Volgende in een for loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Matsko

Bart Matsko

25/05/2015 15:03:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
for ($i=0; $i < 5; $i++) {
    echo ($i);
}


Ik wil graag dat als $i bijvoorbeeld 3 is, dat hij hem overslaat en dus de output word: 1245.

Hoe moet dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:13:52
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 15:09:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
for ($i=0; $i < 5; $i++) {
    if($i == 3) continue;
    echo ($i);
}

?>
 
Bart Matsko

Bart Matsko

25/05/2015 15:11:43
Quote Anchor link
Thanks! Dacht al dat er een soort keyword voor was maar kon even snel niks vinden op google ..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.