toevoeging van %22

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrippy do

scrippy do

15/04/2011 21:56:31
Quote Anchor link
hallo,

Binnen mijn cms heb ik tinymce gebruikt voor text toevoegen
als ik een link maak naar een externe site plaatst hij eerst mijn domeinnaam en vervolgens %22 ervoor en erna.

namelijk zo:

http://www.mijndomeinnaam.nl/%22http://www.nu.nl/%22

Heeft iemand hier ervaring mee en weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:09:36
 

15/04/2011 22:32:07
Quote Anchor link
%22 krijg door het gebruik van: "
 
Scrippy do

scrippy do

15/04/2011 22:57:41
Quote Anchor link
weet je toevallig ook in welke van de tig bestanden ik dit moet aanpassen.
En hoe ik ervoor zorg dat hij niet automatisch mijn url ervoor zet?
 

15/04/2011 23:05:56
Quote Anchor link
misschien wel handig als je je bestanden laat zien?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/04/2011 23:13:06
Quote Anchor link
Enkel de relevante code uiteraard.

% komt in een url te staan over het algemeen als er een spatie wordt gebruikt. Dit kan het probleem zijn.
 

15/04/2011 23:17:46
Quote Anchor link
Bij een spatie krijg je %20, Bij een "krijg je %22
 
Scrippy do

scrippy do

30/05/2011 22:16:29
Quote Anchor link
Hierbij mijn stukje code waar het om gaat.
de text gaat met de texteditor goed de database in maar met onderstaande script komt hij er niet juist uit.

wanneer je een link maakt ziet het pad er als volgt uit:
http://www.mijnhomepage.nl/%22http://www.nu.nl/%22

Kan iemand mij op weg helpen waardoor nu die %22 veroorzaakt wordt?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
//laat hem wel eerst even controlleren....
if($_GET['pagina'] == "disclaimer-en-copyrights")
{

$sql = mysql_query("SELECT * FROM content WHERE paginaid='28'");
while($row = mysql_fetch_array($sql))
{
$titel = $row["titel"];
$content = $row["content"];
}

print "<h1><B>$titel</B></h1>";
print "<br />";
print "$content";
    
    
    
}
 
Tim S

Tim S

30/05/2011 22:20:41
Quote Anchor link
Heb je hier misschien iets aan?
http://tinymce.moxiecode.com/wiki.php/Configuration:relative_urls
Gewijzigd op 30/05/2011 22:21:10 door Tim S
 
Scrippy do

scrippy do

30/05/2011 23:12:18
Quote Anchor link
Ik gaf aan dat de data goed de database ingaat maar dat klopt niet.

het staat als volgt in de database:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2

<a href=\"http://www.nu.nl\">www.nu.nl</a>


@Tim dit werkt niet of ik hem nu op true of false zet...zelfde resultaat.

Kan ik deze "forslashes" er niet bij echoen uithalen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.