in db opslaan werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 21:46:00
Quote Anchor link
ik heb een probleempje. het lukt niet om het in de database opgeslagen te krijgen.

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/www.infernogm.com/htdocs/community/register2.php on line 78
Account creation succesfull.
kjarli you may now proceed to the login page.

die laatste 2 zinnen zijn er, dus moet het kloppen, maar het werkt niet

regel 78
if ( mysql_errno($dbConnectie) == 1062 )

ik heb ook gekeken of er wel gegevens in stonden met een ander script, maar die geeft blanke gegevens.. staat onder dit script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<?php

include('config.php');

$ok = true;
$err = "";

/**//* server post beginnen *//**/
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

/************************/ /* script niet veranderen */ /************************/
/* email/user controle */

 if(get_magic_quotes_gpc() == 1)
{

    $_POST['email'] = stripslashes($_POST['email']);
    $_POST['user'] = stripslashes($_POST['user']);
}

if(!ereg('^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@([a-zA-Z0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$', $_POST['email']))
{

    $ok = false;
    $err .= "email is invalid<br />";
}
else
{
    
}

if(!preg_match("#^[a-z0-9_\-]*$#i", $_POST['user']))
{

    $ok = false;
    $err .= "username is invalid<br />";
}
else
{
    
}

if($ok == false)
{

    echo $err;
}

/************************/ /* script niet veranderen */ /************************/
else
{
/**//* begin checken of alles is ingevult *//**/
if(!isset($_POST['user'], $_POST['email'], $_POST['email_confirm'],  $_POST['pass'], $_POST['pass_confirm']))
{

echo "one or more fields has not been entered";
}

/**//* als alles is ingevult *//**/
else {
/**//* checken of de 2 emails kloppen *//**/
if($_POST['email'] != $_POST['email_confirm'])
{

echo "the 2 emails you entered did not match ";
}

/**//* als allebei de emails correct zijn ingevuld *//**/
else {
/**//* checken of de 2 passwords kloppen *//**/
if($_POST['pass'] != $_POST['pass_confirm'])
{

echo "the 2 passwords you entered did not match ";
}

/**//* als allebei de passwords zijn correct ingevuld *//**/
else {
/**//* password check voor ongeldige characters *//**/
if(!preg_match("#^[a-z0-9_\-]*$#i", $_POST['pass']))
{

echo "password contains invalid characters";
}

/**//* als het password geen ongeldige characters bevat *//**/
else {

$md5pass = md5($_POST['pass']);
$user = $_POST['user'];
$email = $_POST['email'];

$sql = "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES ('".$user."', '".$md5pass."', '".$email."')";

if ($sql)
{

  if ( mysql_errno($dbConnectie) == 1062 )
  {

    echo "email adress or username already exists.";
  }

  else{
  echo "Account creation succesfull. <br />" . $user . " you may now proceed to the login page.";
  }
}
     }
    }
   }
  }
 }
}

else {
/****************************/ /* html formulier */ /****************************/
?>

<html>
<head>
<title>register</title>
</head>
<body>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
username:<br />
<input type="text" name="user" value="<?php if (isset($_POST['user'])) echo $_POST['user']; ?>"/><br />
password:<br />
<input type="password" name="pass" value="<?php if(isset($_POST['pass']))echo $_POST['pass']; ?>"/><br />
confirm pass:<br />
<input type="password" name="pass_confirm" value="<?php if(isset($_POST['pass_confirm']))echo $_POST['pass_confirm']; ?>"/><br />
email:<br />
<input type="text" name="email" value="<?php if(isset($_POST['email']))echo $_POST['email']; ?>"/><br />
confirm email:<br />
<input type="text" name="email_confirm" value="<?php if(isset($_POST['email_confirm']))echo $_POST['email_confirm']; ?>"/><br />
<br />
<input type="submit" value="sumbit" name="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}
?>


--

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

include('config.php');

$sql = "SELECT id,user,email FROM testtabel";
 $query = mysql_query($sql);
 while($row = mysql_fetch_object($query)) {
  $id = htmlspecialchars($row->id);
  $user = htmlspecialchars($row->user);
  $email = htmlspecialchars($row->email);
}


