update bevestiging via email.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:35:21
Quote Anchor link
Beste,
Ik sla gegevens op in de databank. Via een email wil ik een bevestiging (update) doen om het zoekertje te activeren.
Het lukt me echter niet om deze update uit te voeren.

Link mail: <a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">


Code bevestiging
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?

include('system/config.connection.php');

$adv_id = $_GET['adv_id'];
          
          
                          /* sql voor updaten*/
                if(isset ($_GET['adv_id']))
                {

                $sql =    
                    "
                    UPDATE
                    advertenties  SET geactiveerd = '1'
                    WHERE
                    adv_id = '"
. mysql_real_escape_string($_GET['adv_id']) ."'
                    "
;
                    mysql_query($sql) or die (mysql_errno());
          
          echo'<br></br>
    <center>
Beste  '
.$_POST["naam"].', <br><br>
Uw zoekertje is correct bevestigt en staat nu online op onze site.<br><br>
Met Vriendelijke Groet<br>
</center>'
;

          
    }
else{
          echo '<center><font color="#FF0000"><br></br> Uw advertentie is reeds bevestigd en deze activeerlink is niet meer geldig!</font></center>';
    }

    
?>


Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:58:52
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 11:42:07
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 11:44:15
Quote Anchor link
Staat die variabele wel in de tekst van de e-mail? Ik denk dat het daar fout zal gaan, aangezien bij het aanroepen de GET-var leeg is.

Overigens is het niet slim om het op deze manier te doen. Veel mensen zullen al heel snel doorhebben dat ze door het wijzigen van adv_id advertenties van anderen kunnen activeren. Geef op zijn minst nog een persoonlijke waarde mee in de link (e-mailadres) waarbij je bij het bevestigscript eerst controleert of het e-mailadres en de adv_id bij elkaar horen.

Ik gebruik overigens altijd een md5-string die als activatiecode in de link mee wordt gegeven (in combinatie met het e-mailadres). Deze md5-string staat dan ook in de database (in deze situatie bij de advertentie). Op die manier controleer ik dat de advertentie ook echt bij het e-mailadres hoort.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:50:07
Quote Anchor link
Hoi Elwin,
Ik heb in de database ook nog een string staan om controle uit te voeren op de echtheid van de bevestiging.
Ik wilde echter eerst testen of ik het zo voor elkaar kreeg en de update kon uitvoeren. Ik ga nu eerst controleren of de variabele wel in de mail staat.
thx.

Toevoeging op 04/03/2013 14:31:47:

- SanThe - op 04/03/2013 11:42:07:
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.

Het zit dus inderdaad in de link die ik verstuur. Hij geeft de waarde van row->adv_id niet mee. Dus hoe los ik deze op ?
Link mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:35:19
Quote Anchor link
Waar komt $row->adv_id vandaan?
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:42:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:35:19:
Waar komt $row->adv_id vandaan?

Uit de gegevens die ik in de databank zet bij het plaatsen van een zoekertje.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:44:20
Quote Anchor link
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 14:45:17
Quote Anchor link
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:48:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:44:20:
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.

Inderdaad ! Vroeger gebruikte ik dit, maar de functie insert_id() is vervallen.
<a href="http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig='. $bevestig .'&id='. mysql_insert_id() .'">

Toevoeging op 04/03/2013 15:36:27:

Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3
 
Eddy E

Eddy E

04/03/2013 17:08:19
Quote Anchor link
Daarna het ID ophalen met daarin een vergelijking met de gegevens die je net opsloeg?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$save
= "INSERT INTO tabel (naam, adres, telefoonnummer) VALUES ('Kees', 'Hoofdstraat 1', '0123456789');";
$get_id = "SELECT id FROM tabel WHERE naam = 'Kees' AND adres = 'Hoofdstraat 1' AND telefoonnummer = '0123456789' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 1 ";
?>


Uiteraard is dit alleen de query, die je moet uitvoeren, controleren etc.
De ORDER BY id moet eigenlijk niet nodig zijn, aangezien je bij dit onderwerp geen identieke informatie in je tabel wil. Maar als je dat wel wilt, moet je de laatste selecteren (dat doe je met die order in combinatie met de LIMIT).
Als het wel uniek is, dan is de WHERE genoeg.
Is dit sneller dan mysql_inserted_id()? Nee. Werkt het goed én betrouwbaar: ja!
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 10:54:56
Quote Anchor link
Hoi Eddy,
Deze manier lijkt logisch, maar toch werkt ze niet. Krijg nog steeds geen adv_id in de email bij bevestiging. Heb het op deze manier geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>

En dit is de link in de mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>

Hij voert het script wel uit, maar neemt geen id mee, dus doet ook geen update.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2013 10:59:18
Quote Anchor link
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.
 
