wapon == 5){
    $geweer   = rand(1,5);
    } else if($data->wapon == 6){
    $geweer   = rand(1,6);
    } else if($data->wapon == 7){
    $geweer   = rand(1,7);
    }

$kans      = rand(1,5);
$kogels    = $_POST['kogels'];
$kans1     = $kogels/$kans;
$kans2     = $geweer+$se;
$kans5     = $kans1*$kans2/100;
$kansa     = $kans1*$kans2;
$verhaal   = rand(1,3);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jorrit Dokira
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:23:42
 
Jorrit Dokira

jorrit Dokira

06/06/2007 02:54:00
Quote Anchor link
sorry verkeerd knopje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jorrit Dokira
 
- -

- -

06/06/2007 06:16:00
Quote Anchor link
Kijk eerst eens naar regel 97 tot 107, en zet bij alle if-jes de rangen (Thief, Piccioto, Godfather) tussen (dubbele) aanhalingstekens.
 
Jorrit Dokira

jorrit Dokira

06/06/2007 11:36:00
Quote Anchor link
ik snap je niet bedoel je zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
if ($rank1 == ("Empty-suit") {  
    $se = rand(1,1);
    } else if ($rank1 == ("Deliveryboy") || $rank1 == ("Deliverygirl") {  
    $se = rand(1,1);
    } else if ($rank1 == ("Picciotto") {
    $se = rand(1,2);
    } else if ($rank1 == ("Shoplifter") {
    $se = rand(1,2);
    } else if ($rank1 == ("Pickpocket") {
    $se = rand(1,2);
    } else if ($rank1 == ("Thief") {
    $se = rand(1,3);
    } else if ($rank1 == ("Associate") {
    $se = rand(1,3);
    } else if ($rank1 == ("Mobster") {
    $se = rand(1,3);
    } else if ($rank1 == ("Soldier") {
    $se = rand(1,4);
    } else if ($rank1 == ("Assassin") {  
    $se = rand(1,4);
    } else if ($rank1 == ("Local Chief") {
    $se = rand(1,4);
    } else if ($rank1 == ("Chief") {
    $se = rand(1,5);
    } else if ($rank1 == ("Bruglione") {  
    $se = rand(1,5);
    } else if ($rank1 == ("Godfather ")|| $rank1 == "First Lady") {  
    $se = rand(1,5);
    }


[code/]
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/06/2007 11:50:00
Quote Anchor link
Meer zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
switch ($rank1)
    {
        case (
"Empty-suit")  :
        {

            $se = rand(1,1);
        }

        break ;
        case (
"Deliveryboy" || "Deliverygirl")  :
        {

            $se = rand(1,1);
        }

        break ;
        case (
"Picciotto")  :
        {

            $se = rand(1,2);
        }

        break ;
        case (
"Shoplifter")  :
        {

            $se = rand(1,2);
        }

        break ;
        case (
"Pickpocket")  :
        {

            $se = rand(1,2);
        }

        break ;
        case (
"Thief")  :
        {

            $se = rand(1,3);
        }

        break ;
        case (
"Associate")  :
        {

            $se = rand(1,3);
        }

        break ;
        case (
"Mobster")  :
        {

            $se = rand(1,3);
        }

        break ;
        case (
"Soldier")  :
        {

            $se = rand(1,4);
        }

        break ;
        case (
"Assassin")  :
        {

            $se = rand(1,4);
        }

        break ;
        case (
"Local Chief")  :
        {

            $se = rand(1,4);
        }

        break ;
        case (
"Chief")  :
        {

            $se = rand(1,5);
        }

        break ;
        case (
"Bruglione")  :
        {

            $se = rand(1,5);
        }

        break ;
        case (
"Godfather" || "First Lady")  :
        {

            $se = rand(1,5);
        }

        break ;
        default  :
        {

            $se = rand(1,1);
        }

        break ;
    }

?>
 
Jorrit Dokira

jorrit Dokira

06/06/2007 12:20:00
Quote Anchor link
Oke hij doet het nu maar nu krijg ik en bericht van u heeft 0,11 moordervaring er bij maar op 1 manier haald hij die 0 weg en is het 11 dus hoe kan dat en
de text is zwart maar mijn achtergrond kleur ook
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jorrit Dokira
 
- wes  -

- wes -

06/06/2007 12:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?

if ($_SESSION['username'] == 'jorrit')
{

  echo 'U heeft 0% kans van slagen in een criminalsscript met uw huidige 0% kennis<br>Om dit script te laten slagen dient u 198 dagen in training te gaan.';
}


?>
 
Jorrit Dokira

jorrit Dokira

06/06/2007 12:28:00
Quote Anchor link
wes@ als je niet het antwoord reageer dan gewoon niet
mag ik dan en tut want ja ik weet ook nog niet alles van php ben ook bezig met leren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jorrit Dokira
 
- wes  -

- wes -

06/06/2007 12:30:00
Quote Anchor link
lees nou eens je eigen posts voor de gein. wat denk je wat we daarmee kunnen doen... at all...
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

06/06/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Als Nederlands jij niet kan jij eerst leer typ.

