[ Vrijwillig ] Is mijn site veilig ja of nee?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informatieanalist - Oracle Softwareontwikkelaar

Enthousiaste en ervaren informatieanalist / softwareontwikkelaar gezocht!! Houdt jij van technische uitdagingen en krijg jij energie van het ontwerpen en realiseren van de beste software-oplossingen voor de dienstverlening? Dan is deze functie wellicht voor jou weggelegd! Het betreft een functie waarbij je, afhankelijk van het project samenwerkt met meerdere disciplines binnen ICT, vertegenwoordigers vanuit alle afdelingen in de organisatie, externe klanten en leveranciers. Je vertaalt de functionele vraag in technische oplossingen en realiseert deze. Afhankelijk van het type project of change geschiedt dit binnen de daarbij passende methodiek: Modern agile/scrum op basis van DevOps-gedachtengoed of traditioneel waterval. Wat zijn je

Bekijk vacature »

Java Developer / Domotica / Public Cloud / Verbete

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van innovatie Java applicaties die het levensgeluk van patiënten in diverse zorginstellingen aanzienlijk verbeterd? Lees dan snel verder! Ontwikkelen van nieuwe applicaties in Public Cloud; Optimaliseren en verbeteren van bestaande applicaties in Private Cloud; Meedenken over verbeterprojecten; Maken en uitvoeren van Stress Testing; Ontwikkelen en verbeteren van de Mobile app. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring in Java 8; Kennis van Linux, Public- en Private Cloudtechnieken; Je bent communicatief erg sterk en kan tegen de nodige stress. Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is al ruim

Bekijk vacature »

Gurdt Hooghoudt

Gurdt Hooghoudt

24/06/2011 16:26:24
Quote Anchor link
Beste PHP Hulp,

Ik ben momenteel bezig met een project voor mijn zelf veel wil ik er niet over kwijt, ben bang dat iemand er vandoor gaat met mijn idee.

Maar toch wil ik graag weten of mijn site veilig is want dat is wel van belang.
De site is nog niet helemaal af maar zou iemand voor mijn willen kijken hoe veilig mijn site is?

Reageer hier maar en dan kijk ik wel even wie het kan testen..
Of heeft er iemand nog tips?

Weet alleen niet of ik hem nu al zou laten testen of pas als hij helemaal af is.

Alvast bedankt,
Greetz Gurdt
 
PHP hulp

PHP hulp

21/10/2019 20:44:40
 
Chris -

Chris -

24/06/2011 20:41:14
Quote Anchor link
Gurdt, het is beter om dit te doen als de website zo goed als klaar is.
Gewijzigd op 25/06/2011 17:32:21 door Bas Kreleger
 
The Force

The Force

24/06/2011 23:23:38
Quote Anchor link
Als je zelf niet weet of het veilig is dan is het dat waarschijnlijk niet. Om een veilige site te kunnen maken moet je afweten van alle methodes om websites te hacken en op welke manier je deze kan tegen gaan. Dus verdiep je in security (SQL injection, XSS, cross site request forgery enz.. Basisregel: vertrouw nooit gebruikersinput, zelfs niet hetgeen wat uit je database komt. Daarnaast: hoe veilig zijn je wachtwoorden (ftp, sql, applicatie), staat je applicatie buiten de webroot, gebruik je hashing voor wachtwoorden (en zo ja gebruik je goede en gebruik je salts?), enzovoorts.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.