1000000 omzetten in 1.000.000

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco

Remco

12/02/2007 18:13:00
Quote Anchor link
ik zoek een script om de punten bij een bedrag de zetten, bijvoorbeeld 1000000 word 1.000.000 of 54872346 word 54.872.346

ik heb al geprobeerd zelf te maken met berekeningen, maar dat lukte me niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:54:49
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/02/2007 18:15:00
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

12/02/2007 18:17:00
Quote Anchor link
number_format( float number [, int decimals [, string dec_point, string thousands_sep]] )

Edit: Jan was weer te snel ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Wieringa
 
Leo

Leo

12/02/2007 18:24:00
Quote Anchor link
Of jij te traag haha
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/02/2007 18:33:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het werkt maar je krijgt dan zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$nummer
= 54872346; //het nummer =P
$aantal_decimalen = 2; //het aantal decimalen om af te ronden
$decimaal_scheiding = ","; //het teken om decimalen aan te duiden
$duizenden_scheiding = "."; //het teken om duizenden mee te scheiden

//echo het resultaat

echo number_format($nummer,$aantal_decimalen, $decimaal_scheiding, $duizenden_scheiding);
?>
 
Remco

Remco

13/02/2007 16:08:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 12.02.2007 18:15:


ik bedoelde dus money_format, maar bedankt voor de link, want via die link kwam ik erbij.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.