Toon value van de option in frontend van site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Guido  -

Guido -

30/01/2015 14:42:53
Quote Anchor link
Hallo,

Ben bezig met een WordPress site en loop tegen iets aan wat (denk ik) niet zozeer met WordPress te maken heeft. Daarom durf ik het hier ook te plaatsen.

Ik heb een selectbox aangemaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
function extra_product_field() {
woocommerce_wp_select(
    array(
        'id' => 'myfieldname',
        'label' => __( 'My Select Field', 'woocommerce' ),
        'options' => array(
            'one' => __( 'Option 1', 'woocommerce' ),
            'two' => __( 'Option 2', 'woocommerce' ),
            'three' => __( 'Option 3', 'woocommerce' )
) ) );

}
add_action( 'woocommerce_product_options_pricing', 'extra_product_field' );


Maar als ik deze op frontend van mijn website laat tonen wordt enkel de 'option' getoond: one
Ik wil uiteraard de value tonen: Option 1

Wie kan me helpen?

Guido
Gewijzigd op 30/01/2015 14:43:20 door Guido -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:09:23
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

31/01/2015 12:05:25
Quote Anchor link
Ik heb zelf geen ervaring met woocommerce maar kun je niet gewoon de tekst omdraaien of one vervangen voor Option 1?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'Option 1' => __( 'Option 1', 'woocommerce' ),
 
Guido  -

Guido -

31/01/2015 14:22:43
Quote Anchor link
Hoi Frank,

Denk dat het dus echt iets van WordPress was, heb het toevallig 'n uurtje geleden gevonden (na letterlijk 2 dagen zoeken en testen). Gewoon een if statement did the job!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$value = get_post_meta(get_the_ID(), 'myfieldname', true);  
if($value == 'one') {
    echo __('<li>Option 1</li>');
}
else if($value == 'two') {
    echo __('<li>Option 2</li>');
}
else if($value == 'three') {
    echo __('<li>Option 3</li>');
}


Guido
Gewijzigd op 31/01/2015 14:23:23 door Guido -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.