Sticky header bij scroll

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Furio Scripting

Furio Scripting

21/08/2014 15:35:43
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Mijn menu staat nu bovenaan mijn pagina en bij het scrollen blijft die daar ook, dit is goed.

Ik wil alleen dat het menu onder mijn slider komt te staan en als ik dan ga scrollen moet het menu bovenin blijven staan, maar als ik de class: "fixed" weghaal dan blijft die niet staan tijdens het scrollen.


De website is hier te vinden: website link

Hoe los ik dit op?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<!-- Top Nav -->
            <header id="topNav" class="fixed">
                <div class="container">
                    <!-- Logo -->
                    <a class="logo onepage" href="index.html">
                        <img src="assets/images/logo.png" height="50" alt="" />
                    </a>

                    <!-- Mobile Menu Button -->
                    <button class="btn btn-mobile" data-toggle="collapse" data-target=".nav-main-collapse">
                        <i class="fa fa-bars"></i>
                    </button>

                    <!-- Top Nav -->
                    <div class="navbar-collapse nav-main-collapse collapse pull-right">
                        <nav class="nav-main">

                            <ul id="topMain" class="nav nav-pills nav-main">
                                <li class="dropdown">
                                
                                    <a class="scrollTo dropdown-toggle" href="#wrapper">
                                        HOME <span>welcome</span>
                                    </a>
                                    <ul class="dropdown-menu">
                                        <li><a href="index.html"><i class="fa fa-reply"></i> Default Home</a></li>
                                        <li><a class="scrollTo" href="#wrapper"><i class="fa fa-home"></i> Onepage Home</a></li>
                                    </ul>
                                </li>
                                <li><a class="scrollTo" href="#about">ABOUT <span>about us</span></a></li>
                                <li><a class="scrollTo" href="#work">PORTFOLIO <span>our work</span></a></li>
                                <li><a class="scrollTo" href="#services">SERVICES <span>our offer</span></a></li>
                                <li><a class="scrollTo" href="#contact">CONTACT <span>write us</span></a></li>
                            </ul>

                        </nav>
                    </div>
                    <!-- /Top Nav -->

                </div><!-- /.container -->
            </header>
            <!-- /Top Nav -->
Gewijzigd op 21/08/2014 15:36:05 door Furio Scripting
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:26:38
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

21/08/2014 18:16:09
Quote Anchor link
De pagina van de url laad bij mij niet volledig. Bron code houd op bij <body> tag.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/08/2014 18:46:40
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 21/08/2014 18:16:09:
De pagina van de url laad bij mij niet volledig. Bron code houd op bij <body> tag.


Hier hetzelfde.
Gewijzigd op 21/08/2014 18:46:53 door - SanThe -
 
Jan R

Jan R

21/08/2014 21:16:05
Quote Anchor link
dus bij iedereen
gewoon witte pagina.
ik heb liever een ander kleur :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.