Sitecheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Giel

Giel

12/11/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Je domeincheck klopt niet.. Klopt dit?

Verder is het vervelend dat je menu verspringt zodra je op een andere pagina bent.. Dus als je op bijv. producten > webdevelopment bent, dan staat er geen webdesign meer bij..

Kleinigheidje, maar wel gebruiksvriendelijk! :)

Edit: Registratieformulier velden overal checken.. Ik kan als naam een cijfer hebben? Mijn postcode kan zijn 2222312314241AS? Een plaats met cijfers?

Mijn telefoon nummer kan zijn +3161?

Email adres kan zijn [email protected]?

Belangrijke dingen vooral als het voor zakelijk gebruik zal zijn :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Giel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:45:16
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 14:19:00
Quote Anchor link
Turmin hoe bedoel je je bent ingelogt als admin?

En de link is veranderd bedankt

En heb 'is' ook aangepast bedankt

@Giel

Ik snap niet precies wat je bedoelt want blijft gewoon staan hoor.

Of bedoel je dat als je naar de volgende pagina gaat dat hij op hetzelfde tabblad moet blijven staan? want die planning was er al wel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Kampherbeek
 
Giel

Giel

12/11/2009 14:27:00
Quote Anchor link
Dat bedoel ik ja! :) En bekijk even mijn edit bij bovenstaande post! :)

Edit: bij digitale handtekening een lijntje doen van wat het vak is misschien, dan weet je waar je kan tekenen? :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Giel
 
Michael -

Michael -

12/11/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 12.11.2009 14:19:
Turmin hoe bedoel je je bent ingelogt als admin?

En de link is veranderd bedankt

En heb 'is' ook aangepast bedankt

@Giel

Ik snap niet precies wat je bedoelt want blijft gewoon staan hoor.

Of bedoel je dat als je naar de volgende pagina gaat dat hij op hetzelfde tabblad moet blijven staan? want die planning was er al wel

Zei ik als admin? Zo ja, dan was 't een foutje. Ik bedoelde in ieder geval in admin/CP.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Wesley PHP

Wesley PHP

12/11/2009 14:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het wel een mooie site!
Vooral het logo vind ik mooi, alleen de achtergrond vind ik minder omdat je onder het content een grijze vlek zit daar had je ook gewoon een achtergrond "code" moeten zetten en ik vind het inlog vakje lelijk alleen groen maak er een leuk vakje van.
 
Rein de Vries

Rein de Vries

12/11/2009 15:12:00
Quote Anchor link
sorry hoor.maar dit heb je al wel vaker gehoord natuurlijk...
maar voel jij je niet een beetjuh lullig dat je iets namaakt...
oke oke, je zegt dan nog wel dat je het idee/concept hebt afgekeken.....
MAAR:
waarom is de bron vaak ook het zelfde...??

deziweb:
<!--[if lt IE 7]>
<script language="JavaScript">
function correctPNG() // correctly handle PNG transparency in Win IE 5.5 & 6.
{


jij:
<!--[if gte IE 5]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style-ie.css" />
<script language="JavaScript">
function correctPNG() // correctly handle PNG transparency in Win IE 5.5 & 6.
{

enz..
enz...
enz....
enz....

oke dat je een concept jat, tot daar aan toe
dat deed Steve Jobs ook...
maar dat de lay-out vrijwel hetzelfde is en de techniek ook nog bijna hetzelfde is, dat kan echt niet!
schaam jezelf!

je maakt jezelf te schande...

maar goed... trek je vooral niks van mij aan want natuurlijk ben ik de zoveelste van wie je dit hoort, maar dit had je natuurlijk wel kunnen verwachten voordat je dit ging posten

@hieronder:
bovendien heeft denziweb er beter over nagedacht en zit qua structuur beter in elkaar!

suc6 ermee
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rein de Vries
 

12/11/2009 15:16:00
Quote Anchor link
Tim weet dat hij een oplichter is.
Verder weet bijna iedereen hier ook wel dat hij een oplichter is.
Het is hem ook al vaak verteld.
Veel zin heeft het dus niet.
Bovendien kan niemand er wat aan doen in dit geval, behalve dan Deziweb.

(@Hierboven: Vergeet niet dat die zooi van Deziweb wel beter is...)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mr.Ark

Mr.Ark

12/11/2009 16:11:00
Quote Anchor link
Hou dan op met hem te helpen en reviews te geven. Wie gaat er nou iemand helpen die iets ripped/afkijkt/namaakt.

Daarbij hoort dit topic ook nog eens in site reviews.

Hopelijk komt er een admin die dit topic verwijderd.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/11/2009 16:42:00
Quote Anchor link
Mr.Ark schreef op 12.11.2009 16:11:
Daarbij hoort dit topic ook nog eens in site reviews.

Verplaatst.
 
Hipska BE

Hipska BE

12/11/2009 17:14:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 12.11.2009 13:47:
Bedankt voor je reactie Hipska,

Heb het toegevoegd.

