1x pagina refreshen met javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bruce Lee

Bruce Lee

17/03/2005 23:21:00
Quote Anchor link
hallo mensen, ik heb het hele web doorgezocht maar niet gevonden wat ik wilde.
Het gaat namelijk om een scriptje dat 1x refresht.
Nu refresht die de hele tijd, dit is niet de bedoeling.
Wie kan me verder helpen, alvast bedankt.

dit heb ik gevonden:
echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"0; URL=$PHP_SELF\">";

en

echo '<script>JavaScript:window.location.reload()</script> ';

Met de header() functie gaat datgene wat ik wil niet werken...

bruce
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:34:32
 
Jordi

Jordi

17/03/2005 23:39:00
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of dit werkt, maar je kunt het proberen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if ($_SERVER['PHP_SELF'] != $_SERVER['HTTP_REFERER'])
echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"0; URL=$PHP_SELF\">";
?>


Het idee is dat hij dan alleen refresht als je van een andere pagina afkomt.
 
Bruce Lee

Bruce Lee

18/03/2005 08:02:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie,

Het heeft niet gewerkt. Ik heb namelijk een functie checklogin. Als ik ben ingelogd moet hij de pagina refreshen met de functie header lukt dit niet jammer genoeg niet :(
Als ik dat van jouw doe dan zie ik me loginformulier niet meer..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/03/2005 10:05:00
Quote Anchor link
Ik heb zelfde probleem gehad denk ik.... Hij geeft dan error dat header al verzonden is... Omdat de pagina geinclude wordt in de index...

Ik heb het zo opgelost:
<script language="javascript">self.location.href = "#paginanaam#"</script>

Zal ook wel met PHP_SELF kunnen op de plaats van #paginanaam#, maar heb ik niet gebruikt...
 

18/03/2005 11:06:00
Quote Anchor link
Geef bij de refresh een get var mee

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if ($_GET['refresh']!="TRUE")
echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"0; URL=".$_SERVER['PHP_SELF']."?refresh=TRUE\">";
?>
 
Bruce Lee

Bruce Lee

18/03/2005 17:22:00
Quote Anchor link
Het scriptje van Willem Jan werkte bij mij niet hij bleef oneindig loopen.

Maar die van webmakerij werkte perfect bedankt!

edit:
hij werkte niet perfect ik kon namelijk geen berichtjes meer editen..

nu heb ik dit en het werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
//Na het inloggen dit meegeven
$_SESSION['refresh']=true;

    if ($_SESSION['refresh']==true)
    {

        echo "<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"0; URL=index.php?refresh=TRUE\">";
        //Zet de var weer op false
        $_SESSION['refresh']=false;
    }


?>
Gewijzigd op 18/03/2005 17:30:00 door Bruce Lee
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.