Waarde uit een array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harry H Arends

Harry H Arends

19/09/2014 21:24:49
Quote Anchor link
Ik heb een array, verkregen uit een tabel.
Nu wil ik de tabel gaan aanpassen door een waarde uit de array te vergelijken met die uit de tabel.
De array heeft deze structuur:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
Array
(
    [0] => Array
        (
            [nf] => AUS
            [combinationID] => 108
            [horseFEIid] => 102VN37
            [personFEIid] => 10009036
            [compNumber] => 0
            [is_nc] => No
            [is_waitingList] => No
            [combinationLocked] => No
            [dateAdded] => 2014-09-18 14:14:58
            [dateEdit] => 2014-09-16 14:23:47
        )


    [1] => Array
        (
            [nf] => AUT
            [combinationID] => 20
            [horseFEIid] => 102VP001
            [personFEIid] => 10009036
            [compNumber] => 0
            [is_nc] => No
            [is_waitingList] => No
            [combinationLocked] => No
            [dateAdded] => 2014-09-18 14:14:58
            [dateEdit] => 2014-09-16 14:23:47
        )
Etc

    }

Onderstaande code gebruik ik om dit te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
$compStart = 200;
$x = 0;
while ($x < $numberComb)
    {
    echo "UPDATE `2010Combination`
          SET `compNumber` = '".$compStart."' ,`combinationLocked` = 'Yes'
          WHERE `2010Combination`.`combinationID` = `".$arrAll[$x][combinationID]."`
          ";    
    $compStart++;
    echo $x."<BR/>";
    $x++;
    }

De foutmelding die ik krijg is Notice: Use of undefined constant combinationID - assumed 'combinationID'
in deze regel: WHERE `2010Combination`.`combinationID` = `".$arrAll[$x][combinationID]."`

De vraag is of ik de array wel geod uitlees?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 20:14:48
 
Eddy E

Eddy E

19/09/2014 21:50:38
Quote Anchor link
Wat geef je echo als resultaat?
Daarnaast: haal die ` overal weg. Niet nodig.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2014 23:11:19
Quote Anchor link
Je bent de quotes vergeten op regel 7 helemaal achterin. ($arrAll[$x][combinationID])

Het kan alleen zijn:

$arrAll[$x][$combinationID]

of

$arrAll[$x]['combinationID'] // deze dus lijkt mij
Gewijzigd op 19/09/2014 23:43:59 door Frank Nietbelangrijk
 
Willem vp

Willem vp

20/09/2014 12:21:47
Quote Anchor link
> Het kan alleen zijn:

Je vergeet nog een variant ;-)

"$arrAll[$x][combinationID]"

alhoewel die binnen de ondoorgrondelijke ontwerpprincipes van PHP valt...
 
Harry H Arends

Harry H Arends

20/09/2014 16:39:22
Quote Anchor link
@Frank, dat was het. Dit probleem ook weeer opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.