Webdeveloper regio Ede (freelance en/of vast dienstverband)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick van Manen

Nick van Manen

26/05/2015 18:02:53
Quote Anchor link
Freelance opdracht portal ontwikkeling

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij een webapplicatie/ledenportal ontwikkeld welke op maat nagebouwd dient te worden in een nader te bepalen framework met beheeromgeving. Het betreft een afgeschermde online omgeving waar gebruikers onderling informatie kunnen uitwisselen o.b.v. onderstaande functionaliteiten. Centraal hierbij staan gebruiksgemak, veiligheid (afgeschermde omgeving waarvan de informatie nimmer openbaar mag zijn!) en responsiviteit. Het portal is nu (door)ontwikkeld en op functionaliteit getest in Wordpress en dient te worden vertaald naar een veilige en schaalbare maatwerk- webapplicatie. Alle content is reeds beschikbaar en de testomgeving is beschikbaar om input te vergaren. Vanwege het vertrouwelijke en het privacygevoelige karakter van deze opdracht wordt de testomgeving pas vrijgegeven en getoond na acceptatie opdracht. Opdracht is in overleg inclusief onderhoud/beheer en hosting.


Vacature Webdeveloper Junior/Senior

Behalve deze tijdelijke freelance opdracht zijn wij op zoek naar getalenteerde webdevelopers voor een vaste aanstelling. Bij interesse in deze freelance- klus of voor sollicitaties als webdeveloper bij een jonge organisatie graag contact opnemen met Nick van Manen op [email protected] of via 0318- 304 523.



Over GSTALT // Strategie, ontwerp en marketing

GSTALT is een uniek strategie- en ontwerpbureau gevestigd in een sfeervolle, omgebouwde “Kalverschuur” aan de rand van Ede. Vanuit deze inspirerende locatie ondersteunen wij onze klanten in voornamelijk het MKB, zich op unieke wijze te onderscheiden in hun markt. Met gezond verstand en slimme inzet van beschikbare marketing- en communicatietools helpen wij hen de volgende stap te maken. Onze missie is dan ook: anderen succesvol maken.

Kijk voor meer informatie op www.gstalt.nl
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.