Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 10:32:27
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een paar jaar geleden een website laten maken die Zend protected was.
Ik was er tevreden van, toen deed ik een update naar een andere server en die werkte niet meer.
Ik vroeg aan de makers wat ik moest doen, ik wacht na een jaar zagen, mailen nog altijd op een antwoord.
Schijnt dat die firma niet meer bestaat en dat ik iemand moet zoeken die die de site weer kan doen werken.
De back office werkt nog, ik heb alles, database... De volledige site.. Maar de frontpage is blank.
http://www.dvcgraphics.com/site/

Het is een site waar mensen op een plaats een winkel kunnen openen
Een speciale winkel want ik druk Textiel en ze moeten enkel hun logo uploaden.
Ik kreeg dan de druk in PDF en moest enkel die pdf op een T-shirt drukken.
Iedereen kon dan zo'n winkeltje openen en ik drukte zo hun (verenigingen) gerief zonder dat ze hoeven te investeren.

Nu, ze zijn weg men mijn geld, (3500€ betaald) en ben er helemaal niets mee.
Wie kan mij helpen om dat beschermd stuk te analyseren en opnieuw te maken zodat het niet meer zend protected is?
Dan kan ik die weer laten draaien, ik kan er jammer genoeg niet teveel geld meer tegen smijten, misschien een leuk project.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:19:58
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 10:37:45
Quote Anchor link
U bedoelt waarschijnlijk dat de website gebouwd is met het Zend framework?

Ik ben zelf ervaren in Symfony maar ik kan u zeggen dat er zeker mensen op dit board zijn die goed thuis zijn in Zend en dat het nooit een vreselijk probleem kan zijn voor een ervaren zend developper.
 
- wes  -

- wes -

03/02/2015 10:53:03
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 03/02/2015 10:37:45:
U bedoelt waarschijnlijk dat de website gebouwd is met het Zend framework?

Ik ben zelf ervaren in Symfony maar ik kan u zeggen dat er zeker mensen op dit board zijn die goed thuis zijn in Zend en dat het nooit een vreselijk probleem kan zijn voor een ervaren zend developper.


Nee ik denk dat hij bedoelt wat hij zegt: Website is versleuteld met Zend Encode. Kan inderdaad lastig zijn om weer aan de gang te krijgen, sowieso kan je fluiten naar de broncode (niet 100% te reversen).
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 10:54:51
Quote Anchor link
Ik ken er niets van....

Ik wil gewoon dat die site werkt en dat hij open is, dat ik er zelf mee kan spelen in PHP
Nu zijn het allemaal rare tekens en begrijp er niets van. ;-)

Het frustreert me dat ik zoveel betaalde voor iets dat niet werkt.
Nu het begon wat te lopen en iedereen die ik kende had een winkeltje.

Nu heeft niemand niets meer en sommigen nemen het me kwalijk. Jammergenoeg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 10:56:22
Quote Anchor link
Nee, protected met Zend Guard, zal Didier bedoelen. Dan kan je de orginele sourcecode niet meer terughalen.

Verder geeft de link een 404 aan, de website is dus verwijderd, lijkt wel. Als je niet meer in contact kunt komen met het bedrijf, raad ik aan om hun contract eens door te lezen. Misschien staat er wel wat zinvols in.
Anders is het inderdaad zo dat de site opnieuw moet worden opgebouwd.
Gewijzigd op 03/02/2015 10:57:51 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 10:56:27
Quote Anchor link
Oh :O dat zou minder zijn inderdaad. ai ai is er geen backup van voor de update?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 10:58:02
Quote Anchor link
Nu er gesproken wordt over rare tekens, heb ik eerder het idee dat op de hosting geen Zend Optimizer geinstalleerd is, dus er is waarschijnlijk nog geen man overboord. De webhosting moet alleen Zend Optimizer installeren.
Gewijzigd op 03/02/2015 10:58:31 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 10:58:10
Quote Anchor link
Ik neem aan dat het gaat om Zend Guard, klik.

Op de website staat:

Quote:
Preventing other people from changing your code (all files are rendered as un-editable and external changes will corrupt the code) protecting the files against external tampering.

De originele code zul je dus echt moeten terughalen bij de makers.

Toevoeging op 03/02/2015 10:59:35:

@Aar:

>> heb ik eerder het idee dat op de hosting geen Zend Encoder geinstalleerd

Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:00:24
Quote Anchor link
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand maakt. Wat staat er dan precies in het derde en grijze tekstblokje over Zend?

Toevoeging op 03/02/2015 11:01:33:

Ozzie PHP op 03/02/2015 10:58:10:
Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.

