Verkeerde tijd in RSS (Opgelost)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martijn DEV

Martijn DEV

14/07/2015 01:04:44
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben er al de hele avond mee bezig maar ik kom er niet uit. Ik heb een RSS module in elkaar geflanst. Werkt helemaal top, alleen loopt de tijdweergave 2 uur achter. Dus als er een bericht om 01:01:44 is geplaatst geeft de RSS feed 23:01:44 weer. Hier onder heb ik de gedeeltes van de code geplaatst met betrekking tot de tijd / datum weergave. Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Link: http://www.112waterweg.nl/wp/p2000/


foreach ($rss->getElementsByTagName('item') as $node) {
$item = array (
'title' => $node->getElementsByTagName('title')->item(0)->nodeValue,
'date' => $node->getElementsByTagName('pubDate')->item(0)->nodeValue,


$date = date('j-m-o, G:i:s', strtotime($feed[$x]['date']));
echo '<p><strong><div class="p2000-melding">'.$title.'</div></strong><br />';
echo '<small><i class="momizat-icon-clock"></i> '.$date. '<hr></small></p>';
Gewijzigd op 14/07/2015 01:09:40 door Martijn DEV
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:50:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2015 01:06:55
Quote Anchor link
Gebruik deze functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam'); ?>
Gewijzigd op 14/07/2015 01:07:34 door - Ariën -
 
Martijn DEV

Martijn DEV

14/07/2015 01:08:43
Quote Anchor link
Wauw, zo simpel :O

Je bent een engel!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/07/2015 01:15:36
Quote Anchor link
Mannelijke engeltjes.. bestaan die?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

14/07/2015 01:18:35
Quote Anchor link
edit
Gewijzigd op 14/07/2015 01:25:52 door Fabian webstars
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/07/2015 01:30:36
Quote Anchor link
>> Mannelijke engeltjes.. bestaan die?

Hehe, lol ... die "fout" maken wel meer mensen die Aar nog niet kennen. Komt door haar z'n avatar ;-)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

14/07/2015 08:47:08
Quote Anchor link
Bijpassend behang
Gewijzigd op 14/07/2015 08:47:21 door Ward van der Put
 
Eddy E

Eddy E

14/07/2015 09:24:25
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 14/07/2015 01:15:36:
Mannelijke engeltjes.. bestaan die?


Jazeker:
Michaël
Gabriël
Rafaël
Uriël
Lucifer

Daarvan weten we zelfs de namen. Maar er zijn er veel meer.
Juist van vrouwelijke engelen is het bestaan 'onbeschreven'.*


* Volgens Bijbel, Koran en Thora, al kan de uitspraak en schrijfwijze lichtelijk verschillen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.