Zoekfunctie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

04/09/2011 17:48:22
Quote Anchor link
Mijn query loopt niet zoals het moet, ik wil zoeken op naam of op klantid. Wat er nu niet lukt is dat de query zoekt tussen alle bedrijven ook al staat er "where bedrijf = '...'" Hoe los ik dit op? Het licht aan het OR deel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT klantid, klantnaam, adres, plaats, postcode
                             FROM  navision_data
                             WHERE bedrijf = '".$_POST['bedrijf']."'
                             AND klantnaam LIKE '%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%'
                             OR klantid LIKE '%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%'
Gewijzigd op 04/09/2011 17:48:40 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:55:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/09/2011 17:56:55
Quote Anchor link
Ghehe, had een tijdje terug precies hetzelfde probleem, de query is op de veldnamen na en een ORDER precies hetzelfde :-)

De oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT klantid, klantnaam, adres, plaats, postcode
                             FROM  navision_data
                             WHERE bedrijf = '".$_POST['bedrijf']."'
                             AND klantnaam LIKE ('%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%')
                             OR klantid LIKE ('%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%')
Gewijzigd op 04/09/2011 17:57:25 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

04/09/2011 18:24:40
Quote Anchor link
Gebruik haakjes.

(... AND ... ) OR ...
... AND ( ... OR ...)
 
Roel -

Roel -

04/09/2011 18:28:32
Quote Anchor link
Of XOR.
 
Kees Schepers

kees Schepers

04/09/2011 20:47:43
Quote Anchor link
XOR heb ik nog nooit gezien in een query.. in iedergeval niet in MySQL je hebt wel iets wat er op lijkt NOT ANY geloof ik. Met haakjes lijkt mij een goede oplossing :)
 
Jasper DS

Jasper DS

04/09/2011 20:50:01
Quote Anchor link
Top, bedankt.
 
Roel -

Roel -

04/09/2011 20:54:59
Quote Anchor link
Ik heb ook nog nooit XOR gebruikt, maar het is er geloof ik wel.
Haakjes lijkt mij ook de beste oplossing in deze.
 
Jasper DS

Jasper DS

07/09/2011 19:20:14
Quote Anchor link
er loopt toch nog iets fout, als ik het id in typ krijg ik alsnog de output van alle bedrijven.
 
Niels K

Niels K

07/09/2011 19:34:10
Quote Anchor link
XOR bestaat gewoon hoor ? klik
 
Jasper DS

Jasper DS

07/09/2011 19:37:26
Quote Anchor link
maar hoe zet ik dat erin ? Er staat bijvoorbeeld SELECT 1 XOR 0 wat heeft dat er met te maken?
 
Roel -

Roel -

07/09/2011 19:38:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT klantid, klantnaam, adres, plaats, postcode
                             FROM  navision_data
                             WHERE bedrijf = '".$_POST['bedrijf']."'
                             AND klantnaam LIKE '%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%'
                             XOR klantid LIKE '%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%'
 
Niels K

Niels K

07/09/2011 19:39:02
Quote Anchor link
Lees eens:

Quote:
a XOR b is mathematically equal to (a AND (NOT b)) OR ((NOT a) and b).


Edit:

Lees je msn bericht ;) Je where statement moet aan het eind van je Query.
Gewijzigd op 07/09/2011 20:01:42 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

07/09/2011 19:52:23
Quote Anchor link
Allemaal goed en wel maar dit werkt niet.. :s

Toevoeging op 07/09/2011 19:57:26:

Oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT klantid, klantnaam, adres, plaats, postcode
                             FROM  navision_data
                             WHERE klantnaam LIKE '%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%'
                             XOR klantid LIKE '%".mysql_real_escape_string($_POST['zoek'])."%'
                             AND bedrijf = '".$_POST['bedrijf']."'
Gewijzigd op 07/09/2011 19:57:54 door Jasper DS
 
Aad B

Aad B

07/09/2011 20:00:33
Quote Anchor link
XOR is wel een exoot, in de juiste modellering zal je XOR nooit nodig hebben. Ik maak al een fors aantal jaren SQL (Oracle) maar heb nog nooit behoefte gehad aan XOR.

@PHP Jasper: Je kan overwegen je query dynamisch op te bouwen op basis van de gegevens die binnenkomen, in een if of een case structuur.
if naam is ingevuld dan $query == $query . 'AND klantnaam LIKE blabla'
enzovoor ook voor id. Een gebruikelijke methode.
Gewijzigd op 07/09/2011 20:01:20 door Aad B
 
Niels K

Niels K

07/09/2011 20:02:42
Quote Anchor link
@Aad
Ik heb het ook nog nooit gebruikt, maar ik speelde in op de bewering van even hierboven.
 
Jasper DS

Jasper DS

07/09/2011 22:48:20
Quote Anchor link
@Aad, dan moet ik 3 query's neer typen? waarom zoveel lijnen verspillen als dit geldig is?
 
Aad B

Aad B

08/09/2011 20:45:17
Quote Anchor link
PHP Jasper op 07/09/2011 22:48:20:
@Aad, dan moet ik 3 query's neer typen? waarom zoveel lijnen verspillen als dit geldig is?

Nee, niet 3 query's typen maar je query dynamisch opbouwen in een variabele. Een zeer efficiente en veelgebruikte methode die ook enorme performance voordelen oplevert omdat er geen overbodige zaken aan de database gevraagd worden! Nogmaals, ik programmeer al wat langer SQL en PL/SQL en ik heb nog nooit XOR gebruikt.
Gewijzigd op 08/09/2011 20:49:32 door Aad B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.