[SQL] Values ophalen bij datum.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Ruhl

Kevin Ruhl

20/04/2014 23:26:48
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik probeer met een query uit te zoeken of een bepaalde handeling meer dan 4 keer is verricht op een dag, echter wil dit niet echt lukken.
Mijn query is de volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM logs WHERE type='attack' AND speler1='".$info["login"]."' AND speler2='".clean_string(ucfirst(strtolower($_GET["attack"])))."' AND DATE_FORMAT(logs.tijd, '%Y-%m-%d')=CURDATE()")) > 4) {
    //De gebruiker mag dit vandaag niet meer doen.
}else{
    //Voer actie uit.
}


Wat is er verkeerd aan deze query? En is dit wel de goede manier om het te doen?

Bij voorbaad dank,
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:29:58
 
Ivo P

Ivo P

21/04/2014 04:11:07
Quote Anchor link
AND logs.tijd = CURRENT_DATE()

en sla jij de spelers niet met een spelers-id maar met een naam op??
 
Kevin Ruhl

Kevin Ruhl

21/04/2014 08:21:17
Quote Anchor link
Bedankt! Het werkt. En euhm ja, was het een beter idee geweest om dit op ID te doen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 10:03:09
Quote Anchor link
ja beter op een UNIEK id.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.