tabel vervangen door andere table -> steeds foutmelding "gelieve een geldig email te geven'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Paul dhaese

paul dhaese

23/11/2014 17:44:43
Quote Anchor link
<!-- in dit eerste deel zit er WAARSCHIJNLIJK ???? geen fout -->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?php

session_start();
$protected = false;
include_once("functions.php");

if(isset($_POST['username'])) {
    register();
}

function
register() {
    mysqlConnect();
    
    $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']);
    $password = hash('sha256', mysql_real_escape_string($_POST['password']));
    $repeatpassword = hash('sha256', mysql_real_escape_string($_POST['repeatpassword']));
    $name = mysql_real_escape_string($_POST['name']);
    $email = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
    $telephone = mysql_real_escape_string($_POST['telephone']);
    
    if($username == "" || $password == "" || $name == "" || $email == "" || $telephone == "") {
        die("FR Gelieve alle velden in te vullen");
    }

    
    if($password != $repeatpassword) {
        die("FR De wachtwoorden komen niet overeen");
    }

    
    if(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
        die("FR Gelieve een geldig emailadres op te geven");
    }

    
    $q = mysql_query("select * from users where username='$username'");
    if(mysql_num_rows($q) != 0) {
        die("FR Deze username is al in gebruik");
    }

    
    $q = mysql_query("select * from users where email='$email'");
    if(mysql_num_rows($q) != 0) {
        die("FR Dit emailadres is al in gebruik");
    }

    
    
    $taal = 'FR';    // SUBDIR
                
    //mail("[email protected]","- Liplezen gv8 SUBDIR = NL ","Er is een  REGISTRATIE gebeurd bij LIPLEZEN-gv8-SUBDIR-NL ") or die ("foutje-email-versturing");

  
    
    $q = mysql_query("insert into users (username, password, name, email, telephone, taal) values ('$username', '$password', '$name', '$email', '$telephone', '$taal' )") or die(mysql_error());
        
    
    $_SESSION['register_username'] = $username;
    

    die("FR U bent succesvol geregistreerd, U kan nu inloggen");
                            
}


?>




<script type="text/javascript">
function register() {
    var form = $('div#registreerWindow form');
    var username = form.children("#regusername").val();
    var passwd = form.children("#regpassword").val();
    var reppasswd = form.children("#regreppassword").val();
    var name = form.children("#regname").val();
    var email = form.children("#regemail").val();
    var tel = form.children("#regtel").val();
    
    var dataString = "username="+username+"&password="+passwd+"&repeatpassword="+reppasswd+"&name="+name+"&email="+email+"&telephone="+tel;
    
    $.ajax({
        type: "POST",
        url: "<?php echo $root_html.$scripts_dir; ?>register.php",
        data: dataString,
        success: function(data) {
            if(data == "U bent succesvol geregistreerd, U kan nu inloggen") {
                $('#register_error').css('border', 'green 2px solid');
                window.location.href = "<?php echo $root_html;?>/lidmaatschap.php";
            }
            else {
                $('#register_error').css('border', 'red 2px solid');
            }
            $("#register_error").html(data);
        }
    });
}
</script>
<style type="text/css">
#registreerWindow h1 {
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 18px;
}
#registreerWindow form label {
    font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
    font-size: 12px;
}
</style>



<!--hieronder het OORSPRONKELIJK GEDEELTE (INVULTABEL ) en prima werkend -->

<div id="registreerWindow" class="window">
<?php closeButton(); ?>
<h1>REGISTER</h1><hr />
<div id="register_error"></div>

<form action="#" onsubmit="register(); return false;">
<label for="username">USERNAME</label>
<input type="text" id="regusername" class="text" name="username" /> <br />

<label for="password">PASSWORD</label>
<input type="password" id="regpassword" class="text" name="password"  /> <br />

<label for="repeatpassword">HERHAAL PASSWORD</label>
<input type="password" id="regreppassword" class="text" name="repeatpassword"  /> <br />

<label for="name">NAAM</label>
<input type="text" id="regname" class="text" name="name"  /> <br />

<label for="email">EMAIL</label>
<input type="text" id="regemail" class="text" name="email"  /> <br />

<label for="telefoon">TEL. NUMMER</label>
<input type="text" id="regtel" class="text" name="telephone"  /> <br />

<input type="submit" id="regsubmit" class="submit" name="submit" value="Registreer" />
</form>
</div>

<!-- =========== END OORSPRONKELIJK GEDEELTE ==================-->

<!-- hieronder het NIEUWE VERVANGENDE DEEL / NIET correct werkend  ::::: -->

<div id="registreerWindow" class="window">
<?php closeButton(); ?>
<div id="register_error"></div>