Kortom: Leer eerst PHP ga dan vervolgens met zoiets aan de slag.
 
Thijs X

Thijs X

06/06/2007 12:41:00
Quote Anchor link
Krijg tranen in mn ogen wanneer ik dit script zie :{
 
Jorrit Dokira

jorrit Dokira

06/06/2007 18:38:00
Quote Anchor link
@Jurgen ooit gehord van dislketie ??? als imand mij nou gewoon kan helpen ben ik blij
 
Mark L

Mark L

06/06/2007 18:44:00
Quote Anchor link
jorrit, je hebt geen idee hoevaak er posts komen op dit forum van:

Help me, ik snap niet wat ik moet doen en ik wil graag een criminal game hebben. Dus ik heb die leuke criminal spel gedownload........
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

06/06/2007 18:46:00
Quote Anchor link
Ik en wss jurgen ook hebben wel eens gehoord van dislectie (of hoe je het ook schrijft.)
Maar dat neemt nog niet weg dat jij je best mag/moet doen om je post knap neer te zetten in knap nederlandse taal..
Het is helemaal geen grote moeite om je post een keer na te lezen en de fouten eruit te halen.
Je mag dan dislektie hebben maar ik hoop voor je dat je niet achterlijk bent.
Ben je dat wel zou ik niet beginnen aan php als ik jou was.
er zijn hier zoveel mensen met dislektie en die maken (vrijwel) geen fouten met het typen, en sommige typen zelfs beter als de mensen die geen dislektie hebben.
Dit was m'n zegje en succes =D
Edit:

@mark..
Je zegt : "leuke criminals game"
Dat is net zo iets van;
Ik wil graag dat al m'n ledenmaten er worden afgerukt terwijl ik bij bewust zijn ben..
Criminal scripts downloaden is niet leuk..
Zelf iets maken is nog een beetje leuk en als je een geheel eigen concept hebt voor een game en het dan zelf maken,, dat is pas leuk!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Jorrit Dokira

jorrit Dokira

06/06/2007 18:48:00
Quote Anchor link
dat klopt neit dislektie is dat je je vouten niet ziet
en tuurlijk ben ik niet achterluik maar zet hier maar en slotje op
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

06/06/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Nu ga je dus helemaal de fout in.
Dislektie heeft eigenlijk weinig te maken met dat je je fouten niet ziet.
Je maakt die fouten omdat je dislektie hebt.
Als je datzelfde stukje herleest dan zie je wel van;
hea,, dat klopt niet helemaal.
Dan verbeter je dat en zo doe je twee dingen voor jezelf.
- Je wordt niet afgezeken op slecht taalgebruik
- Je dislektie zal langzaamerhand minder worden.
En je kan ipv een slotje ook nog gewoon een keer uitleggen wat het probleem is en dat dan ook duidelijk doen.
Als je dan je script erbij zet (netjes tussen de <ignore><code></code></ignore> tags) dan zal je niemand horen klagen en ben je binnen de kortste keren (over het algemeen) geholpen.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/06/2007 19:33:00
Quote Anchor link
jorrit schreef op 06.06.2007 18:48:
dat klopt neit dislektie is dat je je vouten niet ziet
en tuurlijk ben ik niet achterluik maar zet hier maar en slotje op

Jorrit, wat jij doet is je verschuilen achter je hindernis.
Ik ben zelf ook dyslextisch, maar inplaats van overal te roepen van sorry ik kan er niks aan doen kun je ook de mensen bedanken die je op de fouten wijzen. Daardoor leer je alleen meer weer. Dyslectisch ben je voor het leven, maar als je je best doet maak je de meeste fouten maar even.

Maar als je echt wat wilt maken, verdiep je dan eerst wat in php. Dit is phphulp maar de meeste willen alleen helpen als je er zelf ook duidelijk energie in stopt. Anders valt het onder de categorie vacature.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

06/06/2007 19:38:00
Quote Anchor link
kijk deze man/vrouw/jonge/meisje/heer/dame of wat t ook mag zijn :P
Die heeft dus ook dyslectie en ik zie zo snel geen grote fouten.
Mischien doet hij er wat langer over om het te typen maar zo word je teminste wel gerespecteerd op t forum.
Ik wil niet zeggen dat ik vlekkeloos type maar ik ben gewoon een gladiool dus ik mag t :P
dat was t wel weer voor vandaag..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Jorik

Jorik

06/06/2007 20:03:00
Quote Anchor link
@nico je bedoelt in tegenstelling tot wat jij daar geschreven hebt? Zoja, dan begrijp ik je..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

06/06/2007 20:06:00
Quote Anchor link
nou jah eigenlijk wel..
ik zou m'n tekst eigenlijk ook even over moeten lezen want t is niet echt begrijpelijk :P
maar ik zeg toch dat k t mag omdat ik een achterlijke gladiool ben :P
 
Jorik

Jorik

06/06/2007 20:07:00
Quote Anchor link
O. Nou, van je tekst is inderdaad geen ene snars te begrijpen. Interpunctie is denk ik een vies woord, en erg veel zelfrespect heb je geloof ik ook niet..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.