Upload scriptje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:21:18
Quote Anchor link
Welke code heb je nu, en wat gaat er fout? Kan je misschien wat concreter zijn?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:02:08
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 22:23:44
Quote Anchor link
nou ik ben steeds opnieuw begonnen van het bestaande skript en vanuit daar dingen geprobeerd... en als het fout ging... weer clean en dan wat anders proberen... dus heb niet echt een andere versie...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:26:10
Quote Anchor link
Werkt dit voorbeeld dan niet?

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/upload-scriptje/98165/1/#706022
Alleen nog even een unieke naam verzinnen voor de uploads.
Gewijzigd op 29/06/2015 22:27:23 door - Ariën -
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 22:28:17
Quote Anchor link
dit is de code die ik nu aan het gebruiken ben ... het probleem is dat deze files vervangt... dus het idee was dat er indien bestaand, er een 1-tje achter de naam gezet wordt...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:33:11
Quote Anchor link
Dat legt Ivo daarboven toch al uit? Probeer het eens in te bouwen.

Komt er feitelijk op neer dat je $sometarget de juiste map/bestandsnaam moet geven.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 22:38:19
Quote Anchor link
dat is net wat mij niet wil lukken... op het moment dat ik extra dingen erin ga zetten dan werkt het niet meer omdat mijn huidige skript niet met variable werkt... of in ieder geval niet op de manier hoe ik het aan het proberen ben... dat is ook de rede dat ik nog steeds aan het vragen ben of iemand het voor me kan doen...

ik heb telkens ruzie met de " en ' dingetjes en gewoon syntax fouten...
Gewijzigd op 29/06/2015 22:39:36 door Sander Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:49:15
Quote Anchor link
Even uit mijn hoofd, ongetest.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

// A list of permitted file extensions
$allowed = array('png', 'jpg', 'gif');

if(isset($_FILES['upl']) && $_FILES['upl']['error'] == 0){

    $extension = pathinfo($_FILES['upl']['name'], PATHINFO_EXTENSION);

    if(!in_array(strtolower($extension), $allowed)){
        echo '{"status":"error"}';
        exit;
    }


    $counter = 1;
    $sometarget= 'uploads/'.$_FILES['upl']['name'];
    $target = $sometarget;

    while(file_exists($sometarget)) {
      $sometarget = $target . $counter;
      $counter++;
    }

    if(move_uploaded_file($_FILES['upl']['tmp_name'], $sometarget)){
        echo '{"status":"success"}';
    }
else {
        echo '{"status":"error"}';
        exit;
    }
}


echo '{"status":"error"}';
exit;
?>
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 23:55:04
Quote Anchor link
dit is inderdaad wat het idee was... het enigste nadeeltje is dat het .jpg1, .jpg2 wordt maar ben al lang blij dat ik niets meer kwijt raak...

bedankt voor de moeite :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 00:24:24
Quote Anchor link
Lijn 20: $counter en $target omwisselen.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 00:33:51
Quote Anchor link
als ik dat doe dan wordt alleen de eerste opgeslagen en elke dubbele wordt niks mee gedaan? hij vervangt niet maar er wordt ook geen "nieuwe" file aangemaakt...

ik heb gedaan:
van:
$sometarget = $target . $counter;
naar:
$sometarget = $counter . $target;
Gewijzigd op 30/06/2015 00:35:05 door Sander Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 00:35:58
Quote Anchor link
Ach ja, logisch, dan moet je even het pad uit $sometarge exploden of met array_pop() de bestandsnaam ophalen, en daar die $counter voorzetten. Je hebt er immers niks aan als die prefix voor het pad komt ;-)
Gewijzigd op 30/06/2015 00:36:40 door - Ariën -
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 00:48:12
Quote Anchor link
moet het dan zoiets worden als:

$pad = explode(" ", $sometarget);
$sometarget = $counter . $pad;


ahhh volgens mij klopt er helemaal niks van... ik moet echt eens php op gaan pakken... sorry -.-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 00:49:03
Quote Anchor link
Waarom explode je op spaties? Een pad bestaat uit slashes.
Gewijzigd op 30/06/2015 00:58:30 door - Ariën -
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 01:02:06
Quote Anchor link
dat is wat ik bedoel... ik kan het niet schrijven... alleen lezen zolang t simpel blijft... het stond zo in het voorbeeld en heb de variable aangepast...

voor hoe ik het script lees, is $sometarget en $target het zelfde... en in welke volgorde dan het pas en de bestandsnaam erin staan en onderscheiden worden ... geen idee...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 01:04:02
Quote Anchor link
Op dat punt kan het geen kwaad het één en ander te echo'en.
Zo weet je precies hoe de structuur opgebouwd wordt.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 01:07:57
Quote Anchor link
ik ga zeker php op pakken en gewoon dingen proberen... maar dan zal ik van voor af aan moeten beginnen... zou je me misschien nog een beetje willen helpen en de code geven? dan kan ik dit project tenminste afronden...


en het helpt niet echt dat ik wel basic ken... veel dingen komen overeen met php qua standaard dingen zoals variablen en if, then, when enzo... maar zodra het specifieken php dingen worden dan ben ik echt de draad kwijt...
Gewijzigd op 30/06/2015 01:09:17 door Sander Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 01:10:38
Quote Anchor link
Zet eerst eens op een rijtje wat de waardes van de variabelen zijn. ;-)
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 01:22:17
Quote Anchor link
$allowed \\toegestane extensies
$_files \\idere losse upload file?
$extension \\ de extensie van de file
$counter \\ het volgnummer indien nodig
$sometarget \\het doel pad en de bestandsnaam
$target \\gelijk aan $sometarget?
wanneer bestaand:
$sometarget \\ wordt $target (pad+naam) + $counter (volgnummer)
$counter \\ indien nodig +1

zoiets?
 
Ivo P

Ivo P

30/06/2015 02:36:25
Quote Anchor link
$target zit erin, omdat je anders iets krijgt als

foto.jpg bestaat > foto.jpg1

bestaat ook, dus foto.jpg11
etc

dus je moet even vasthouden wat de eerste naam is die je script wil gebruiken.

zie ook http://php.net/pathinfo om de filename en het path uit elkaar te trekken zonder te exploden.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 12:11:17
Quote Anchor link
$path = pathinfo($sometarget);
$filename = $path['filename'];
$sometarget = $filename . $counter;

iets in deze richting?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.