watermark

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Dendeze ikke

dendeze ikke

25/01/2014 09:52:02
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben bezig met een watermark op afbeeldingen te plaatsen. Dit lukt goed, enkel vervormd het soms door de grootte van de afbeeldingen.
Nu zou ik willen dat ik enkel aan de afbeeldingen een width meegeef.
Van zodra ik maar 1 variable meegeef, geeft dit een foutmelding. Hoe los ik dit het beste op?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
            // function die de image verkleint/vergroot en naar een specifieke locatie kopieert.
     class image_watermark
{

    // function die een afbeelding inlaad als image
    
    function set_image($filename)
    {

        if (file_exists($filename))
        {

            $image_info = getimagesize($filename);
            
            switch ($image_info["mime"])
            {
                case
"image/jpeg"    :    $this->image = imagecreatefromjpeg($filename);                             break;
                case
"image/png"    :     $this->image = imagecreatefrompng($filename);                             break;
                case
"image/gif"    :    $this->image = imagecreatefromgif($filename);                             break;
                default                :
    echo "Error: Er is geen jpeg, png of gif afbeelding gebruikt!"; end;     break;
            }
        }

        else
        {
            echo "error: " . $filename . " does not exist!";
            end;
        }
    }

    
    // function die een afbeelding inlaad als watermark
    
    function set_watermark($filename)
    {

        if (file_exists($filename))
        {

            $image_info = getimagesize($filename);
            
            switch ($image_info["mime"])
            {
                case
"image/jpeg"    :    $this->watermark = imagecreatefromjpeg($filename);                         break;
                case
"image/png"    :     $this->watermark = imagecreatefrompng($filename);                         break;
                case
"image/gif"    :    $this->watermark = imagecreatefromgif($filename);                         break;
                default                :
    echo "Error: Er is geen jpeg, png of gif afbeelding gebruikt!"; end;    break;
            }            
        }

        else
        {
            echo "error: " . $filename . " does not exist!";
            end;
        }
    }

    
    // function die de image verkleint/vergroot en naar een specifieke locatie kopieert.

    function push($destination, $width, $height, $options)
    {

        
        if($width==0) {$width=imagesx($this->image); $height=imagesy($this->image); }
        
        $image = imagecreatetruecolor($width, $height);
        
        imagecopyresampled($image, $this->image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, imagesx($this->image), imagesy($this->image));

        if($options["watermark"]==true)
        {

            $percentage         =     imagesx($this->watermark) / $width;
            
            $watermark_width     =     imagesx($this->watermark) / $percentage;
            $watermark_height     =     imagesy($this->watermark) / $percentage;
            $watermark_top        =     $options["top"] - ($watermark_height / 2);

            $watermark            =     imagecreatetruecolor($watermark_width, $watermark_height);

                                    imagecopyresampled($watermark, $this->watermark, 0, 0, 0, 0, $watermark_width, $watermark_height, imagesx($this->watermark), imagesy($this->watermark));
            
            $transparant        =     imagecolorallocate($watermark, 255, 0, 255); // Een kleurtje kiezen welke we transparant gaan maken
                                    imagefill($watermark, 0, 0, $transparant); // De afbeelding volgieten met deze kleur
                                    imagecolortransparent($watermark, $transparant); // Aangeven dat we onze gekozen kleur als transparant willen zien
            // sterke/zichtbaar van het watermerk kun je hieronder instellen,het laatste getal geeft het aan in procenten 100 = volledig zichtbaar, 0 = onzichtbaar

                                    imagecopymerge ($image, $watermark, 0, $watermark_top, 0, 0, $watermark_width, $watermark_height,80);
        }

        
        imagejpeg ($image, $destination);
    }
}


// class aanroepen

$watermark = new image_watermark;

// afbeelding en watermerk inladen, let erbij op dat het watermerk de kleur #FF00FF als achtergrond heeft.
// let er ook op dat de afbeelding geen anti-aliasing gebruik, hierbij neemt een object een deel van de kleur van zijn achtergrond over,
// waardoor er bij de mengin ook een kleur word getoond en dit resulteerd in lelijke effecten.


$file = $_FILES;

if($_FILES['foto']['name'])
{

    $watermark->set_image($file[foto][tmp_name]);
    $watermark->set_watermark("../../temp/water.png");
    $pushname = $bevestig . md5(time()+1) . ".jpg";
    $watermark->push("../../pics/" . $pushname, $width, $height, array("watermark" => true, "top" => "20"));
    $watermark->push("../../tumbs/" . $pushname, $width, $height, array("watermark" => true, "top" => "20"));
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/06/2024 23:54:21
 
Reshad F

Reshad F

25/01/2014 15:31:32
Quote Anchor link
Wil je height een standaard waarde geven?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

 function push($destination, $width, $height = 50, $options)

?>
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

25/01/2014 16:46:53
Quote Anchor link
Reshad F op 25/01/2014 15:31:32:
Wil je height een standaard waarde geven?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

 function push($destination, $width, $height = 50, $options)

?>

Dit geeft geen verandering. De foto blijft de ware grootte behouden van de upload.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 19:27:37
Quote Anchor link
Jouw regel 57 veranderen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if ($width == 0) {
    $width = round($this->src_w * ($height / $this->src_h));
}

elseif ($height == 0) {
    $height = round($this->src_h * ($width / $this->src_w));
}

//src_w en src_h maak je dan als property ipv van telkens opvragen met imagesx/y()
?>
Gewijzigd op 25/01/2014 19:28:19 door Ger van Steenderen
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

25/01/2014 20:19:22
Quote Anchor link
Wat bedoel je met dit Ger van Steenderen?
//src_w en src_h maak je dan als property ipv van telkens opvragen met imagesx/y()
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 20:46:21
Quote Anchor link
Zeg maar gewoon Ger hoor ;-)

Wat ik bedoel dat je herhaaldelijk gebruik maakt van dezelfde functies nl. imagesx en imagesy.
Het is makkelijker om dit in een property van je object op te slaan, bijv in de functie set_image().

En dan nog even dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$watermark
= new image_watermark()
$waternark->set_image($_FILES['foto']['tmp_name'], $_files['foto']['name']);
$watermark->image = 'haha gefopt';
$watermark->push("../../pics/" . $pushname, $width, $height, array("watermark" => true, "top" => "20"));
?>

Je hebt de property image van object niet vooraf gedeclareerd maar maakt hem on the fly aan, en daarmee is ie altijd public, dus kan ik er buiten de class om mee doen wat ik wil.
Gewijzigd op 25/01/2014 20:50:10 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.