Undefined is not a function... WHUT?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Donny Wie weet

Donny Wie weet

27/08/2014 21:14:07
Quote Anchor link
Goede avond,

Ik heb de volgende html en jQuery:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<script src="//code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script>
<script src="//code.jquery.com/ui/1.11.1/jquery-ui.js"></script>


<a class="thumbnail" href="#" data-toggle="modal" data-image="{{$image->location}}" data-target="#image-gallery">
                <img class="img-responsive" src="{{url('stripper_gallery/original/'.$image->location)}}" alt="{{$image->alt}}">
            </a>


<script>
    var $jq = jQuery.noConflict();
    $jq(document).ready(function(){
        var image = '';
       $jq('a.thumbnail').on('click',function(){
           console.log($jq(this).data('image').val())
       });
    });
</script>



Wat ik probeer, is de data-value op te halen van het data-image attribute. Maar ik krijg de melding undefined function... Oke, misschien jQuery in conflict met andere plugins, dus een jQuery.noConflict toegevoegd en aan de variabele jq gezet... Dit werkt ook niet... Iemand een idee?

Toevoeging op 27/08/2014 21:35:49:

Opgelost... ALs je .data('mijn-attribuut') gebruikt, pakt ie gelijk de waarde ervan
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:45:18
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

27/08/2014 21:38:55
Quote Anchor link
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
// data attribuut uitlezen
$(selector).data('image');
// data attribuut setten
$(selector).data('image', 'foo');
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.