# in URL achterhalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Max S

Max S

30/08/2009 14:29:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal!

Op mijn website gebruik ik veel javascript en AJAX.
Om toch achter de url te komen heb ik met document.location dit soort URL's: www.mijnsite.nl/index.php#home
Maar als ik met $_SERVER['REQUEST_URI'] erachter wil komen wat er in de URL staat, dan zie ik alleen /index.php staan..
Weet iemand hoe ik dan toch achter #home kan komen??

Alvast bedankt!

Groeten,

Max
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 17:32:21
 
Hipska BE

Hipska BE

30/08/2009 14:33:00
Quote Anchor link
kan enkel met JS...
 
Max S

Max S

30/08/2009 14:34:00
Quote Anchor link
oh, dat is voor mij nog iets handiger.. weet je dan hoe ik in JS hierachter kan komen..?

Edit: hoe dom van me, gewoon document.location gebruiken, bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Max S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.