Tooltje internet-verkeer?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2014 15:06:14
Quote Anchor link
Hey guys,

Weet iemand een gratis lichtgewicht tooltje voor rechtsonder in de taakbalk (Windows 7)?

Wat ik wil is dat rechtsonder in de taakbalk een icoontje komt te staan dat oplicht/knippert zodra er internet-verkeer is. Dus stel ik open een programma en dat programma maakt een online verbinding, dan wil ik dat dat icoontje oplicht/knippert. Daarnaast zou ik dan willen dat als ik op het icoontje klik, ik kan zien welk ip-adres/host er wordt aangeroepen.

Bestaat zo'n programmaatje? Iemand die me hierbij kan helpen?
Gewijzigd op 27/08/2014 15:06:33 door Ozzie PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:57:26
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

27/08/2014 16:06:24
Quote Anchor link
Zoiets?
Afbeelding
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2014 16:37:22
Quote Anchor link
Zoiets... maar het gaat me dan niet om de snelheid. Die hoef ik niet te zien. Ik wil alleen maar dat er "een lampje gaat branden" zodra er internet-activiteit plaatsvindt. Op het moment dat ik dan op dat "lampje" klik, wil ik zien met welke ip-adressen wordt verbonden. Ik wil in de gaten houden of er geen programma's zijn die verbinding maken met internet zonder dat ik er zelf erg in heb.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

27/08/2014 17:04:18
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter je internetverbinding verbreken wanneer je die toch niet gebruikt?
Voorkomen is beter dan genezen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2014 17:09:37
Quote Anchor link
Nee, dat lijkt me niet echt relaxed. Ik ben vaak aan het browsen dus dat schiet niet op. Maar zo'n tooltje lijkt me handig om te kunnen detecteren of er dingen gebeuren die niet kloppen. Stel dat dan dat lampje gaat branden terwijl je zelf niks doet, dan is het tijd om even te kijken wat er aan de hand is.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

27/08/2014 17:35:06
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2014 23:45:26
Quote Anchor link
Thanks Ger, ik heb alleen het idee dat dit niet is wat ik zoek helaas.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

28/08/2014 08:47:41
Quote Anchor link
Je kunt dit ook oplossen via een firewall. Blokkeer alle externe toegang en laat programma's om internettoegang vragen. Die toegang kun je vervolgens eenmalig geven of permanent.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/08/2014 09:12:56
Quote Anchor link
Hey Ward,

Dat klopt inderdaad. Dat heb ik ook (bij de meste programma's) gedaan, maar ik wil daarnaast een extra optie hebben om te zien wat er gebeurt. Je kunt bijv. ook een keer een virus te pakken hebben die nog niet is opgemerkt door je virusscanner, of een programma dat nog niet is toegevoegd aan de firewall enz. Het is puur een "extraatje" om te kunnen zien of er geen onverwachts internetverkeer plaatsvindt. Gewoon een heel simpel lichtgewicht tooltje dat knippert als er verkeer is.
 
E vH

E vH

28/08/2014 12:10:55
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/08/2014 17:27:15
Quote Anchor link
Dankjewel voor het meedenken Elmar! Ik zoek alleen iets "simpelers" dus zonder allerlei ingewikkelde instelmogelijkheden.

Het enige wat ik wil is dat er rechtsonder een icoontje oplicht als er internet-verkeer plaatsvindt, en dat als ik op dat icoontje klik je bijv. de laatste 10 ip-adressen ziet waarmee verbinding is gemaakt. Als je nog een ander tooltje weet, hoor ik het graag!
 
Mar groen

mar groen

29/08/2014 07:52:46
Quote Anchor link
ik weet wel dat bijv kaspersky een netwerk monitor heeft die presies doet wat jij wilt echter heeft die geen widget voor in je taakbalk
 
Reshad F

Reshad F

29/08/2014 10:46:41
Quote Anchor link
Gewoon uit nieuwsgierigheid Ozzie maar waarom?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/08/2014 12:44:23
Quote Anchor link
Reshad F op 29/08/2014 10:46:41:
Gewoon uit nieuwsgierigheid Ozzie maar waarom?

Ozzie PHP op 27/08/2014 16:37:22:
... Ik wil in de gaten houden of er geen programma's zijn die verbinding maken met internet zonder dat ik er zelf erg in heb.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.