?>

<table width='200px'>
<tr>
<td witdth='100px'>User id:</td>
<td witdth='100px'><?php echo $id; ?></td>
</tr>
<tr>
<td>User name</td>
<td><?php echo $user; ?></td>
</tr>
<tr>
<td>User email</td>
<td><?php echo $email; ?></td>
</tr>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:10:11
 
Jeroen

Jeroen

15/11/2006 22:22:00
Quote Anchor link
probeer deze line nou een zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES '".$user."', '".$md5pass."', '".$email."'";


hier bij komt ook nog dat in dit stukje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$sql
= "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES ('".$user."', '".$md5pass."', '".$email."')";

if ($sql)
{

  if ( mysql_errno($dbConnectie) == 1062 )
  {

?>

een stukje mist,
waar is je mysql query?

probeer het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$sql
= "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES '".$user."', '".$md5pass."', '".$email."'";
$result mysql_query($sql);
if ($result)
{

  if ( mysql_errno($dbConnectie) == 1062 )
  {

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 22:30:00
Quote Anchor link
ah dankje, dat miste ik inderdaad nog :$
hoe kan ik dat nou vergeten XD

maar wat is $DbConnectie eigenlijk?
heeft dat een vaste waarde?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door iltar van der berg
 
Jeroen

Jeroen

15/11/2006 22:32:00
Quote Anchor link
aa kan gebeuren joh ;)
werkt het nu wel?
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 22:38:00
Quote Anchor link
nee nog niet
als je nu op register drukt krijg je een blanco scherm, en in users.php laat hij nog niks zien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
else {

$md5pass = md5($_POST['pass']);
$user = $_POST['user'];
$email = $_POST['email'];

$sql = "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES '".$user."', '".$md5pass."', '".$email."'";
$result = mysql_query($sql);
if ($result)
{

  if ( mysql_errno($dbConnectie) == 1062 )
  {

    echo "email adress or username already exists.";
  }

  else{
  echo "Account creation succesfull. <br />" . $user . " you may now proceed to the login page.";
  }
}
}

?>


EDIT:
ook weet ik niet wat ($dbConnectie) inhoud, omdat ik dit mysql errnr niet zelf heb gedaan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door iltar van der berg
 
Jeroen

Jeroen

15/11/2006 22:43:00
Quote Anchor link
ok wat boor fout krijg je nu?
en probeer het is zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
else {

$md5pass = md5($_POST['pass']);
$user = $_POST['user'];
$email = $_POST['email'];

$sql = "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES '".$user."', '".$md5pass."', '".$email."'";
$result = mysql_query($sql);
if ($result == 0)
{

echo "email adress or username already exists.";
  }

  else{
  echo "Account creation succesfull. <br />" . $user . " you may now proceed to the login page.";
  }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 22:44:00
Quote Anchor link
ik krijg geen fout, dat is het em nou juist..
maar ik zal deze even proberen
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 22:48:00
Quote Anchor link
ok, if ($result == 0) werkt al niet, dan krijg ik de error dat het al bestaat, en als ik 1 neerzet, zegt hij dat het is gemaakt, maar
http://www.infernogm.com/community/users.php blijft leeg
 
Jeroen

Jeroen

15/11/2006 22:50:00
Quote Anchor link
hmm hoe ziet je script er nu uit? post hem is dan controlleer ik hem nog een keer goed
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 22:52:00
Quote Anchor link
ik kan alleen telkens de database gegevens niet oproepen.. :(
maar mn database werkt wel, ik ken phpmyadmin alleen nog niet goed
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

include('config.php');

$ok = true;
$err = "";

/**//* server post beginnen *//**/
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

/************************/ /* script niet veranderen */ /************************/
/* email/user controle */

 if(get_magic_quotes_gpc() == 1)
{

    $_POST['email'] = stripslashes($_POST['email']);
    $_POST['user'] = stripslashes($_POST['user']);
}

if(!ereg('^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@([a-zA-Z0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$', $_POST['email']))
{

