@Mentions op je website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jonathan hoyer

jonathan hoyer

19/10/2011 17:51:43
Quote Anchor link
ik heb een vraag is eer een twitter applicatie of script
die laat zien als mensen @mijntwitter dus berichtjes naar mij toe sturen kan laten zien op een website ?
het liefst zou ik de dingen die ik zelf twitter en wat mensen naar mij twitteren laten zien op mijn website
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:21:32
 
Synaps Framework

Synaps Framework

19/10/2011 19:23:10
Quote Anchor link
Daar heeft twitter een API voor. Ook zijn er verschillende gadgets te vinden.
 
Aad B

Aad B

19/10/2011 19:27:00
Quote Anchor link
gadgets??? -> Twitter Widgets heet dat toch??
Gewijzigd op 19/10/2011 19:27:31 door Aad B
 
Synaps Framework

Synaps Framework

19/10/2011 19:31:14
Quote Anchor link
Ook goed.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

19/10/2011 19:43:19
Quote Anchor link
Mogelijk heb je hier wat aan:

https://dev.twitter.com/
 
Aad B

Aad B

19/10/2011 19:58:55
Quote Anchor link
of http://twitter.com/about/resources/widgets en dan de search widget en filteren op @jouwtwitter is snel en makkelijk.
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

19/10/2011 20:06:37
Quote Anchor link
ja maar dan zie je allen mensen die een een openbaar twitter account hebben en ik wil allen mensen die mij twitteren zichtbaar hebben
 
Gerhard l

gerhard l

19/10/2011 21:40:30
Quote Anchor link
Je wil dat alleen mensen die je volgen, jou tweets zien? Dat wordt lastiger, dan moet je je users in laten loggen via twitter api en daarna kijken of ze jou volgen.
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

21/10/2011 16:01:16
Quote Anchor link
als ik inlog via twitter zie ik al mijn @ maar als ik dat op mijn website wil via de widget van twitter zie ik alleen de tweets van mensen die een openbaar account hebben
ik wil dus alles zichtbaar maken
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

25/10/2011 09:57:20
Quote Anchor link
een andere vraag mischien waar wel antwoord kan krijgen?
Quote:
<script src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script>
<script>
new TWTR.Widget({
version: 2,
type: 'search',
search: 'regenboog',
interval: 1000,
title: 'regenboog',
subject: 'regenboog,
width: 290,
height: 560,
theme: {
shell: {
background: '#0036a1',
color: '#ffffff'
},
tweets: {
background: '#363436',
color: '#ffffff',
links: '#4aed05'
}
},
features: {
scrollbar: false,
loop: true,
live: true,
hashtags: true,
timestamp: true,
avatars: true,
toptweets: true,
behavior: 'all'
}
}).render().start();
</script><script src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js">
</script>


weet iemand hoe ik in deze twitter widget meerder search opdrachten kan plaatsen
Gewijzigd op 25/10/2011 09:57:52 door jonathan hoyer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2011 10:12:58
Quote Anchor link
werkt het niet met een + of gescheiden met een komma?
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

25/10/2011 10:38:37
Quote Anchor link
met een komma werkt he wle allen laad die dan alle tweet dubbel in bijvoorbeeld als ik #hoi en @hoi doet pakt de twitter alleen @hoi

Toevoeging op 25/10/2011 11:46:39:

Jonathan hoyer op 25/10/2011 10:38:37:
met een komma werkt he wle allen laad die dan alle tweet dubbel in bijvoorbeeld als ik #hoi en @hoi doet pakt de twitter alleen @hoi


hij laad zeg maar dan wel allebij de tweets maar laad geen nieuwe tweets in
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.