Soort popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »
ArendJan

ArendJan

06/11/2006 16:07:00
Quote Anchor link
Ik zoek een soort popup (die kun je geloof ik maken met css) dat je zeg maar alleen maar een wit vlak krijgt met een afbeelding erin. Dus alle randen borders etc. weg. En dat dan de rest van de pagina iets donkerder word zodat de aandacht naar de popup word getrokken.

Ik zag hier pas een topic over maar die kan ik zo snel niet vinden...

Weet iemand welke code daar voor nodig is?

Grtz
ArendJan
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:41:10
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? // pour le couleur ;)
<a href="#" class=normallink onmouseover="window.status='Vergroten';return true;" onmouseout="window.status=''; return true" onclick="window.open('jelink.php')','pix','width=764,height=768,innerwidth=764,innerheight=768,directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false">je link</a>
?>


das voor de popup, maar hoe je de rest kan faden om het scherm heen, zou ik echt niet weten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
- -

- -

06/11/2006 16:12:00
Quote Anchor link
ik weet wat je bedoelt, ik zal even googleën voor je
 
Eris -

Eris -

06/11/2006 16:19:00
Quote Anchor link
Wout, Dat is eennormale popup. Wat Arend Jan net niet wilt...
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:21:00
Quote Anchor link
nee, meen je dat nou? :) ik denk misschien dat er gewoon nog een extra JS nodig is voor de fade.. ;)
 
K i p

K i p

06/11/2006 16:22:00
Quote Anchor link
Dat heb ik op mijn site als je op login klikt. :-P


Edit:
Dus niet zo'n fade ofzo met JS, maar een zwarte layer met opacity 0.5
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door K i p
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2006 16:23:00
Quote Anchor link
@wout als je het antwoord niet weet reageer dan ook niet!

Arend.. Ik weet wel ong. wat je bedoelt zal even een website zoeken waar ze dat ook doen zodat andere mensen het beter begrijpen.

edit: http://www.games.nl/ zoals hiero? Der is al een script gevonden::

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- -

- -

06/11/2006 16:24:00
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:24:00
Quote Anchor link
ja ga ons ff lekker lopen maken haha
post het script dan ook.. :)
 
- -

- -

06/11/2006 16:26:00
Quote Anchor link
wat bedoel je wout?
dit is trouwens ook tof: http://www.couloir.org/js_slideshow/
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:27:00
Quote Anchor link
nee had het tegen Boris, alleen toen ik em postte stonden er alweer 3 berichtjes tussen :)

edit:

Zeker tof! lijkt een beetje op die Flash foto-template die standaard bij Flash 9 zit, die is ook zeer mooi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2006 16:31:00
Quote Anchor link
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/

GR. mebus

edit: wout wil je de 1000 posts even snel halen nog ofzo?....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- -

- -

06/11/2006 16:34:00
Quote Anchor link
@mebus: die zocht ik dus ook! is zo schitterend gemaakt, echte kunst!
 
K i p

K i p

06/11/2006 16:40:00
Quote Anchor link
@Wout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<?php //kleur


//In de HTML (body)


<div id="loginscherm" style="display: none;">
    <
div id="overlay">
    <
/div>
    <
div id="login">
        <
table style="width: 100%;">
            <
tr>

                <
td align="center" style="margin-top: 100px;">
                    <
table style="margin-top: 243px">
                        <
tr>    
                            <
td style="background-color: white; border: 10px solid black;">
                                <
a href="#" onClick="show('loginscherm');" accesskey="x">Sluit</a>
                                <
form action="http://www.xxx.nl/content/login.php" method="post">
                                    <
input type="hidden" name="action" value="login" />    
                                    <
input type="text" tabindex="1" class="text" name="user" /><-- Username<br />
                                    <
input type="password" tabindex="2" class="text" name="pass" /><-- Password<br />

                                    <
input type="submit" class="text" value="Log in!" />
                                <
/form>
                            <
/td>
                        <
/tr>
                    <
/table>
                <
/td>
            <
/tr>
        <
/table>
    <
/div>

<
/div>




//Dat was de body
//in de head:

<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="show.js"></script>


//in show.js:
function show(cid)
{
    if (document.getElementById(cid).style.display == 'none')
    {
        document.getElementById(cid).style.display = 'inline';
    }
    else
    {
        document.getElementById(cid).style.display = 'none';
    }
}



//CSS:
#overlay {
    position: absolute;
    left: 0px;
    top: 0px;
    z-index: 65;
    height: 100%;
    width: 100%;
    background-color: black;
    color: white;
    opacity:.50;
    filter: alpha(opacity=50);
    -moz-opacity: 0.5;
    text-align: center;
}
#login {
    position: absolute;
    top: 0px;
    opacity: 1;
    z-index: 100;
    margin: 0px auto;
    width: 100%;
    height: 100%;
}


//zo




//einde kleur ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.