<form action="#" onsubmit="register(); return false;">


   <table width="70%" height="166" BORDER="0" align="center" cellpadding="1" cellspacing="2">
    <TR>
    
        <TD colspan="2"><h1>FR REGISTRER</h1><hr />    </TD>
    
    <TR>
        <TD><label for="username">FR LOGIN</label>    </TD>
        <TD><input type="text" id="regusername" class="text" name="username" /> <br />    </TD>
    </TR>
 
    <TR>
        <TD><label for="password">FR WACHTWOORD</label>    </TD>
        <TD><input type="password" id="regpassword" class="text" name="password"  /> <br />    </TD>
    </TR>
    
      
    <TR>
        <TD><label for="repeatpassword">FR HERHAAL PASSWORD</label>    </TD>
        <TD><input type="password" id="regreppassword" class="text" name="repeatpassword"  /> <br />    </TD>
    </TR>
    
      
    <TR>
        <TD><label for="name">FR NAAM</label>    </TD>
        <TD><input type="text" id="regname" class="text" name="name"  /> <br />    </TD>
    </TR>
    
      
    <TR>
        <TD><label for="email">EMAIL</label>    </TD>
        <TD><input type="text" id="regemail" class="text" name="email"  /> <br />    </TD>
    </TR>
      
    <TR>
        <TD><label for="telefoon">TEL. NUMMER</label>    </TD>
        <TD><input type="text" id="regtel" class="text" name="telephone"  /> <br />    </TD>
    </TR>
    
      
    <TR>
        <TD>    </TD>
        <TD><input type="submit" id="regsubmit" class="submit" name="submit" value="FR Registreer" />    </TD>
    </TR>
    
  
    </table>

   </form>
</div>

<!-- END NIEUW VERVANGEND GEELTE -->


NA HET INVULLEN VAN DEZE TABEL KOMT ER ECHTER TELKENS HET BERICHT:
"Gelieve een geldig emailadres op te geven"

Waar en wat is de fout AUB ?

dank u
- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 24/11/2014 11:38:48 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:32:14
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/11/2014 18:04:41
Quote Anchor link
Oei, een die() functie als de gebruiker vergeet een veld in te vullen? Dat is pas NIET gebruiksvriendelijk! Zou je niet gewoon het formulier opnieuw aan de gebruiker voorschotelen als de validatie niet goed is?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
function validation()
{

    // return true als alles goed is en anders false
}

function
saveForm()
{

    // hier de database query
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD' == 'POST'])
{

    if(validation() === true)
    {

        // ALLES IS GOED GA HET IN DE DATABASE OPSLAAN EN REDIRECT DE GEBRUIKER

        saveForm();
        header('Location: thankyou.php');
    }    
}

?>

<form action="" method="post"> <!-- laat de action attribuut leeg zodat hetzelfde script weer aangeroepen wordt -->

<!-- hier je formuliervelden -->

</form>
 
Paul dhaese

paul dhaese

23/11/2014 22:51:00
Quote Anchor link
Bedankt voor het antwoord, echter ...

Ik ben geen php-expert en de persoon die dat voor mij gemaakt heeft is niet meer te bereiken, vandaar die vraag.

Mag ik u vragen om, uitgaande van het gehele oorspronkelijke programma de nodige correcties in te bouwen aub?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/11/2014 23:04:59
Quote Anchor link
Ik begrijp het. Ik stuur u even een privé berichtje.
 
Paul dhaese

paul dhaese

23/11/2014 23:08:33
Quote Anchor link
OK dank je

Toevoeging op 24/11/2014 14:31:58:

Het storen in de dbase end dal was geen probleem hoor, enkel de tabel correct invullen.
 
Paul dhaese

paul dhaese

25/11/2014 00:17:52
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 23/11/2014 23:04:59:
Ik begrijp het. Ik stuur u even een privé berichtje.




Toevoeging op 25/11/2014 00:18:45:

Kan ik nog iets verwachten van jou Frank?
mvg

Toevoeging op 25/11/2014 23:21:08:

Frank Nietbelangrijk op 23/11/2014 23:04:59:
Ik begrijp het. Ik stuur u even een privé berichtje.




Toevoeging op 25/11/2014 23:21:47:

??
 
Paul dhaese

paul dhaese

26/11/2014 16:48:12
Quote Anchor link
Frank, ik begrip niet wat u voorstelde. het is helemaal iets anders dan het bestaande programma. Kan u dat eens meer in detail verklaren?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.