2 scripts laden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roeltje M

Roeltje M

16/12/2012 20:58:00
Quote Anchor link
Hey!

Ik heb de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a onclick=\"return confirm('Weet u zeker dat u dit wilt verwijderen? [ NAAM: ".$rowguestbook['guestbook_name']." ]')\" href=\"javascript: countries.loadajaxpage('".$_SERVER['PHP_SELF'].'?id='.$_GET['id'].'&m=del&delid='.$rowguestbook['guestbook_id']."')\"><img src='admin/images/delete.png' border='0' /></a>";    
?>


Het gaat hier om het deleten van een bericht uit het gastenboek. Eerst wil ik een bevestiging, waarna er via ajax een pagina geladen wordt. Echter, dit doet hij niet. Na de Confirm gebeurt er niets. Nu ben ik niet zo'n held in Javascript. Doe ik iets wrong?
Gewijzigd op 16/12/2012 20:59:23 door Roeltje M
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:16:42
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

16/12/2012 21:08:33
Quote Anchor link
Probeer deze code eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a onclick="return confirm(\'Weet u zeker dat u dit wilt verwijderen? [ NAAM: '.$rowguestbook['guestbook_name'].' ]\')" href="javascript: countries.loadajaxpage(\''.$_SERVER['PHP_SELF'].'?id='.$_GET['id'].'&m=del&delid='.$rowguestbook['guestbook_id'].'\')"><img src="admin/images/delete.png" border="0" /></a>';    
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/12/2012 21:09:17
Quote Anchor link
Gebruik bij voorkeur bij php " en in html '
Hoef je niet zo veel te escapen.
Je hebt nu om &m=del&delid= ' staan. Ik had daar " verwacht.
 
Roeltje M

Roeltje M

16/12/2012 21:24:14
Quote Anchor link
Vaag, het werkt nu opeens wel! Excuses! Opgelost.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/12/2012 22:06:30
Quote Anchor link
Dat is vaag inderdaad... zo typisch, kom ik heel vaak tegen.
Afbeelding
Gewijzigd op 16/12/2012 22:07:23 door Albert de Wit
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

17/12/2012 09:29:19
Quote Anchor link
Albert de Wit op 16/12/2012 22:06:30:
Dat is vaag inderdaad... zo typisch, kom ik heel vaak tegen.


Ik herken hetzelfde, gewoon helemaal uit het niets staat er wat je wilt :P
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2012 09:31:47
Quote Anchor link
Dan ben je verkeerd bezig, je moet elke spatie in je script kennen en van elke regel precies kunnen uitleggen wat het doet, waarom het daar staat, ect. Anders ben je naar mijn mening niet goed aan het scripten...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.