update bevestiging via email.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:35:21
Quote Anchor link
Beste,
Ik sla gegevens op in de databank. Via een email wil ik een bevestiging (update) doen om het zoekertje te activeren.
Het lukt me echter niet om deze update uit te voeren.

Link mail: <a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">


Code bevestiging
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?

include('system/config.connection.php');

$adv_id = $_GET['adv_id'];
          
          
                          /* sql voor updaten*/
                if(isset ($_GET['adv_id']))
                {

                $sql =    
                    "
                    UPDATE
                    advertenties  SET geactiveerd = '1'
                    WHERE
                    adv_id = '"
. mysql_real_escape_string($_GET['adv_id']) ."'
                    "
;
                    mysql_query($sql) or die (mysql_errno());
          
          echo'<br></br>
    <center>
Beste  '
.$_POST["naam"].', <br><br>
Uw zoekertje is correct bevestigt en staat nu online op onze site.<br><br>
Met Vriendelijke Groet<br>
</center>'
;

          
    }
else{
          echo '<center><font color="#FF0000"><br></br> Uw advertentie is reeds bevestigd en deze activeerlink is niet meer geldig!</font></center>';
    }

    
?>


Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:14:56
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 11:42:07
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 11:44:15
Quote Anchor link
Staat die variabele wel in de tekst van de e-mail? Ik denk dat het daar fout zal gaan, aangezien bij het aanroepen de GET-var leeg is.

Overigens is het niet slim om het op deze manier te doen. Veel mensen zullen al heel snel doorhebben dat ze door het wijzigen van adv_id advertenties van anderen kunnen activeren. Geef op zijn minst nog een persoonlijke waarde mee in de link (e-mailadres) waarbij je bij het bevestigscript eerst controleert of het e-mailadres en de adv_id bij elkaar horen.

Ik gebruik overigens altijd een md5-string die als activatiecode in de link mee wordt gegeven (in combinatie met het e-mailadres). Deze md5-string staat dan ook in de database (in deze situatie bij de advertentie). Op die manier controleer ik dat de advertentie ook echt bij het e-mailadres hoort.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:50:07
Quote Anchor link
Hoi Elwin,
Ik heb in de database ook nog een string staan om controle uit te voeren op de echtheid van de bevestiging.
Ik wilde echter eerst testen of ik het zo voor elkaar kreeg en de update kon uitvoeren. Ik ga nu eerst controleren of de variabele wel in de mail staat.
thx.

Toevoeging op 04/03/2013 14:31:47:

- SanThe - op 04/03/2013 11:42:07:
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.

Het zit dus inderdaad in de link die ik verstuur. Hij geeft de waarde van row->adv_id niet mee. Dus hoe los ik deze op ?
Link mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:35:19
Quote Anchor link
Waar komt $row->adv_id vandaan?
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:42:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:35:19:
Waar komt $row->adv_id vandaan?

Uit de gegevens die ik in de databank zet bij het plaatsen van een zoekertje.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:44:20
Quote Anchor link
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 14:45:17
Quote Anchor link
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:48:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:44:20:
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.

Inderdaad ! Vroeger gebruikte ik dit, maar de functie insert_id() is vervallen.
<a href="http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig='. $bevestig .'&id='. mysql_insert_id() .'">

Toevoeging op 04/03/2013 15:36:27:

Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3
 
Eddy E

Eddy E

04/03/2013 17:08:19
Quote Anchor link
Daarna het ID ophalen met daarin een vergelijking met de gegevens die je net opsloeg?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$save
= "INSERT INTO tabel (naam, adres, telefoonnummer) VALUES ('Kees', 'Hoofdstraat 1', '0123456789');";
$get_id = "SELECT id FROM tabel WHERE naam = 'Kees' AND adres = 'Hoofdstraat 1' AND telefoonnummer = '0123456789' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 1 ";
?>


Uiteraard is dit alleen de query, die je moet uitvoeren, controleren etc.
De ORDER BY id moet eigenlijk niet nodig zijn, aangezien je bij dit onderwerp geen identieke informatie in je tabel wil. Maar als je dat wel wilt, moet je de laatste selecteren (dat doe je met die order in combinatie met de LIMIT).
Als het wel uniek is, dan is de WHERE genoeg.
Is dit sneller dan mysql_inserted_id()? Nee. Werkt het goed én betrouwbaar: ja!
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 10:54:56
Quote Anchor link
Hoi Eddy,
Deze manier lijkt logisch, maar toch werkt ze niet. Krijg nog steeds geen adv_id in de email bij bevestiging. Heb het op deze manier geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>

En dit is de link in de mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>

Hij voert het script wel uit, maar neemt geen id mee, dus doet ook geen update.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2013 10:59:18
Quote Anchor link
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.
 