Eddy E

Eddy E

05/03/2013 11:15:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>


Nee, want er is niemand die naam heet met emailadres email.
Jij zoekt iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$_get_adv_id
= "
    SELECT adv_id
    FROM advertenties
    WHERE naam = '"
.$naam."'
    AND bevestig = '"
.$bevestig."'
    AND email = '"
.$email."'
    LIMIT 1 "
;
?>


Maar goed, wellicht gebruik je andere variabelen en kolommen.
Dus: welke INSERT-query gebruik je?
?>

Toevoeging op 05/03/2013 11:17:04:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>


Verander dat eens naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id . '">klik</a>';
?>

Let dus op de quotes. Ik heb er even een echo bij gezet zodat je kan zien wat ik doe.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 11:19:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/03/2013 10:59:18:
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.

Het komt eigenlijk allemaal uit een formulier. Dit formulier slaat de gegevens op in de databank en toont op het einde de boodschap:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo '
Beste '
. $_POST["naam"] . ' ,<br>
Uw zoekertje staat nog niet online. <br>
Er is een E-mail verstuurd naar: '
. $_POST["email"] . ' ,<br>
om uw advertentie met te activeren.'
;
?>

Hierna verzend ik de email.
Dit werkt allemaal, enkel krijg ik het adv_id niet mee in de link.


Toevoeging op 05/03/2013 11:32:26:

@Eddy,
Dit is de insert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
/*opslaan gevens voor databank*/
$SQL = "INSERT INTO
    advertenties
                (
        `adv_id` ,
        `naam` ,
        `foto` ,
        `foto1` ,
        `foto2` ,
        `foto3` ,
        `email` ,
        `nb` ,
        `titel` ,
        `tekst` ,
        `telefoon` ,
        `gepl_op` ,
                `gepl_tot` ,
        `cat_id` ,
        `bevestig` ,
        `ip` ,
        `provider`
        )
        VALUES (
        NULL , '"
. mysql_real_escape_string ($_POST["naam"]) ."', '". $foto ."', '". $foto1 ."', '". $foto2 ."', '". $foto3 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["email"]) ."', '". $nb ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["titel"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["tekst"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["telefoon"]) ."', '". $timestamp ."' , '". $timestamp2 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["categorie"]) ."', '". $bevestig ."', '" .mysql_real_escape_string ($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."', '" .gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
            )"
;
            if(!$result = mysql_query($SQL))
            {

            trigger_error(mysql_error());
            }

            else
            { //hier de boodschap//
                          //selecteren gegevens voor mail//
                          //mail verzenden//

?>
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

05/03/2013 14:37:47
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 14:48:05:
Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3

Deze functie bestaat nog wel, alleen is hij deprecated, maar dat zijn alle mysql_* functies. Als je dat zo erg vindt moet je ook niet mysql_query gebruiken.
Oke, het werkt bij veel mensen dus blijkbaar niet (zie http://www.mail-archive.com/php-bugs@lists.php.net/msg140923.html). In dat geval kan je wel nog een query uitvoeren met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$res
= mysql_query("SELECT LAST_INSERT_ID() as LID");
$r = mysql_fetch_assoc($res);
echo "LAST-ID (Query): " . $r['LID'];
?>
Gewijzigd op 05/03/2013 14:38:25 door Koen Vlaswinkel
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

07/03/2013 17:31:22
Quote Anchor link
Hoi,

Nu heb ik de connectie op mysqli over gezet voor de functie mysqli_insert_id en krijg de volgende foutmelding:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given in /customers/e/9/4/*****.be/httpd.www/pages/free.php on line 305

De variable bevestig komt uit een unieke string en word wel mee gegeven.
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&con=euzNaN5&id=
Maar nog steeds krijg ik het ID dus niet mee!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
<p>Om uw zoekertje te activeren
 <a href="http://www.donsiegirl.be/index.php?pagina=bevestig&con='. $bevestig .'&id='. mysqli_insert_id() .'"><b> KLIK HIER. </b></a></p>

?>

Nog iemand enig idee ?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2013 18:05:04
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 07/03/2013 17:31:22:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given

Nog iemand enig idee ?


Lezen misschien?
 
Marvin H

Marvin H

08/03/2013 09:29:02
Quote Anchor link
OffTopic: Ik snap in ieder geval waar er steeds op de plek van het domein ***** worden neergezet :)... Iets met escort en dating site? haha... in de laatste post heb je de domeinnaam laten staan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.