Tekstkleur in CSS uit Database halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

CNEPHP -

CNEPHP -

18/09/2013 22:00:16
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een script gemaakt waarbij je een kleur kan kiezen en die kleur wordt dan opgeslagen in de database.
Maar nu wil ik die kleur die is opgeslagen automatisch de kleur van de tekst maken.

Kan ik dat doen door in het CSS bestandje zelf een bepaalde code te gebruiken of moet dat persé via <style></style> in de pagina zelf.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 18/09/2013 22:01:11 door CNEPHP -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:37:30
 
Wouter J

Wouter J

18/09/2013 22:06:54
Quote Anchor link
Je kan je stylesheet style.php noemen, dan kun je gewoon php code gebruiken. Vergeet dan niet om deze regel bovenin te zetten, hierdoor ziet een browser hem als stylesheet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Content-type: text/css');
?>
 
CNEPHP -

CNEPHP -

18/09/2013 22:13:16
Quote Anchor link
Bedankt! Weer wat bijgeleerd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.