    $ok = false;
    $err .= "email is invalid<br />";
}
else
{
    
}

if(!preg_match("#^[a-z0-9_\-]*$#i", $_POST['user']))
{

    $ok = false;
    $err .= "username is invalid<br />";
}
else
{
    
}

if($ok == false)
{

    echo $err;
}

/************************/ /* script niet veranderen */ /************************/
else
{
/**//* begin checken of alles is ingevult *//**/
if(!isset($_POST['user'], $_POST['email'], $_POST['email_confirm'],  $_POST['pass'], $_POST['pass_confirm']))
{

echo "one or more fields has not been entered";
}

/**//* als alles is ingevult *//**/
else {
/**//* checken of de 2 emails kloppen *//**/
if($_POST['email'] != $_POST['email_confirm'])
{

echo "the 2 emails you entered did not match ";
}

/**//* als allebei de emails correct zijn ingevuld *//**/
else {
/**//* checken of de 2 passwords kloppen *//**/
if($_POST['pass'] != $_POST['pass_confirm'])
{

echo "the 2 passwords you entered did not match ";
}

/**//* als allebei de passwords zijn correct ingevuld *//**/
else {
/**//* password check voor ongeldige characters *//**/
if(!preg_match("#^[a-z0-9_\-]*$#i", $_POST['pass']))
{

echo "password contains invalid characters";
}

/**//* als het password geen ongeldige characters bevat *//**/
else {

$md5pass = md5($_POST['pass']);
$user = $_POST['user'];
$email = $_POST['email'];

$sql = "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES '".$user."', '".$md5pass."', '".$email."'";
$result = mysql_query($sql);
if ($result == 0)
{

echo "email adress or username already exists.";
  }

  else{
  echo "Account creation succesfull. <br />" . $user . " you may now proceed to the login page.";
  }
 
     }
    }
   }
  }
 }
}

else {
/****************************/ /* html formulier */ /****************************/
?>

<html>
<head>
<title>register</title>
</head>
<body>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
username:<br />
<input type="text" name="user" value="<?php if (isset($_POST['user'])) echo $_POST['user']; ?>"/><br />
password:<br />
<input type="password" name="pass" value="<?php if(isset($_POST['pass']))echo $_POST['pass']; ?>"/><br />
confirm pass:<br />
<input type="password" name="pass_confirm" value="<?php if(isset($_POST['pass_confirm']))echo $_POST['pass_confirm']; ?>"/><br />
email:<br />
<input type="text" name="email" value="<?php if(isset($_POST['email']))echo $_POST['email']; ?>"/><br />
confirm email:<br />
<input type="text" name="email_confirm" value="<?php if(isset($_POST['email_confirm']))echo $_POST['email_confirm']; ?>"/><br />
<br />
<input type="submit" value="sumbit" name="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}
?>
 
Jeroen

Jeroen

15/11/2006 22:58:00
Quote Anchor link
zou zeggen probeer het hier een mee?
wel even de sql gegevens in vullen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
<?php
//ok om te testen gaan we hier eerst even wat sql gegevens niet zetten

$host = 'localhost';//even zelf aan passen naar de correcte waarden
$user = 'user';//even zelf aan passen naar de correcte waarden
$pass = 'pass';//even zelf aan passen naar de correcte waarden
$db = 'db';//even zelf aan passen naar de correcte waarden

mysql_connect($host,$user,$pass);
mysql_select_db($db);

$ok = true;
$err = "";

/**//* server post beginnen *//**/
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

/************************/ /* script niet veranderen */ /************************/
/* email/user controle */

 if(get_magic_quotes_gpc() == 1)
{

    $_POST['email'] = stripslashes($_POST['email']);
    $_POST['user'] = stripslashes($_POST['user']);
}

if(!ereg('^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@([a-zA-Z0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$', $_POST['email']))
{

