100% lay-out, CSS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

K i p

K i p

13/06/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben de lay-out voor een irc-cliënt op internet aan het maken. Het is weer zo'n 100% probleempje.

Hier zie je de huidige site, en hier zie je hoe het er uit moet komen te zien.

Het blauw links, moet dus helemaal tot onderaan. De berichten moeten tot zover naar onder, dat er nog net een <input>'je tussen past. Bij de berichten moet dan een scrollbalk komen.

Dit is de gebruikte CSS.

Ik hoop dat jullie kunnen vertellen hoe ik dit op kan lossen.

Alvast bedankt.

Boris
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:22:45
 
Niek s

niek s

13/06/2007 19:48:00
Quote Anchor link
gewoon de div waar die dingen in staan.. Uhm.. Berichten, dat zijn het! die div een

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
overflow: auto;


meegeven?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/06/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Ik weet niet maar check de css van deze pagina eens, dat zou helemaal perfect moeten zijn voor jou:

http://www.cssplay.co.uk/layouts/body2.html
 
Hipska BE

Hipska BE

13/06/2007 21:29:00
Quote Anchor link
ok, bedankt voor de medewerking, maar ik had al een beetje verdergewerkt zonder hier gekeken te hebben.

Ik heb nu dit en het enige wat nog moet gebeuren, is die inputveld dat die de volledige groene oppervlakte moet innemen.

wie kan helpen?
 
Niek s

niek s

13/06/2007 22:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if($topic->TopicStarter != $topic->Reply('last') == "Hipska") {
        echo "huh?";
    }

?>


Waarom reageert Hipska hier op? =P

ok,ok. Ik weet van meer. Hipska werkt er ook aan.

Ik zie geen groene oppervlakte?
 
Hipska BE

Hipska BE

14/06/2007 13:43:00
Quote Anchor link
ok, momenteel hebben we het design van onze webirc client afgekregen met behulp van de mensen uit het irc kanaal ;-)

Binnenkort als onze webirc client af is, dan tonen we hem hier op de site.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.