Verwijderen van object in database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

19/08/2014 20:29:19
Quote Anchor link
Dag beste leden,

ik heb een tabel waarin alle records van een database worden getoond,
nu zoek ik een manier om via een modal een record te wijzigen/ verwijderen.

Dus de tabel ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
echo'<td>'. $item['id'] .'</td>';
echo'<td>'. $item['product']  .'</td>';
echo'<td>'. $item['levertijd']  .'</td>';
echo'<td>'. $item['status'] .'</td>';
echo'<td><a href="#" class="btn" id="'. $item['id'] .'" rel="tooltip" title="Bekijk"><i class="icon-search"></i></a>
        <a href="#" class="btn" id="'. $item['id'] .'" rel="tooltip" title="Wijzig"><i class="icon-edit"></i></a>
        <a href="#" class="btn verwijder" id="'. $item['id'] .'" rel="tooltip" title="Verwijder"><i class="icon-remove"></i></a>
        </td></tr>';


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
        <div id="verwijder" class="modal hide fade" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true">
            <div class="modal-header">
                <button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-hidden="true">&#215;</button>
                <h3 id="myModalLabel">Klas verwijderen</h3>
            </div>
            <div class="modal-body">
                <p id="klasverwijderen"></p>
            </div>
            <div class="modal-footer">
                <button class="btn" data-dismiss="modal" aria-hidden="true">Nee</button>
                <button class="btn btn-primary" data-dismiss="modal">Ja</button>
            </div>
        </div>


En waar het mij niet lukt is om het record dat verwijdert wordt toch nog in de modal even te displayen van Ben je zeker dat je order: 'id' ('product') wil verwijderen?

Heeft iemand hier raad mee ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:19:52
 
Peter K

Peter K

20/08/2014 07:39:57
Quote Anchor link
Zit er ergens nog javascript waarmee je e.e.a. aanstuurt?
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

20/08/2014 10:52:15
Quote Anchor link
Hey Peter,

Na lang zoeken heb ik dit gevonden:

http://jsfiddle.net/Se52D/5/ dat mij precies helpt met wat ik wou! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.