    $ok = false;
    $err .= "email is invalid<br />";
}
else
{
    
}

if(!preg_match("#^[a-z0-9_\-]*$#i", $_POST['user']))
{

    $ok = false;
    $err .= "username is invalid<br />";
}
else
{
    
}

if($ok == false)
{

    echo $err;
}

/************************/ /* script niet veranderen */ /************************/
else
{
/**//* begin checken of alles is ingevult *//**/
if(!isset($_POST['user'], $_POST['email'], $_POST['email_confirm'],  $_POST['pass'], $_POST['pass_confirm']))
{

echo "one or more fields has not been entered";
}

/**//* als alles is ingevult *//**/
else {
/**//* checken of de 2 emails kloppen *//**/
if($_POST['email'] != $_POST['email_confirm'])
{

echo "the 2 emails you entered did not match ";
}

/**//* als allebei de emails correct zijn ingevuld *//**/
else {
/**//* checken of de 2 passwords kloppen *//**/
if($_POST['pass'] != $_POST['pass_confirm'])
{

echo "the 2 passwords you entered did not match ";
}

/**//* als allebei de passwords zijn correct ingevuld *//**/
else {
/**//* password check voor ongeldige characters *//**/
if(!preg_match("#^[a-z0-9_\-]*$#i", $_POST['pass']))
{

echo "password contains invalid characters";
}

/**//* als het password geen ongeldige characters bevat *//**/
else {

$md5pass = md5($_POST['pass']);
$user = $_POST['user'];
$email = $_POST['email'];

$sql = "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES '".$user."', '".$md5pass."', '".$email."'";
$result = mysql_query($sql);
if ($result == 0)
{

echo "email adress or username already exists.";


//hier even om te kijken wat er fout gaat (later wel weg halen!!!)
echo mysql_error():
//niet vergeten weg te halen!


  }
  else{
  echo "Account creation succesfull. <br />" . $user . " you may now proceed to the login page.";

//hier even om te kijken wat er fout gaat (later wel weg halen!!!)
echo mysql_error():
//niet vergeten weg te halen!


  }
 
     }
    }
   }
  }
 }
}

else {
/****************************/ /* html formulier */ /****************************/
?>

<html>
<head>
<title>register</title>
</head>
<body>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
username:<br />
<input type="text" name="user" value="<?php if (isset($_POST['user'])) echo $_POST['user']; ?>"/><br />
password:<br />
<input type="password" name="pass" value="<?php if(isset($_POST['pass']))echo $_POST['pass']; ?>"/><br />
confirm pass:<br />
<input type="password" name="pass_confirm" value="<?php if(isset($_POST['pass_confirm']))echo $_POST['pass_confirm']; ?>"/><br />
email:<br />
<input type="text" name="email" value="<?php if(isset($_POST['email']))echo $_POST['email']; ?>"/><br />
confirm email:<br />
<input type="text" name="email_confirm" value="<?php if(isset($_POST['email_confirm']))echo $_POST['email_confirm']; ?>"/><br />
<br />
<input type="submit" value="sumbit" name="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 23:10:00
Quote Anchor link
had ik al geincludeerd via config.php

config.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

/* connect met de database */
mysql_connect('localhost', 'iltar', 'pw:P') or die(mysql_error());
mysql_select_db('mob') or die(mysql_error());

?>


ik zal het even testen met de errors

EDIT: ik ga morgen even verder... nu kan ik net geen verbinding met de server maken als ik het wil gaan testen, uploaden werkt, maar de http niet
EDIT*2: nu weer wel XD vage server
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door iltar van der berg
 
Jeroen

Jeroen

15/11/2006 23:19:00
Quote Anchor link
lol

Edit:

nou ja ik ga iig naar bed, ben moe man
heel de dag skateboarden in skateland is egt niet goed voor je, pijn in me benen pijn in me pols >.<
voeg me anders toe op msn
[email protected]

mzzl

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 23:20:00
Quote Anchor link
deze error krijg ik dmv alleen die mysql error erbij te zette
email adress or username already exists.You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''kjarli', 'b7c0019438ea088189ad83e214956cda', '[email protected]'' at line 1

ik denk dat er ergens een ' te veel staat
 
Jeroen

Jeroen

15/11/2006 23:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "INSERT INTO testtabel (user, pass, email) VALUES ('".$user."', '".$md5pass."', '".$email."')";

dit moet het dan zijn,
ik ga slape xD
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

