Waarde uit database in datum veld?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Donald Boers

Donald Boers

16/04/2015 22:01:29
Quote Anchor link
Ik heb een update pagina met een aantal tekst velden, select boxen en een datume veld. Aan de tekst en select velden heb ik de waarde uit de database reeds toegevoegd, maar ik heb geen idee hoe ik de waarde uit de database aan het datum veld toevoeg (het veld in de database is DATE)

Bij voorbaat dank
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 11:31:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/04/2015 22:09:59
Quote Anchor link
Ik zou zeggen: Op dezelfde maneir als hoe je de andere data ophaalt d.m.v. een SELECT-query en vervolgens fetchen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/04/2015 23:10:57
Quote Anchor link
Hoe ziet je datum veld er uit?
 
Donald Boers

Donald Boers

17/04/2015 07:39:53
Quote Anchor link
Hallo Aar en Thomas

@ -Aar- Dat heb ik uiteraard gedaan. Dit heb ik in mijn query:

DATE_FORMAT(apk, '%d-%m-%Y') AS update_datum

en dit is het datum veld in mijn form

<input name="apk" id="apk" type="date" class="textfield" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $camper_details['update_datum']; ?>
" placeholder="A.P.K. vervaldatum" tabindex="5" required>

Helaas word the waarde echter niet weergegeven

@ Thomas Dit is meteen een antwoord op jou vraag :)
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2015 09:47:28
Quote Anchor link
welke datum staat er in de database voor deze camper (je zou de eerste niet zijn die daar NULL heeft staan en vervolgens een dag de echo onderzoekt.

Hoe zit het met de andere velden uit de query? Wat als je $camper_details['anderekolom'] gebruikt in de datum input? (als test).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.