slider per project_id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

28/06/2015 17:42:43
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik ben bezig met mijn portfolio website.

Maar ik wil nu dus wanneer ik op de pagina van mijn porjecten ben, dat daar allemaal items staan en wanneer je op 1 zo'n item drukt dat er een popup opkomt.
In die popup komt dan een slider die foto's laat zien van dat project die je hebt aangeklikt maar hoe kan ik weten welk project dat is, ik laat de popup namelijk opkomen via een onclick function op de <img> tag.

Hopelijk hebben jullie een idee hoe ik dit kan maken.

Groet,

Mathieu.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:32:33
 
Fabian webstars

Fabian webstars

28/06/2015 17:48:20
Quote Anchor link
Hoe bedoel je: maar hoe kan ik weten welk project is aangeklikt?
Lijkt me dat je bedoeld dat je elke img een andere id geeft.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

28/06/2015 17:50:33
Quote Anchor link
Ja inprisipe wel, maar ik zou niet weten hoe ik dat moet doen. want mijn projecten staan in mijn databass
 
Fabian webstars

Fabian webstars

28/06/2015 17:56:07
Quote Anchor link
sws in je database elke img een id geven. Verder beter als iemand anders je helpt :P
 
Eddy E

Eddy E

28/06/2015 18:01:19
Quote Anchor link
Je doet nu waarschijnlijk iets als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

while(...)
 {

 echo '<img onclick="popup()"  src="'.$url.'">';
 }

?>


Maak er zoiets van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

while(...)
 {

 echo '<img onclick="popup('.$id.')" src="'.$url.'">';
 }

?>


Persoonlijk denk ik dat een popup met onclick="" niet hoort.
Maak er een <a> omheen die verwijst naar een simpele pagina (target="_blank"), zodat het altijd werkt. Ook zonder Javascript.
En met jQuery (gebruik je dat?) vervang je eenvoudig de actie van die <a> naar een popup-overlay ipv nieuw venster.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

28/06/2015 18:08:50
Quote Anchor link
Eddy top dit is een goed idee ja.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.