Mozilla brengt Firefox 24 uit

Toegevoegd door - Ariën -, 13 jaar geleden

Mozilla brengt Firefox 24 uitMozilla heeft Firefox 24 uitgebracht. Hierin zijn voornamelijk updates uitgebracht voor de Android-versie. Eén van de aanpassingen van de mobiele variant van de populaire browser is de toevoeging tot videobellen. De API van heeft nu toegang tot het gebruik van de microfoon en de camera's op het toestel.

Verder is in Firefox de mogelijkheid ingebouwd dat je webpagina's kan delen met je vrienden via Facebook, Twitter, e-mail of SMS. Ook het delen via NFC wordt ondersteund.

Ook de desktopversie van de browser heeft enkele updates ondergaan. Zo is er ondersteuning voor de nieuwe scrollbar-stijl vanaf Mac OS X 10.7. Ook kunnen de gebruikers in alle desktopversies de tabs aan de rechterkant sluiten met enkele muisklikken en zijn er een diverse verbeteringen aangebracht en enkele security-bugs opgelost.

De lijst met aanpassingen kan je hier vinden.

Gerelateerde nieuwsberichten

30/11/2023 Androidversie van Firefox krijgt beschikking voor meer extenties
13/09/2023 Lek aangetroffen in WebP-functionaliteit
28/04/2023 Firefox stopt met VPN-achtige dienst

 

Er zijn geen reacties op 'Mozilla brengt firefox 24 uit'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.