Eddy E

Eddy E

05/03/2013 11:15:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>


Nee, want er is niemand die naam heet met emailadres email.
Jij zoekt iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$_get_adv_id
= "
    SELECT adv_id
    FROM advertenties
    WHERE naam = '"
.$naam."'
    AND bevestig = '"
.$bevestig."'
    AND email = '"
.$email."'
    LIMIT 1 "
;
?>


Maar goed, wellicht gebruik je andere variabelen en kolommen.
Dus: welke INSERT-query gebruik je?
?>

Toevoeging op 05/03/2013 11:17:04:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>


Verander dat eens naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id . '">klik</a>';
?>

Let dus op de quotes. Ik heb er even een echo bij gezet zodat je kan zien wat ik doe.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 11:19:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/03/2013 10:59:18:
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.

Het komt eigenlijk allemaal uit een formulier. Dit formulier slaat de gegevens op in de databank en toont op het einde de boodschap:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo '
Beste '
. $_POST["naam"] . ' ,<br>
Uw zoekertje staat nog niet online. <br>
Er is een E-mail verstuurd naar: '
. $_POST["email"] . ' ,<br>
om uw advertentie met te activeren.'
;
?>

Hierna verzend ik de email.
Dit werkt allemaal, enkel krijg ik het adv_id niet mee in de link.


Toevoeging op 05/03/2013 11:32:26:

@Eddy,
Dit is de insert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
/*opslaan gevens voor databank*/
$SQL = "INSERT INTO
    advertenties
                (
        `adv_id` ,
        `naam` ,
        `foto` ,
        `foto1` ,
        `foto2` ,
        `foto3` ,
        `email` ,
        `nb` ,
        `titel` ,
        `tekst` ,
        `telefoon` ,
        `gepl_op` ,
                `gepl_tot` ,
        `cat_id` ,
        `bevestig` ,
        `ip` ,
        `provider`
        )
        VALUES (
        NULL , '"
. mysql_real_escape_string ($_POST["naam"]) ."', '". $foto ."', '". $foto1 ."', '". $foto2 ."', '". $foto3 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["email"]) ."', '". $nb ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["titel"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["tekst"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["telefoon"]) ."', '". $timestamp ."' , '". $timestamp2 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["categorie"]) ."', '". $bevestig ."', '" .mysql_real_escape_string ($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."', '" .gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
            )"
;
            if(!$result = mysql_query($SQL))
            {

            trigger_error(mysql_error());
            }

            else
            { //hier de boodschap//
                          //selecteren gegevens voor mail//
                          //mail verzenden//

?>
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

05/03/2013 14:37:47
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 14:48:05:
Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3

Deze functie bestaat nog wel, alleen is hij deprecated, maar dat zijn alle mysql_* functies. Als je dat zo erg vindt moet je ook niet mysql_query gebruiken.
Oke, het werkt bij veel mensen dus blijkbaar niet (zie http://www.mail-archive.com/php-bugs@lists.php.net/msg140923.html). In dat geval kan je wel nog een query uitvoeren met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$res
= mysql_query("SELECT LAST_INSERT_ID() as LID");
$r = mysql_fetch_assoc($res);
echo "LAST-ID (Query): " . $r['LID'];
?>
Gewijzigd op 05/03/2013 14:38:25 door Koen Vlaswinkel
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

07/03/2013 17:31:22
Quote Anchor link
Hoi,

Nu heb ik de connectie op mysqli over gezet voor de functie mysqli_insert_id en krijg de volgende foutmelding:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given in /customers/e/9/4/*****.be/httpd.www/pages/free.php on line 305

De variable bevestig komt uit een unieke string en word wel mee gegeven.
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&con=euzNaN5&id=
Maar nog steeds krijg ik het ID dus niet mee!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
<p>Om uw zoekertje te activeren
 <a href="http://www.donsiegirl.be/index.php?pagina=bevestig&con='. $bevestig .'&id='. mysqli_insert_id() .'"><b> KLIK HIER. </b></a></p>

?>

Nog iemand enig idee ?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2013 18:05:04
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 07/03/2013 17:31:22:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given

Nog iemand enig idee ?


Lezen misschien?
 
Marvin H

Marvin H

08/03/2013 09:29:02
Quote Anchor link
OffTopic: Ik snap in ieder geval waar er steeds op de plek van het domein ***** worden neergezet :)... Iets met escort en dating site? haha... in de laatste post heb je de domeinnaam laten staan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.