Mijn BTW nummer plaats ik morgen want die heb ik niet bij de hand.
Waar dan? Ik zie het nog niet meteen ergens staan..
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 17:15:00
Quote Anchor link
@Turmin,

Als je in het adminpaneel kan dan kun je nog niks bekijken,

Mocht dit wel zo het geval zijn laat me dit dan even weten wat kijk ik kan ook gewoon naar /AdminPanel gaan en klaar,,, Maar je gebruiker moet ingestelt zijn op admin anders kun je niks bekijken/aanpassen.

@Wesley

Dankje,, Ik ga de achtergrond ook nog anders maken want wil een doorlopende

@Rein

Ik wou geen discussie topic dus lees eerst
ten tweede,, dat is een groot verschil,, ik check daaar enkel of mensen op IE 5 zitten ,, zoja word de andere style.css geladen.. niet gejat dus,, dit was trouwens idee van mijn designer en niet van mij

@Karl

Oude koeien uit de sloot halen is niet leuk Karl,

1. Ja ik heb vroeger slechte praktijken gedaan.
2. ik ben geen oplichter
3. ik was ook geen oplichter
4. Wat het wel was, een groot misverstand tussen mij en ene jaapschaap,, dit alles is opgelost en alles is van het internet over mij verwijderd..
Ik wil hier verder ook niet meer op benaderd worden.
Wel wil ik graag mededelen dat ik nog steeds zaken doe met jaapschaap en die prima verlopen.

@Mr. ark

Ik kan ook fouten maken,,, dat het verwijderd moet worden vind ik onzinnig dit mag een beheerder gaan bepalen.

@SanThe

Hartelijk dank voor het verplaatsen

Edit: De CSS is nu ook goed, De container die gaat nu gewoon netjes mee en heb de footer ook veranderd.

Graag zou ik nog willen weten wat er beter kan.

B.V.D

Tim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Kampherbeek
 
Takke

takke

12/11/2009 19:29:00
Quote Anchor link
@ Mr.Ark

Iedereen "ripped/afkijkt/namaakt" wel eens op een of ander moment.
Het kan een vorm van leren zijn, iedereen moet weleens wat namaken om te leren. Fouten maken horen daarbij!!!!
Laat hem lekker zijn gang gaan, waar maken jullie je druk om zeg......
Heeft hij jullie in de achtertuin staan bepissen ofzo.....

Dat hij de website namaakt zoals deziweb moet hij lekker zelf weten, als daar problemen van komen zijn die voor hem.

Wil je zeggen dat je nooit iets hebt gemaakt wat sterk leek op of gelijk was aan een stukje php script?? Kom op man.....


@ Tim

Lekker laten lullen, als je last krijgt met deziweb merk je het vanzelf toch.....
 
Mr.Ark

Mr.Ark

12/11/2009 19:33:00
Quote Anchor link
@ takke

Als jij eens even redelijk nagaat denken, dan zie je zelf ook wel dat dit niet door de beugel kan.

En ja, daar heb ik een probleem mee, net zoals anderen op dit forum.

Hoe zou jij het vinden als je een website had en er kwam een kopie van?
Neem aan dat je zoiets niet leuk zou vinden.

Quote:
Wil je zeggen dat je nooit iets hebt gemaakt wat sterk leek op of gelijk was aan een stukje php script?? Kom op man.....


Nee, heb zelf de creativiteit om iets te bedenken. lees a.u.b ook eens het hele topic door. Het gaat hier om een layout en niet om een php script.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Mar cel

Mar cel

12/11/2009 20:03:00
Quote Anchor link
Ik kom er nog niet in hoor, nu maak je me wel nieuwsgierig!
 
Mr.Moe

Mr.Moe

12/11/2009 20:10:00
Quote Anchor link
@Mr.Ark: Maak je niet druk, het gaat hier om Tim. Dus het zal er wss toch niet uitzien, ook al had hij een mooi voorbeeld.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 21:06:00
Quote Anchor link
@Takke

Hartelijk bedankt voor je reactie,, Van dit soort reacties hou ik nou.

Want eerder in dit topic vermeld ik al dat ik al contact met hun heb gehad en ja mocht het zo zijn en hun hun gelijk krijgen dan moet ik enkel iets aan mijn layout veranderen en klaar.

Maar nogmaals hartelijk bedankt.

@Marcel

Op pagina 2 van dit topic staan de logins.
 
W W

W W

13/11/2009 01:09:00
Quote Anchor link
No offence, maar als ik de volgende pagina geeft mij het idee dat ik met 3 13 jarige te maken heb. Is dit correct?

http://www.php-scripting.com/company
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

13/11/2009 07:44:00
Quote Anchor link
imitation is the sincerest form of flattery.
 
Jaron T

Jaron T

13/11/2009 09:08:00
Quote Anchor link
@ Takke , om ervaring op te doen .. oke! Maar niet om te verkopen en dan een copyright van jezelf er neer zetten.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

13/11/2009 12:43:00
Quote Anchor link
@Pepijn

Hier heb je gelijk in, De pagina is namelijk nog niet klaar,,,

Was even om snel wat neer te zetten haha,

Zal ook voor vanavond veranderd worden aangezien we om 18:00 open gaan
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.