Syntax error unexpected '<'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

10/11/2010 10:20:05
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met volgende code.
In de code staat ergens
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">

maar als ik dus onderstaande code laat checken dan geeft hij volgende foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in CODE on line 180 Errors parsing CODE

Wat doe ik fout?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
<?php







// no direct access



defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );



require_once(JPATH_BASE.DS.'modules'.DS.'mod_uitslagen'.DS.'assets'.DS.'connGewest.php');







if (!function_exists("GetSQLValueString")) {



function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")



{




  $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;







  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);







  switch ($theType) {



    case
"text":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";



      break;    



    case
"long":



    case
"int":



      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";



      break;



    case
"double":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . doubleval($theValue) . "'" : "NULL";



      break;



    case
"date":



      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";



      break;



    case
"defined":



      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;



      break;



  }




  return $theValue;



}



}




mysql_select_db($database_connGewest, $connGewest);



$query_rsAanduidingen = "SELECT * FROM `aanduidingen` WHERE Scheidsrechter LIKE '%Aernouts%' ORDER BY Datum, Uur";

$rsAanduidingen = mysql_query($query_rsAanduidingen, $connGewest) or die(mysql_error());



$row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen);



$totalRows_rsAanduidingen = mysql_num_rows($rsAanduidingen);



?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"



    "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">







<html>
 <head>
 <meta name="auteur" content="Bert Van den Brande">
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
 <title>Aanduidingen</title>
<link href="http://volley-bal.be/joomla/templates/rt_versatility4_j15/css/style9.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<p><h5>Aanduidingen Aernouts Dieter</h5><br>
    <?php if ($totalRows_rsAanduidingen == 0 ) { ?>
Geen aanduidingen voor deze scheidsrechter.
<?php } else {
echo
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">



    <
tr>

      <
td><h5>Type</h5></td>

      <
td><h5>Datum - Uur</h5></td>

      <
td><h5>Reeks - Wednr</h5></td>
      
      <
td><h5>Wedstrijd</h5></td>

      <
td><h5>Scheidsrechter</h5></td>

      <
td><h5>Zaal</h5></td>

    <
/tr>

while ($row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen)) { ?>


    <tr>

     <td width="100"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Type']; ?></div></td>

     <td width="100"><div align="justify"><?php echo date('d/m/Y',strtotime ($row_rsAanduidingen['Datum'])); ?>
<br>
 <?php echo $row_rsAanduidingen['Uur']; ?></div></td>

     <td width="200"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Reeks']; ?><br>
     <?php echo $row_rsAanduidingen['Wednr']; ?>
     </div></td>

     <td width="250"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Thuis']; ?>- <?php echo $row_rsAanduidingen['Bezoek']; ?></div></td>

     <td width="150"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Scheidsrechter']; ?></div></td>
    
 <td width="50"><div align="justify"><?php echo $row_rsAanduidingen['Zaal']; ?></div></td>

    </tr>

<?php}?>
echo </table>;


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.
Topic verplaatst. [/modedit]
Gewijzigd op 19/11/2010 11:23:30 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:07:39
 
Gerhard l

gerhard l

19/11/2010 10:02:05
Quote Anchor link
kan je regel 170 tot 190 er ook opzetten ofzo, van het goede bestand? met [.code] tags zonder punt? word een beetje onoverzichtelijk ;p

Toevoeging op 19/11/2010 10:07:33:

zet html die je echod tussen "" might fix the problem

Toevoeging op 19/11/2010 10:09:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php } else {
echo '
<table width="100%" border="1" style="border:1px solid #000000">



    <tr>

      <td><h5>Type</h5></td>

      <td><h5>Datum - Uur</h5></td>

      <td><h5>Reeks - Wednr</h5></td>
      
      <td><h5>Wedstrijd</h5></td>

      <td><h5>Scheidsrechter</h5></td>

      <td><h5>Zaal</h5></td>

    </tr>
'
;
while ($row_rsAanduidingen = mysql_fetch_assoc($rsAanduidingen)) { ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.