1 op 1 chat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick  -

Rick -

04/01/2011 16:17:33
Quote Anchor link
beste,

Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar een script waarbij personen kunnen inloggen en vervolgens in een priveroom kunnen chatten met mijn support medewerker het is de bedoeling dat een gebruiker automatisch chat met de mederwerker en dat die verschillende chats tegelijk heeft
helaas bood google en hotscripts geen uitkomst

dus ik hoopte dat iemand hier kan helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:31:51
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

04/01/2011 16:18:08
Quote Anchor link
hmm, ik heb wel zo iets, ff zoeken hoor
 
Jasper DS

Jasper DS

04/01/2011 16:19:14
Quote Anchor link
waarmee ben je al begonnen? Wij helpen je graag maar niemand maakt gratis voor jouw zo'n heel systeem. Als je wilt dat iemand dat maakt voor je, dan plaats je best een vacature.
Gewijzigd op 04/01/2011 16:20:03 door Jasper DS
 
Rick  -

Rick -

04/01/2011 16:20:15
Quote Anchor link
ik had een werken systeem dat gebruikt maakte van ajax en php maar dat is er helemaal mee opgehouden kan het probleem ook echt niet vinden

dit was gebaseerd op het script op deze site dat meschat heet
Gewijzigd op 04/01/2011 16:20:56 door Rick -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/01/2011 16:20:30
Quote Anchor link
de eerste 2 gelijk raak google en gratis
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

04/01/2011 16:20:33
Quote Anchor link
Help Center Live

"Help Center Live is a fully-featured support system that includes FAQ management, a TROUBLE TICKET system, and LIVE CHAT."


Of zoek je iets anders?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/01/2011 16:22:22
Quote Anchor link
De demo(s) van help center live werken bij mij niet op win7/Firefox 3.6
 
Rick  -

Rick -

04/01/2011 16:24:01
Quote Anchor link
bij mij ook niet

even nog kort ik heb 1 medewerker
mensen moet automatisch met hem chatten in PRIVE daar mag niemand anders bij kunnen
die mederwerker meot het iedereen kunnen chatten

help center live ziet er wel goed uit
Gewijzigd op 04/01/2011 16:25:04 door Rick -
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

04/01/2011 16:24:44
Quote Anchor link
@ The Dutch Guy: Oh, nou ik kan vast nog wel iets vinden..


"SugarCRM is a premier customer relationship management application. Sugar Suite brings a new and effective way to better acquire, sell, service and manage customers, helping companies increase revenue by being more organized."

Gratis of Premium te krijgen, Google zelf maar even ;)

Toevoeging op 04/01/2011 16:25:21:

En als je dan een gewone chat doet met een "prive chat" functie? Die zijn er genoeg.
 
Rick  -

Rick -

04/01/2011 16:31:24
Quote Anchor link
ik gebruik wampserver om te testen en krijg de volgende error
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in D:\wamp\www\hcl\class\include.php on line 156

Deprecated: Function split() is deprecated in D:\wamp\www\hcl\class\database.php on line 204


moet ik een php extension aan zetten ofzo
 
- Mark -

- Mark -

04/01/2011 16:32:30
Quote Anchor link
Nee Deprecated staat voor verouderd.
 
Rick  -

Rick -

04/01/2011 16:33:36
Quote Anchor link
vreemd ik gebruik php 5.3.3
 
- Mark -

- Mark -

04/01/2011 16:34:46
Quote Anchor link
:p niet je php versie. De fucties de het script gebruikt.
 
Rick  -

Rick -

04/01/2011 16:35:26
Quote Anchor link
a oke dat script is niets

Toevoeging op 04/01/2011 17:03:36:

allemaal heel erg bedankt ik gebruik uiteindelijk toch een aangepaste versie van meschat voor code kunnen jullie altijd pm en
 
Blester Blester

Blester Blester

04/01/2011 17:18:16
Quote Anchor link
Ik zou Livezilla proberen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.