1 spatie tussen de tekst en de tabelrand, hoe?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cmug

cmug

05/11/2006 12:30:00
Quote Anchor link
Lijkt mij niet moeilijk maar kan toch niet zo de oplossing vinden. In mijn tabel laat ik de tekst links uitlijnen, maar wil graag 1 spatie tussen de tekst en de tabelrand. probeer iets met margin maar werkt tot dus ver niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:57:13
 
Eris -

Eris -

05/11/2006 12:33:00
Quote Anchor link
padding:10px ongeveer... :)
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

05/11/2006 12:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table padding="1">


ik geloof dat dit het was, maar weet het niet zeker.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

05/11/2006 12:38:00
Quote Anchor link
uhh... 10 px is wel heel ergveel, het ligt eraan welke font je gebruikt...
 
Cmug

cmug

05/11/2006 12:45:00
Quote Anchor link
Geeft 'tabel padding' hetzelfde effect als 'cellpadding' ? Cellpaddig beinvloed rondom de ruimte bij alle cellen dat is niet wat ik bedoel. Eerste snelle probeersel lijkt table padding geeft effect te geven
 
Cmug

cmug

05/11/2006 13:03:00
Quote Anchor link
Bedankt ik heb het. Het ging een beetje lastig omdat prof voldoende hebben aan de kreet padding. Ik als huis tuin en keuken webpage maker moet een iets precieser antwoord. Dit is het dus exacter geformuleerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo        "<td style=\"padding-left: 15px\">" . $roepnaam . " " . $tussenv ." ". $achternaam . "</td>";
?>
 
K i p

K i p

05/11/2006 14:15:00
Quote Anchor link
En zo is het nog makkelijker:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<td style="padding-left: 15px">'.$roepnaam.' '.$tussenv.' '.$achternaam.'</td>';
?>
 
Frank -

Frank -

05/11/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Tip: Zet de padding in aparte stylesheet en nooit in je html-code. Wil je de layout dan aanpassen, hoef je niet alle html-code door te spitten maar alleen even in je stylesheet te duiken. Dat is minstens 100x eenvoudiger te onderhouden.
 
K i p

K i p

05/11/2006 14:46:00
Quote Anchor link
Frank, ¿wat betekent 'Mais gostosa!' nou eigenlijk?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

05/11/2006 14:57:00
Quote Anchor link
Ik denk ik zoek het op voor je boris, maar tik het is in op google en bekijk het eerste resultaat.

Ik kan op die website er niet uithalen wat dat betekent :-p
 
K i p

K i p

05/11/2006 15:25:00
Quote Anchor link
Ik inderdaad ook niet...
 
Frank -

Frank -

06/11/2006 01:09:00
Quote Anchor link
@Boris en PHP Newbie:
Mais = meer
Gostosa => afgeleid van het werkwoord 'gostar' => houden van, lekker vinden, gek zijn op

mais gostosa => lekkerste dat je kunt bedenken!
 
K i p

K i p

06/11/2006 01:14:00
Quote Anchor link
En dat is die dame op je avatar?? :-D
 
Frank -

Frank -

06/11/2006 01:18:00
Quote Anchor link
Boris(); schreef op 06.11.2006 01:14:
En dat is die dame op je avatar?? :-D
Mij hoor je niet klagen! En zij is blij met deze opmerking.

Dat waren de anderen overigens ook...
 
Kalle P

Kalle P

06/11/2006 01:40:00
Quote Anchor link
Hé frank hou eens op dat ze laat op blijven wil niet zeggen dat ze oug genoeg zijn voor dit soort praat.

Overigens mag je het phpuitje (overigens weer de 4e. Inderdaad je hebt er 3 gemist) weleens plannen daar in Brazilie bij al dat schoon in de buurt.
 
K i p

K i p

21/11/2006 19:47:00
Quote Anchor link
Ik ben anders best oug hoor!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.