Cloudsource je ICT

Toegevoegd door Paco de Wulp, 12 jaar geleden, 5.573x bekeken

Cloudsource je ICTCloud computing. Er is al veel over geschreven, maar er worden vooral aspecten belicht die interessant zijn voor IT-professionals en grote organisaties. Het MKB komt er wat bekaaid af.

Dat is jammer, want meer dan 99% van alle ondernemingen in Nederland zijn MKB-bedrijven en 50% daarvan heeft minder dan 10 medewerkers in dienst. Dit soort bedrijven wenst geen dure consultants, die hun prijzige facturen met hoogdravende termen doorspekken. De meeste ondernemers in dit segment zijn pragmatische doeners die goed geïnformeerd willen beslissen over zelf doen of uitbesteden. Dit boek helpt hen daarbij.

In 'Cloudsource je ICT' deelt de auteur zijn kennis op basis van jarenlange ervaring met de migratie van MKB-bedrijven naar de cloud. Dit boek biedt praktische handleidingen voor de migratie naar cloud computing voor de belangrijkste ICT-componenten van een bedrijf, waaronder e-mail, dataopslag, VOIP en ERP- en CRM-applicaties.

Waarom zou ik moeten overstappen op cloud computing? Wat zijn de kostenvoordelen? Hoe leid ik een migratietraject op de juiste manier? Wat is een goed moment om over te gaan? Wat zijn de te volgen stappen van een migratie? Wat zijn de nadelen van cloud computing? Dit boek geeft daar allemaal antwoord op.

Daarnaast laat de auteur zien hoe kleine en middelgrote organisaties hun concurrentiekracht kunnen vergroten met behulp van nieuwe smartsource-applicaties uit de cloud.

Of je met behulp van dit boek de migratie zelf gaat uitvoeren of laat uitvoeren, de handige stappenplannen zullen ervoor zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Dat scheelt uiteindelijk veel geld aan de eerder genoemde consultants. Als je niet nu aan migratie denkt, maar gewoon geïnteresseerd bent , geeft het boek bovendien een goed overzicht van wat er op dit moment speelt rondom cloud computing bij bedrijven.

Tim Kieft (1973) studeerde strategisch management en organisatie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarbinnen specialiseerde hij zich in informatiemanagement. Sinds 1998 helpt hij MKB-bedrijven bij het succesvol vernieuwen van hun ICT. De laatste jaren alleen nog op basis van cloud computing. Naast ondernemer en auteur is hij fanatiek blogger over nieuwe ontwikkelingen op ICT-gebied, ondernemerschap, marketing en sales.

Details:

Titel:Cloudsource je ICT
ISBN:9789491667015
Auteurs:Tim Kieft
Taal:Nederlands

Cloudsource je ICT bestellen via Bol.com:

Er zijn 1 reacties op 'Cloudsource je ict'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Raoul Grosser
Raoul Grosser
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Is een interessante boek, vindt de illustraties een zeker een plus punt van het boek, werk al lange tijd met cloud computing en heb nog meer geleerd van het boek dus is een topper!

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.