tree

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »
Keesje Sanane

keesje Sanane

12/03/2015 11:12:31
Quote Anchor link
hi ,

ik was bezig met het maken van een tree waar ik later data kan invoegen of het kan laten synchroniseren het probleem is ik heb iets gevonden en het bewerkt naar mijn wensen op 1 ding na

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="utf-8">

    <title>boompje</title>

    <style>

.node circle {
   fill: #fff;
   stroke: steelblue;
   stroke-width: 3px;
}

.node text { font: 12px sans-serif; }

.link {
   fill: none;
   stroke: #ccc;
   stroke-width: 2px;
}

    </style>

  </head>

  <body>

<!-- load the d3.js library -->
<script src="http://d3js.org/d3.v3.min.js"></script>

<script>

var treeData = [
  {
    "name": "[Audio] Welkom",
    "parent": "null",
    "children": [
        
      {
        "name": "[Feestdagen] Check",
        "parent": "[Audio] Welkom",
        "children": [
          {
            "name": "[Weekplan] Check",
            "parent": "[Feestdagen] Check",    
            "children":[
                {
                    
                "name": "[Menu] Hoofdmenu",
                "parent": "[Weekplan] Check",
                  "children":[
                        {
                        "name": "Audio",
                        "parent": "[Menu] Hoofdmenu"  
                        },
                   {
                          "name": "Menu",
                          "parent": "[Menu] Hoofdmenu",
                          "children" : [

                                {
                                    "name": "option1",
                                    "parent": "Menu",
                                    "children": [

                                                    {
                                                        "name": "audio",
                                                        "parent": "option1"  
                                                    }

                                                ]

                               },{

                                                                   "name": "option2",
                                                                   "parent": "Menu",
                                                                   "children": [
                                                                                    {
                                                                                        "name": "audio",
                                                                                        "parent": "option2"

                                                                                    }

                                                                              ]

                                   }
                                       ]

                  },
                                    
                                        
                                        
                                        
            {
               "name": "Outband call",
               "parent": "[Menu] Hoofdmenu",  
               "children" : [
                   {
                     "name": "Outband",
                     "parent": "Outband call" ,
                     "children" : [

                                                     {
                                                        "name" : "outband2",
                                                        "parent" : "Outband"
                                                     }
                     ]
                   }



               ]
             },




           ]

             },
                {
                     "name": "[Audio]gesloten",
                     "parent": "[Feestdagen]Check"
             }



         ]

       },
             {
                     "name": "[Audio]gesloten",
                     "parent": "[Feestdagen]Check"
             }


     ]

},




 ]
}
];

// ************** Generate the tree diagram  *****************
var margin = {top: 20, right: 120, bottom: 20, left: 120},
width = 1960 - margin.right - margin.left,
height = 500 - margin.top - margin.bottom;

var i = 0;

var tree = d3.layout.tree()
.size([height, width]);

var diagonal = d3.svg.diagonal()
.projection(function(d) { return [d.y, d.x]; });

var svg = d3.select("body").append("svg")
.attr("width", width + margin.right + margin.left)
.attr("height", height + margin.top + margin.bottom)
  .append("g")
.attr("transform", "translate(" + margin.left + "," + margin.top + ")");

root = treeData[0];
  
update(root);

function update(source) {

  // Compute the new tree layout.
  var nodes = tree.nodes(root).reverse(),
   links = tree.links(nodes);

  // Normalize for fixed-depth.
  nodes.forEach(function(d) { d.y = d.depth * 180; });

  // Declare the nodes
  var node = svg.selectAll("g.node")
   .data(nodes, function(d) { return d.id || (d.id = ++i); });

  // Enter the nodes.
  var nodeEnter = node.enter().append("g")
   .attr("class", "node")
   .attr("transform", function(d) {
    return "translate(" + d.y + "," + d.x + ")"; });

  nodeEnter.append("circle")
   .attr("r", 10)
   .style("fill", "#fff");

  nodeEnter.append("text")
   .attr("x", function(d) {
    return d.children || d._children ? -13 : 13; })
   .attr("dy", ".35em")
   .attr("text-anchor", function(d) {
    return d.children || d._children ? "end" : "start"; })
   .text(function(d) { return d.name; })
   .style("fill-opacity", 1);

  // Declare the links
  var link = svg.selectAll("path.link")
   .data(links, function(d) { return d.target.id; });

  // Enter the links.
  link.enter().insert("path", "g")
   .attr("class", "link")
   .attr("d", diagonal);

}

</script>

  </body>
</html>




ik moet zorgen dat audio gesloten tussen komt ipv een nieuwe tak krijgt


dus tussen feestdagen check en weekplan check

heeft iemand een suggestie hoe ik dit kan aanpakken heb veel dingen geprobeerd maar te vergeefs
 
PHP hulp

PHP hulp

30/05/2024 14:05:58
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/03/2015 16:48:33
Quote Anchor link
Even los van hoe je dit doet kun je je afvragen wat je wilt doen / wat er precies moet gebeuren. Je hebt dan in ieder geval een duidelijk omschreven plan (specificatie) van wat je probeert te bereiken.

Wat je wilt doen, als ik de vraag goed begrijp, is het volgende:

Gegeven twee nodes (A en B) die rechtstreeks verbonden zijn met een (parent-child) relatie.

Indien je op de relatie tussen A en B klikt, of op een andere manier de verbinding tussen A en B selecteert, wil je dat hier een node tussenkomt (zeg C).

Zoiets dus:

(A)-----------(B)

(A)--*click*--(B)

(A)----(C)----(B)

Op de achtergrond moet er dus het volgende gebeuren:
(0. creëer node C)
1. B is niet langer een child van A
2. A is niet langer een parent van B
3. C wordt een child van A
4. B wordt een child van C
5. C wordt een parent van B

In feite maak je in stap 1 en 2 tijdelijk een tweede boom (je splitst je oorspronkelijke boom). Vervolgens gebruik je node C als koppelstuk om de twee bomen weer aan elkaar te hangen.

Als je dus een manier kan vinden om de relatie tussen A en B op een manier aan te duiden (je deze op een of andere manier kan "selecteren"), dan is de rest niet zo moeilijk volgens mij.
Gewijzigd op 12/03/2015 16:49:40 door Thomas van den Heuvel
 
Keesje Sanane

keesje Sanane

13/03/2015 13:28:43
Quote Anchor link
hier kom ik al een stuk verder ik ga door met het verwerken volgens het lijst hierboven


bedankt thomas van den heuvel

kijken of ik het ook waar kan maken
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/03/2015 15:03:10
Quote Anchor link
Wat ik mij ondertussen bedacht is het volgende:
Als je de bomen "splitst" dan kan het handig (waarschijnlijk noodzakelijk) zijn om het "B"-deel eerst op te slaan in een (tijdelijke) nieuwe variabele zodat als je "B" (en daarmee alle onderliggende items) uit de children van "A" verwijdert er voor zorgt dat de hele subboom van "B" toch wordt onthouden.

Dit omdat je alles genest opslaat, het is niet de bedoeling dat je deze subboom wegkiepert maar deze moet worden onthouden ("gered") in een (tijdelijke) variabele, om deze zo later weer samen te voegen in de nieuwe boom.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.