De loader voor Zend Safe Guard is gratis, voor zover ik weet. Die moet dus geinstalleerd worden. Met DirectAdmin op de server is het echt appeltje en een eitje.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 11:07:28
Quote Anchor link
Het zou kunnen Aar, hoewel ik in de screenshot op hun website wel een kopje "licensing" zie staan met een opmerking over een private key. Tja, ik weet het verder ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:09:27
Quote Anchor link
Het is een optie voor als het encoded wordt, dit staat los van de loader die op de server geinstalleerd moet zijn. Die loader is gewoon gratis.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:09:53 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 11:13:18
Quote Anchor link
Ah oké. Dus encoden zodat het niet meer leesbaar is zonder key, maar het is nog wel altijd uitvoerbaar wil je zeggen?

Ofwel, de code kan nog wel gebruikt worden (mits niet verouderd), maar niet meer aangepast.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:16:19
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe die key instellingen in Zend Safe Guard werken. Misschien wordt er wel juist geen key gebruikt, maar dan blijft de code wel encoded.

Maar ik denk zelf dat het probleem minder erg is dan gedacht, en dat de Zend loader op de server ontbreekt.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:20:59
Quote Anchor link
- Aar - op 03/02/2015 10:56:22:
Nee, protected met Zend Guard, zal Didier bedoelen. Dan kan je de orginele sourcecode niet meer terughalen.

Verder geeft de link een 404 aan, de website is dus verwijderd, lijkt wel. Als je niet meer in contact kunt komen met het bedrijf, raad ik aan om hun contract eens door te lezen. Misschien staat er wel wat zinvols in.
Anders is het inderdaad zo dat de site opnieuw moet worden opgebouwd.

Ik heb geen contract, ik heb hen op voorhand betaald.
Het is een bedrijf uit Oostenrijk, ik zag goede referenties, de site werkte goed.
Tot ik een forum zag met negatieve dingen over de firma, viel mijn euro.
Ze doen de site werken, en dan geen support meer om andere klanten geld af te troggelen.
Volgens mij is er maar een stukje die niet meer werkt. De Back office werkt wel.
De site is gebaseerd op een open source site.. Afbeelding



 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:27:00
Quote Anchor link
Nogmaals, wat zie je precies? Vreemde tekens? Daar hoorde ik wat over.
En kan je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand aanmaken, en vertellen wat er in het 3e en grijze blokje staat vermeld, en welke versie je hebt?
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:31:23
Quote Anchor link
- Aar - op 03/02/2015 11:00:24:
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand maakt. Wat staat er dan precies in het derde en grijze tekstblokje over Zend?

Toevoeging op 03/02/2015 11:01:33:

Ozzie PHP op 03/02/2015 10:58:10:
Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.

De loader voor Zend Safe Guard is gratis, voor zover ik weet. Die moet dus geinstalleerd worden. Met DirectAdmin op de server is het echt appeltje en een eitje.


Ik wil gerust mijn directadmin geven in PB, ik weet echt niet hoe dat moet.
Of als iemand mij dat kan uitleggen in gewone taal? :-)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

03/02/2015 11:32:36
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 10:32:27:
Ik was er tevreden van, toen deed ik een update naar een andere server en die werkte niet meer.
Dan maakt het terugzetten van de back-up en het herstellen van de oorspronkelijke serverconfiguratie voorlopig de meeste kans van slagen.

Mogelijk is het ordinaire chantage, maar als het bedrijf niet meer bestaat, is het waarschijnlijker dat het bedrijf niet meer bestaat ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:32:43
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 11:31:23:
Ik wil gerust mijn directadmin geven in PB, ik weet echt niet hoe dat moet.
Of als iemand mij dat kan uitleggen in gewone taal? :-)

Installeren gaat op root-niveau dus je meot wel volledige controle over de server hebben. Maar kan je eerst vertellen wat een verse phpinfo(); nou precies zegt in je browser?
Gewijzigd op 03/02/2015 11:33:57 door - Ariën -
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:34:12
Quote Anchor link
die code phpinfo.php staat er...
De site is nog volledig (via ftp te zien, zoals afbeelding)

Ik weet niet hoe het komt dat dit niet werkt.
Ik wil gerust mijn paswoord enz.. geven in PB als iemand mij kan helpen.

ook om zend te installeren weet ik niet hoe dat moet in directadmin.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:35:39
Quote Anchor link
Kan je een bestand aanmaken op je webhosting die je info.php noemt. Daarin zet je vervolgens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>


En ben je ook beheerder van de server? Of heb je alleen een hostingpakket die je bij een webhostingbedrijf afneemt? Dat maakt uit of de Zend loader makkelijk kan worden geinstalleerd of juist niet.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:39:16 door - Ariën -
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:38:44
Quote Anchor link
http://www.dvcgraphics.com/print/phpinfo.php is niets te zien.
Niettegenstaande staat die wel in de map /public_html/print/

ze sturen me naar http://www.dvcgraphics.com/phpinfo.php dia daar ook staat maar niets geeft...

pfff, word er moedeloos van.

Toevoeging op 03/02/2015 11:39:33:

Ja, ik ben behaarder van de server...
Het is een dedicated server...

Al is dat geen goede keuze als je er zelf niets van afweet :)
 

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.