sql query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert Jansen

Robert Jansen

02/03/2015 21:19:11
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een tabel in ms access die o.a. uit namen van steden bestaan.
ik wil een sql query schrijven van welke steden uit minimaal 5 letters bestaat.

Mijn vraag is: kan iemand mij tips geven hoe ik dit het beste kan doen?

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:07:47
 
Daan Slagter

Daan Slagter

02/03/2015 21:26:39
Quote Anchor link
SELECT stadnaam
FROM stedenlijst
WHERE LEN(stadnaam) > 5;
Gewijzigd op 02/03/2015 21:27:07 door Daan Slagter
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/03/2015 21:30:23
Quote Anchor link
Minimaal 5
=
ten minste 5
=
>= 5

of > 4

En LEN() lijkt inderdaad de goede functie te zijn.
 
Daan Slagter

Daan Slagter

02/03/2015 21:36:59
Quote Anchor link
Ja klopt Thomas >=5
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.