15/11/2006 23:33:00
Quote Anchor link
truste, ik ook :P
en bedankt :)
hij werkt nu helemaal, ik heb nu die userlist al klaar voor gebruik ;)
nu alleen nog login
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door iltar van der berg
 
Jeroen

Jeroen

16/11/2006 00:00:00
Quote Anchor link
je weet me te vinden als je hulp nodig heb ;)
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

16/11/2006 11:14:00
Quote Anchor link
haha ja is goed, weet jij toevallig ook de beste manier om in een user list een lijst te maken? bij mij haalt hij er nu 1 uit de database, en dus ook degene die het nieuwst is...

EDIT: ik zal je even toevoegen op msn.. zodra msn het weer doet, nu krijg ik errors dat draadloos niet werkt met msn... maar dat werkt wel, ubuddy werkt ook niet meer, dus msn is weer lekker bezig :P

maar ik wil bv een lijst van 10 of 20 users per pagina..
ik had een stukje afgekeken van een ander script (myphplogin ofzowiets was het, van deze site)
www.infernogm.com/community/users.php
hij laat er maar 1 zien :(
ik heb het nog geprobeerd met i++ enzo, maar dat is wederom niet mijn sterkste kant
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php

include('config.php');

$sql = "SELECT id,user,email FROM testtabel ORDER BY id ASC";
 $query = mysql_query($sql);
  $count = mysql_num_rows($query);
 $i = 1;
 while($row = mysql_fetch_object($query)) {
  $id = htmlspecialchars($row->id);
  $user = htmlspecialchars($row->user);
  $email = htmlspecialchars($row->email);
}

?>

<table width='300px'>
<tr>
<td witdth='100px'>User id:</td>
<td witdth='100px'>User name</td>
<td witdth='100px'>User email</td>
</tr>

<?php
if($i != $count) {
echo "<tr>\n ";
echo "<td>".$id."</td>\n";
echo "<td>".$user."</td>\n";
echo "<td>".$email."</td>\n";
echo "</tr>\n";
 }

 $i++;
?>

</table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door iltar van der berg
 
Jeroen

Jeroen

16/11/2006 12:40:00
Quote Anchor link
ok ik zal je een klein stukje op weg helpen, want 2 weken geleden botste ik ook tegen dit probleem op, toen heeft 'Blanche' van deze site,
me geholpen het op te lossen

ik had toen met zijn hulp dit script gemaakt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?


include('db_config.php');//db config file
echo '<table width="300px">
<tr>\n
<td witdth='
100px'>User id:</td>\n
<td witdth='
100px'>User name</td>\n
<td witdth='
100px'>User email</td>\n
</tr>\n'
;
for ($i = 1; $i < 13; $i++)// het nummer 13 kan je veranderen in het getal wat 1 meer is als het getal dat jij wil (hoeveel jij wil dat er records worden laten zien)
       {
            $result{$i} = mysql_query('SELECT * FROM testtabel ORDER BY id ASC');//de mysql query

if($result{$i} == 0)// even controleren of hij iets ophaalt
                    {
                        echo 'no data returned';
                    }

                else
                    {
                        $row{$i} = mysql_fetch_assoc($result{$i});
                        echo  '
<tr>\n
<td>'
.$row['id'].'</td>\n
<td>'
.$row['user'].'</td>\n
<td>'
.$row['email'].'</td>\n<tr>\n ';
                    }

echo '</table>'
            }

    }

?>


natuurlijk nu weer zo danig aan gepast voor jou script
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Je moet de echo natuurlijk wel in de while-loop zetten, anders krijg je inderdaad alleen de laatste te zien.
 
Jeroen

Jeroen

16/11/2006 15:48:00
Quote Anchor link
het hier boven te ziene script werkt anders goed met mijn e-gallery :) (aangepast naar zijn tabbellen e.d. dan wel he)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.