welke server instellingen zorgen er voor dat $var of $_POST[var] werkt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gijs Jansen

Gijs Jansen

26/08/2014 21:03:38
Quote Anchor link
Goedenavond,

Weet iemand mij te vertellen waarom ik op sommige webservers variabelen met een form door kan sturen en dan kan gebruiken door bijv. $var aan te roepen. En bij sommige servers dan eerst $var = $_POST[var] moet gebruiken?

Wellicht weet iemand dat zo en kan het mij vertellen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:44:31
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

26/08/2014 21:11:55
Quote Anchor link
Is een php instelling: register_globals

De meesten zetten die op off (wat ook verstandig is).
 
Gijs Jansen

Gijs Jansen

26/08/2014 21:32:56
Quote Anchor link
merci
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/08/2014 21:34:24
Quote Anchor link
Ik vrees dat je dan een oude server te pakken hebt, als je een formulierveld nog met $var kan aanroepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning

This feature has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0 and REMOVED as of PHP 5.4.0.

PHP 5.3 is inmiddels out-of-date.
 
Ivo P

Ivo P

27/08/2014 08:22:02
Quote Anchor link
Pas 13 jaar geleden werd $_POST etc geïntroduceerd.

Php 5.4 kán volgens mij niet eens meer in die prehistorische setting draaien.
In welk museum ben je dat nog tegengekomen?

Toevoeging op 27/08/2014 08:23:04:

--
Zoala Aar al bevestigd...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.